• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon derdim cozum lazim

Bende kuaföre gidiyorum bikini bölgesi için 5 dk da alıp bitiriyor.
Bir kere git rahatlığını görünce hep gidersin zaten. Utanmana gerek yok kaç kişi geliyor senin gibi oraya, kadın seni incelemiyor zaten bir an önce bitirme derdinde oluyor.

Ya da gidemem diyorsa doktor eldivenini dene, uğraştırıyor ama acısı az.

ben phılıps lumea aldım 3. seansta yuzde seksen azaldı hıcde acımıyor tavsıye ederım bunca sene aklım nerdeymıs dedım

Kizlar merhaba 20 yasinda bir genc kizim fakat biraz cekingen bir yapim var kuafore gitmek istiyorum ama inanin bacagimi acmaya dahi utaniyorum agda yaptiracam demeye de evde kendim denedim yapistirip cekemedim oturup agladim tuy dokucu krem kullaniyorum koltuk alti ve bikini bolgesi icin bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum ama cok cabuk cikiyor tahmin edersiniz ki ya herseyi gectim bikini bolgesine bir cozum bulmam gerek jiletle almayi disunuyorum artik agda yapamam oraya kesinlikle fazla acimayan ve benim gibi olup cozum bulan var mi acaba lutfen yardimci olun lazer dusunuyorum ileride ama o da cok aciuor diyorlad ayrica bikini bolgesine yaptirinca da cocuk olmaa riski varmis dogru mu sizce :KK17:
En iyisi epilasyon, bir buçuk iki ayda bir gidiyorsun seanslara ve bitiyor gerçekten. Üç yıldır tüm vücut için gidiyorum. Bacaklar ve kol altı bitti sayılır. Aylar oldu bacak alma derdim yok ve ağdadan epilatör aletinden kalan tüm izler de gitti. Utanmaya gelince inan bdn de çok utanmıştım. Üstelik hiç özel bölge için de ağdacıya gitmemiştim. Ama alışıyor insan inan ki, utanmayı bırak bir kenara ve ömür boyunca yaşayacağın rahatlığı düşün. Acıma olayına gelince herkesin ağrıyan bölgeleri farklıdır,ağrı eşikleri farklıdır. Benim kuzenimin kolları çok acırken bikini bölgesi acımazmış,bende de tam tersi. Hem emla adında bir uyuşturucu krem var, işlemden en az yarım saat sürüyorsun ve yüzde elli oranında acı hafifliyor. Zaten bikini bölgesi küçük bir bölge en fazla 5 dakika sürüyor,sık dişini,dayan.

Hiç ağdayla fln uğraşma bkaç ay jiletle al sonra lazere başla. Fakat klinikte ve alex olan byere başla. Yıllarca sir ağda yapmış biri olarak boş yere zaman ve emk kaybı olarak görüorum ağda yapmayı. Tüyler incelsn die ağda yaptım şimdi kalınlaşsn die jilet yapıorum. Lazere başladığın andan itibaren rahatsın, temizsin zaten. Hiç vakt kaybtme.

kol altı bacak ve genital lazerine git
ama kıl köklerin siyah olması lazım ve iyi mümkünse cilt doktoru olan hastanelerde yapılana git
maddi gücün yoksa veet sir ağda bantları var hem geç çıkarır hemde çok kolay hiçte acımıyor

Kizlar merhaba 20 yasinda bir genc kizim fakat biraz cekingen bir yapim var kuafore gitmek istiyorum ama inanin bacagimi acmaya dahi utaniyorum agda yaptiracam demeye de evde kendim denedim yapistirip cekemedim oturup agladim tuy dokucu krem kullaniyorum koltuk alti ve bikini bolgesi icin bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum ama cok cabuk cikiyor tahmin edersiniz ki ya herseyi gectim bikini bolgesine bir cozum bulmam gerek jiletle almayi disunuyorum artik agda yapamam oraya kesinlikle fazla acimayan ve benim gibi olup cozum bulan var mi acaba lutfen yardimci olun lazer dusunuyorum ileride ama o da cok aciuor diyorlad ayrica bikini boolgesine yaptirinca da cocuk olmaa riski varmis dogru mu sizce :KK17:
Onlar senin kolunu bacağını bikini bölgeni artık sıradan bir şey gibi görüyor. Hoş zaten sıradan. :) Onda da var sonuçta. :KK70:
Benim kuaförüm aman bikini bölgesi artık burun gibi geliyor bize demişti.
Eğer imkanların el veriyorsa lazer yaptır. Hem 5-10 kere buna maruz kalırsın ağda gibi her ay değil. Eğer ağdaya karar verirsen de emin ol 5 dakika ve utanacak bir şey yok.

