-
- Konu Sahibi limonlucheesecake
elameleduydumost: 42511252 .!.:fondan giriyorum da alintilari yanlis yaptim smile :)
Evet haftalarimiz ayni canim
Canim bende telefondan giriyorum hep yanlus oluyor alintilar falan :) ayniyiz sorun yokelamelek26 .!.:Telefondan giriyorum da alintilari yanlis yaptim smile :)
Evet haftalarimiz ayni canim
normaYbekledik ama sancılar başladı nst de bişey çıkmadı hemen doğuma alıyoruz dedi bi saatin içinde apar topar girdim doğuma. spinal oldum.
belden aşağı uyuşuktu. biraz belimden ağrı sallanıyormuş gibi oldu bi süre. bilmiyorum çok da anlayamadım hastane telaşı falan derken kaynadı benim lohusalık hiç dinlenemedim.tosbaam kuduruyor ya küvezde kalmanın acısını çıkartıyor : ))
Maşallah canim . ne yapsin yavru kuvezde çok cani sıkılmiş Belliki :) bulmus simdi anne babasini durur mu hic :) bizde sabirsizlikla cinsiyetini merak ediyoruz. Bir kiz deseler saglikla sihhatle bizden mutlusu olmaz herhalde.
hakkınızda hayırlısı biz 6,5 aylıkken öğrenebilmiştik
Sorma kesin geliyor asyamiz diyorduk kiii ; )))
Saglicakla al kuzunu kucagina insallah da en önemlisi o..
Bende burada yalnizliktan bıktım is hiç yok patliyorum sıkıntıdan. Hayirlisiyla bir evime donsem. Ev isi yapmaya bile ozledimInsanin bilgisayari acacak vakti kalmıyor. Kafami koydugum an uyur oldum artik ; )) dinlen bol bol derim.
Bende burada yalnizliktan bıktım is hiç yok patliyorum sıkıntıdan. Hayirlisiyla bir evime donsem. Ev isi yapmaya bile ozledim
Evvet afyonda olacak. Daha gelip doktor ayarlycamBen de hamileligi uzakta gecirmistim ama nasip vardir bi hayir. Az kalmis bebise de. Dogum afyonda mi olacak nasipse ?
En kafa karistirici konu bu ; ))Evvet afyonda olacak. Daha gelip doktor ayarlycam
Kafa kariştirici ve uyku kaçirici. Kac gecedir uyku tutmuyo ne yapicam kime gidicem diye.En kafa karistirici konu bu ; ))