Ağabeyimin eşime yaptığı....

Eşime böyle bir saygısızlık yapılsa görüşmem. Eşime saygı duymadıkları yerde ben de duramam kimse kusura bakmasın.

Tatile gidince siz çocuğunuza dikkat etmiyormusunuz?

Oda benim en yakınım abim,söyledik sadece.

Çok haklısın, kardeşin böyle yaparak ailenizin değerini düşürmüş.
Olan aile ilişkine olmuş.
Özür beklediğinizi anneniz aracılığı ile fln belirtin.

Esinin yerine kendi esimi koydum da orda abime kafa goz dalardi heralde. Esini tebrik ettim sabri icin. Ayrixa konuda tamamen haklisiniz. Anne babanizi bilmemde abinize tepkinizi belli edin bence

1 ayağına gittim diye bozulduğımu nasıl çıkardınız anlamadım.belirttiğim üzere bebeğim var ve onunla okadae yol çekmek kötü oldu diye. Başta yakın demesine kızdım . Çünkü yakın değildi. Yoksa tabiki yapacak sevgilisini alacak getirecek ben bunlara birşey söylemiyorum ki? Benim dediğim keşke beni yolda çocukla yıpratmak yerine gidip sevgilisini alıp güle oynaya gelselerdi bizi alıp direk oturacağımız yete gitseydik. Yoksa ay ben onun ayağına gittim falan demiyorum ortada yalan var. Bende kızımı düşünüyorum. Çok ısrar etmesine karşın saygısız dedim. Eşim gelene kadar arabada belirttiğim gibi öve öve bitiremedi.daha iyilerine layıksın ama gönül senin dedi abartçak birşey demedik

Ben cikartmiyorum, sizin dediklerinizden o cikiyor zaten..
Abinizin size ve yegenine karsi dusuncesizlik edip kiz arkadasini daha cok dusunmesi sizi sinir etmis..
Kendi de gelebilirdi gunduz vakti luzumsuz buldum demissiniz zira, bunlar sizin sozleriniz..
Abinizin oyle yapmasi kiza eksi puan olarak geri gelmis tabi..

Abiniz ne kadar sormus olursa olsun..
Israrla sormasinin sebebi kardesinin de destegini almak aslinda..
Siz demissiniz ilk iliskisi ve cok heyecanla soruyordu diye..
Esinizi de sizi de o yorumlarinizdan dolayi haksiz buluyorum..

Hakli buldugum noktayi onceki yorumumda yazmistim zaten..
Ama tamamen hakli goremiyorum sizi, uzgunum.

Amaan salla esini savunmussun ve haklısın tenezzül edip yorum yapmasaymıssınız keske..

1-Size söylemeden kızın ayağına götürmesi yanliş, kızı onore etmek için yapmiş.Ne düşündünüz umursanmamiş
2-Israrla ne düşündüğünüzü sormak yerine, hal dolinizden anlamadı gerekirdi.Açıkça övgü beklemiş; hakk yok
3-Kız gerçekten abine değer verse size daha naif ve sevecen davranırdı."Siz ne saniyodunuz" tavirli ve sevecen olmayan bir söz
4-Kızın kapisina gidip alirken, yeğenin ve sn için birkaç metre gitmemis
5-Sana, eşine ve çocuğuna vermediği değeri sevgilisine istemiş ve alamayinca delirmiş
6-Bu kavganin fitilini abin yada eşinden ziyade kiz ateşlemiş sanki
7-Anne baban taraf olmasa dahi orta yol aramaliydi; en nihayeti de misafirsiniz
8-Eşinin saygisina maaşallah.Benim kocama bunu yapsalar dunyayi yikarim; cunku benim babam dovse bile kocam gık demez.Ayni seninki gibi....
9- Onlar evlenmez.Evlense de.kiz annene de iyi davranmayinca;...görürsün anneni..sen de o zaman sigara yak seyret

Siz normal birablanin söylemesi gerekenleri ve istemekte haklı olduğu şeyleri istemissiniz. İnsanın abisine de nazi sözü geçmeyecek de kime geçecek. Büyük ihtimal abiniz fazla gurur yaptı ve kaldıramadı sizin söylediklerinizi. Esinizi tebrik ederim o bu işten kazançlı çıkmış. Aileniz de kurmaları gereken dengeyi kuramamislar. Bu bekar kardeşler genelde böyleoluyor heralde goruştukleri kişiye toz kondurmuyorlar. Ben de gecen gun nisanli olan kız kardeşime evlilikle ilgili bir iki tecrübemi paylasayim yol gostereyim dedim. Soyledigimde her konuda birlikte karar verin birbirinize zıt düşmeyin gizli kapaklı seyler yapmayın dedim ve aldığım cevap biz zaten o tarz şeyler yasamiycaz merak etme oldu. Evlenmeden önce bulutların üstünde geziyorlar ama işin aslı sonra anlaşılıyor işte.

Ayağına gittim diye bozulmadım.sadece düşüncesiz olmasına bozuldum alternatif üretebilirdi güzel bir organizasyon yapabilirdi ona bozuldum ben.
Ne demek istediğinizi anladım teşekkürler yorumunuz için.ben iyi niyetli uyarmak maksatlı yapmıştım ama olmamış demekki.

Çok teşekkürler uzun uzun yazmışsınız. Zira çok değişik tepki aldım şaşkınım kız arkadaşı için 250 km yol yapan adam 1 km de benim için yiğenini hasta etmemek adına yapamazmı? Israrla soruyorsa tabi söylicem. Ne biliyim valla.neyse burdaki yorumlardan da sonra görüşmüyordum aynen devam edicem.

Katılıyorum.akıl veren kötü kabul ediliyor. Ne kadar yorum isterse istesin dememeliydiniz diyen varda ama biz düşman mıyız ki o benim kardeşim tabiki yanlış bulduğum yeri söylicem. Tamam çocuk değil ama uyarmak da düşer yani bana.

Hatalısınız adamın sevdiği kıza ilk tanışmanızda çok senden büyük duruyor yok sana daha iyisini yakıştırırdım demek çok yanlış kusura bakmayın ayrıca ilk mesajınızda haberim yoktu gideceğimden diyorsunuz sonra söylemişti diyorsunuz abinin yaptığıda doğru değil ama sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz kusura bakmayın

Siz kardeşinizin sevgilisini kötü görseniz uyarmazmısınız? Uyarmak hatamı ? Banane mi demeliydim?

İlk mesajımda yanlış ifade kullanmışım haklısınız tezat gibi duruyorda haberim vsrdı gideceğimizden ama yakın dedi.yalanı bu oldu uzaktı

Siz kardeşinizin sevgilisini kötü görseniz uyarmazmısınız? Uyarmak hatamı ? Banane mi demeliydim?

Büyük durması mı kötü olmak ? Ayrıca kusura bakmayın dedikleriniz birbirini hiç tutmuyor abinizin yaptığı kesinlikle hata ama birde karşı taraftan dinlemek gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…