cnm eğer istanbuldaysan benım gittiğim bi lazer yeri var hem güvenebilirsin hemde çok da güzel yapıolar işiniz koltukaltı bitene kadar 100 tl bikini komple 350 tl ama bitene kadar bak çok uygunn

ben phılıps lumea aldım 3. seansta yuzde seksen azaldı hıcde acımıyor tavsıye ederım bunca sene aklım nerdeymıs dedım
Ne kaadar zamandır kullanıyorsunuz ? Kaç tl civarı acaba ?internetten mi aldınız? Ben de lazer türü bişey istiyorum , yalnız kendim yapayım istiyorum. Memnun kalirmiyim sizce?

Ne kaadar zamandır kullanıyorsunuz ? Kaç tl civarı acaba ?internetten mi aldınız? Ben de lazer türü bişey istiyorum , yalnız kendim yapayım istiyorum. Memnun kalirmiyim sizce?
2-3 ay oldu.. ızmırde oturuyorum burada özşanal magazaları var taksıtle 1100 tlye aldım cnm bende cok tereddutteydım ama gozumu karartıp aldım ıyıkı de almısım

2-3 ay oldu.. ızmırde oturuyorum burada özşanal magazaları var taksıtle 1100 tlye aldım cnm bende cok tereddutteydım ama gozumu karartıp aldım ıyıkı de almısım
Ben de izmirdeyim ozsanali biliyorum:KK36: hangi marka peki ? Lazer gibi mi yoksa epilasyon gbi mi? Her geçen ay daha da azaliyormus değilmi?

Ben de izmirdeyim ozsanali biliyorum:KK36: hangi marka peki ? Lazer gibi mi yoksa epilasyon gbi mi? Her geçen ay daha da azaliyormus değilmi?
phılıps lumea cnm benımkı.. 15 gunde bır yapıyorsun.. lazer cnm nette var nasıl yapıldıgı falan tum vucudumu bıkını bolgesı kollar dahıl 20 dk da yapıyorum yavas oldugum halde... kısıden kısıye degısıyor benım 3. seansta yarısından fazlası bıttı

phılıps lumea cnm benımkı.. 15 gunde bır yapıyorsun.. lazer cnm nette var nasıl yapıldıgı falan tum vucudumu bıkını bolgesı kollar dahıl 20 dk da yapıyorum yavas oldugum halde... kısıden kısıye degısıyor benım 3. seansta yarısından fazlası bıttı
Ayyy ne guzel:KK51: tavsiye ediyor musun canım ?

Ya ama orayi baskasina acmaya cekiniyorum inan bana hemde oraya cok korkuyorum aciyor :KK61:

Canım araştır kuafor yada guzellık salonlarını. Bazıları iç çamaşarın üzerindeyken sıyırıp sıyırıp yapıyorlar
tamamen açma durumunda kalmıyorsun.
Ama ilerleyen zamanlarda alışırsın.
Ben hep jiletle temizlendim, lanet olsun nerden bulaştıysam(!)
Şimdi 4 5 aydır ağdaya gidiyorum. Çok rahatım

Canım merhaba bende genital bölgeme ilk defa ağda yaptıracağım zamanlarda çok korkuyordum daha sonra internet üzerinden araştırıp eczaneden emla adında bir krem aldım . Duş Alıp 1-1,5 saat sürüp bekletiyorum uyuşturuyor ve güzellik merkezine gidip aldırıyorum Acısını yok denecek kadar az hatta hiç hissetmiyorum da diyebilirim . Şimdi de Philips lumea Alıp yok etmeye çalışcam her ay ağdaya gitmekten usandım :) ama ilk adım olarak dediğim kremi araştırıp deneyebilirsin

hemşire eldivenini tak eline yolarak al tüylerini. Temiz , az acılı.

Back