Afyonlu anneler ve anne adayları

limonlucheesecake canım sorunu burda cvp layayim.Iyiyim çok şükür.Tabi uykusuz geceler,yarım yamalak yapilan ev işleri,alelacele alinan duslar,alel acele yapilan yemekleri saymazsak. Ay ne iç karartici konustum be ya.Ama ben bu tempoya alıştım.Daha az umursuyorum artik ev islerini. Birde benim oglumda var ya o yüzden biraz zor oluyor onun ödevleri falan.Tam uyuyacağım bebekde uyuyor oğlumun okul saati geliyor.Napalim gecicek bu gunlerde.Ama bütün bunlar bir tarafa kızım çook tatli.Yok böyle birsey bebeği çok özlemişim resmen yemek geliyor icimden.birde şimdi gulmeye hafif hafif agular yapmaya başladı daha bir yemelik.sen nasılsın dogumu nerde yapicaksin kesin karar verdinmi

desene koşturmaca bizi bekliyor. Allah güç kuvvet versin hepimize.

Amin canım dediğim gibi birsure sonra alusiyorsun tempoya
biraz geç oldu ama sanada tunaydin :)

:)
hastane çantamız hemen hemen hazır, odamızı toparlayacağız. haftaya anneannemiz ve dedemiz eşyaları getirecek. onlar yıkanıp ütülenirse benden iyisi yok miss .

hastane yetişkin bezi götürdün mü yani ihtiyaç oldu mu? bazıları hiç kullanmazken bazıları iki paket bitiriyormuş. bir de bu göğüs pedi bir işe yarıyor mu? çok çok mu almam lazım bi paket yeterli mi? çok sordum

Canim ben hasta bezi almadim hastane yatak koruyucu veriyor bol bol.Benim ilkine göre kanamam daha fazlaydi ve o yatak koruyucudan koydum.annem guzelce katliyordu onu koyuyorduk.iki gun kaldim tam tam cikacagimiz zaman iki tane gece pedini uc uca yapistirip koydum azalmisti çünkü evdede ped yeterli oluyor.Gogus Pedi ilk gunler lazim oldu ama benim öyle asiri akmadi sütler.birde yara oldu göğüs ucu ozamanda hava almasi gerekiyormuş iyilesmesi icin ondan sonra kullanmadim.Sana tavsiyem emzirdikten sonra sütünü sürüp biraz göğüsleri açık tutup kurutman.Ben sonradan kesfettim bunu. Kiyafetleri sabun tozuyla yikarsin heralde ben hacisakir aldım ama deterjan gibi fazla fazla dökme çünkü sabunlu sabunlu kalıyor elinle hissediyorsun az koy zaten kiri yok tozu falan gitsin diye.

benim kanım geç duruyor hep ondan tereddüt ettim. dediğin iyi oldu alt değiştirme örtüsü gibi bişi mi alsam diyordum.
hametan iyi geliyormuş göğüs için ama senin yaptığın gibi doğal olan daha iyi.
deterjanı napcaz bilmiyorum eşimde bende alerjeniz baya baya. mümkün mertebe az kullanıp denemek lazım galiba. pazartesi randevumuz var bakalım ne diyecek. bana göre 34 bitiyor doktora göre 36 bitiyor. ne zaman doğacak tosbaam belli değil. belki bir şey der bu sefer.

Canim ayva çekirdeği jeli yapılıyor birde 4-5ayva çekirdeğini birazcik sıcak suyka islatiyorsun birkaç saat sonra jellesiyor oda iyi geliyor.benim doktorun verdigi kremde daha sonra eczacinin tavsiyesiyle aldığım kremde ise yaramadı malesef. Eğer normaldede kanaman coksa sen hasta bezi al istersen ama yatak koruyucuda iş goruyor.Bebegin ultrasonda onden gidiyor demekki hadi hayirlisi bakalim.Sabun tozu dalan roxy de alabilirsin ben bulamadigim icin hacisakir aldım. Bebegin kiyafetlerini hala onunla yikiyorum.Face de bir gururumuz var 2015 mart anneleri orda bütün deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Baya bir bilgi sahibi oldum ordaki arkadaşlar sayesinde.Dogumdan sonrada her konuda elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.

okumuşum beğenmişim ama cevabım kayıp :) facedeki grubu bulamadım ben bi türlü. çok yorgun hissediyorum kafam çok dalgın, hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum.

okumuşum beğenmişim ama cevabım kayıp :) facedeki grubu bulamadım ben bi türlü. çok yorgun hissediyorum kafam çok dalgın, hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum.
Canım grubu gizli yapmışlar aktif olmayan çok fazla üye vardi.onlari çıkarıp kapaticakti admin öyle yapmış. Eğer istersen faceden ekleyip seni gruba ekleyebilirim.Ama sen bilirsin tabi.Bu arada kafan niye dalgin ki okadar hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…