Merak işte oda.. Aileyi merak ediyor bence.. Aklıma geldi size anlatayım:) yemek yiyorlardı bizde eşimle çay içiyorduk çocuk durmadı çok rahatsız oldu dışarıyı pek bilmez. Neyse bunlarda hiç tık yok ama öyle yumulmuş yemek yiyorlar:) aynı masadayız. Yahu ben senin görümcenim azcık gözüme girmek için ayy nesi var bebişimizin deseneSahsen ben kadin olarak sevgilimin kendi istegiyle beni ailesiyle tanistrmasini isterim.yani o isteyene kdr boyle bisiyi kesinlikle istemem.belki zaten nsl bisi oldugu
Evet bitanem çok haklısın.teşekkür ederim.mesafe evet herşey...Denas'ım haklısınız ne diyebilirim ki bu kadar olay karşısında eşin de gerçekten muhteşem bir sabır varmış... Rabbim sizin mutluluğunuzu bozmasın Eşinin böyle bi olaya tanık olması kötü bi durum ama olan olmuş eşin de sende çok sakin davranarak büyüklüğünüzü ortaya koymuşsunuz... En azından sizin için Özür dilenecek yada karşı tarafı arayacak bi durum yok... Biraz kendi haline zamana bırakın abininde o kızdan iyi bi kazık yemesi gerek aklının başına gelmesi için...Anne baba için birşey söylemem yanlış olur daha önceki size karşı olan tavırlanırını bilmiyorum ama Bazen mesafelerin önemi yeri çok büyük
Yok asla:)ANNEYLE BABAYA SAKIN PRİM VERMEYİN BELLİKİ OĞLANCI Bİ TAVIRLARI VAR AYRIMCILIK YAPIYORLAR AZICIK UYSAL DAVRANSANIZ SİZDEN BİLE ÖZÜRDİLETİRLER SAKINNN EŞİNİZİ EZDİRMEYİN
Üzülme seviyoruz seniiiEvet bitanem çok haklısın.teşekkür ederim.mesafe evet herşey...
Abimi biliyorum evet biraz psikolojisi bozuk ama asla böyle birşey beklemezdim. Eşime abi abi diye ölürdü. Nasıl aşksa artık ezdi geçti..Konuda tabii ki de haklısınız fakat kaç yıllık abinizinde huyunu biliyorsunuzdur bu lüzumsuz çıkışları ilk defa yapmıyordur keşke düşüncelerinizi söylemeseydiniz kızla ilgili olan olmuş anne babanızın tutumu değişmeden fazla samimi olmayın
Hani arayı bulabilirlerdi derdim o. Yoksa biz "küstük oynamıyoruz" tarzı valizimizi alıp çıkmadık. Bir atak bekledik ama gelmedi. Yoksa kim ister kucağında bebeği gece olmuş çıkıp gitmek.Abim eşime bu sekilde hakaret etse annemle babam kapının onune koyardi onu. Ailenizde toptan hata var. Çok cok yanlis davranmislar.
Evet doğru tespitler:)ogluna asik bi ana,karisinin gozunun icine bakip tepki gostermekten cekinen bi babaya sahipsiniz sanirim.
uzulmeyin,tamamen baglantinizi koparmayin ama bi sure gorusmeyin..gorustugunuz zamanda mesafeli olun.
Ne alaka ben kendimi düşündüğümden değil acayip esiyordu ve çocuk uyur gibiydi kucağımda. Kendi gelebilirdi evet tek vasıta bin gelmekmiş,gündüz vakti. Yada bana dicekti kardeş biraz uzak ben onu alıp geleyim sizi alırımm sen çocukla arabada sıkılma . Bize yakın dedi. Ailem tipik türk ailesi değil çok rahatlar bu konularda babam bir sürü espri bile yaptı onada cevap verebilirdi öyle baba oğul saygısı yok aralarında. Olan masum eşime oldu. Yada bana deseydi ne biçim yorum yapıyorsun diye.Hatalar karşılıklı.
Milyon kezde sorsa kötü yorum yapmamalıydınız hele ki anne babanıza hiç yorum yapmamalıydınız.
Kendinize gelince kapının önünde indirme diye problem kız okadar yolu tekbaşına gelebilir ama ? Bu da normal değil.
Abinizin söyledikleri çok kaba be affedilir cinsten değil.
Ama eşin abine bunları söylemiş olsa eşinle ayrılır mıydın yoksa ara yapmaya mı çalışırdın ?
Bencede teşekkürler...Görüşmemek en iyisi. Sizinde huzurunuz kacıcak yoksa.
Ne alaka ben kendimi düşündüğümden değil acayip esiyordu ve çocuk uyur gibiydi kucağımda. Kendi gelebilirdi evet tek vasıta bin gelmekmiş,gündüz vakti. Yada bana dicekti kardeş biraz uzak ben onu alıp geleyim sizi alırımm sen çocukla arabada sıkılma . Bize yakın dedi. Ailem tipik türk ailesi değil çok rahatlar bu konularda babam bir sürü espri bile yaptı onada cevap verebilirdi öyle baba oğul saygısı yok aralarında. Olan masum eşime oldu. Yada bana deseydi ne biçim yorum yapıyorsun diye.
1-2 aydır beraberler.Şimdi abinizin kızarkadaşı sizin için kötü yorum yapsaydı yada eşinizin kızkardeşi onlarda sussa mutlu olur muydunuz ?
Bebekle tatile gidince problem yok biraz yürüyünce mi problem var ?
Dediğim gibi hatalarınız karşılıklı son noktayı abi koyduğu için büyük hata onda ama kendi yaptıklarınızda normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?