- Konu Sahibi limonlucheesecake
Hayirli aksamlar arkadaşlar Kim ne durumda. Neler yapiyorsunuz. Ben kpssye hazirlaniyorum malum sinava çok az kaldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekür edrim hemşerim amin inş. Rabbim isteyen herkeze nasıp etsingarii
Smile53 takvimin hayirli olsun cok sevindiiimsmile53 .!.:Merhaba arkadaşlar. Nasilsiniz. Yeni gelenler hosgeldi eskilerden pek ses cikmiyor:)
Smile53 takvimin hayirli olsun cok sevindiiim
hakkında hayırlısı olsunn. bizde bir koşturmaca var. bi sabah bi akşam oluyor diyebilirim
merhaba smilePazartesi günü kontrolumuz vardi. Minigimi gördüm. 10+6 olmuş Durumu iyi dedi. OÖnümüzdeki hafta ikili test yapmak için cagirdi. Bir daha gorucem bebisimizi :)inşallah test sonuclarimizda iyi cikar.
[QUOTdevleteelek26, post: 42439369, member: 702966"]merhaba smile
bende afyondayım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hangi dr gidiyorsun
Pazartesi günü kontrolumuz vardi. Minigimi gördüm. 10+6 olmuş Durumu iyi dedi. OÖnümüzdeki hafta ikili test yapmak için cagirdi. Bir daha gorucem bebisimizi :)inşallah test sonuclarimizda iyi cikar.
hadi hayırlısı. doktorunu soracaktım konuşmuşsunuz ben de hasan şahinere gittim ama memnun muyum bilemiyorum. 15 gün küvez, açılmamın olmayışını artan sancılarımı dayanamadığıma yorması bebeğin 10 gün fazla kalması vs vs diye uzayıp giden bir sürü şey. sorgalayacak halim oldu mu hayır sadece bebeğimi düşünebildim o kadar.