Afyonlu anneler ve anne adayları

Memleketimin güzel insanlarına selam olsun bende istanbulda yasıyorum 3 yıldır aslen dinarlıyımm memleketimmm suyuna topragına hasretim

[Burada limonlucheesecake, post: 42325668, member: 633450"]Merhabalar hanımlar ; ))[/QUOTE]

Merhaba canim. Ozlettiniz kendinizi. Buarada sizde durumlar nasil neler yapıyorsunuz. Ben atama için kadrolarin aciklanmasini bekliyorum. İnşallah kadro acilirsa atanicam.

Pazartesi günü kontrolumuz vardi. Minigimi gördüm. 10+6 olmuş Durumu iyi dedi. OÖnümüzdeki hafta ikili test yapmak için cagirdi. Bir daha gorucem bebisimizi :)inşallah test sonuclarimizda iyi cikar.

[QUOTdevleteelek26, post: 42439369, member: 702966"]merhaba smile

bende afyondayım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hangi dr gidiyorsun[/QUOTE]

Ben devlette evren beye gidiyorum canim. Özeli arastirdim çok kafama uyan birini bulamadim. Belki universiteden bir hocayada bakabiliriz doğuma yakin bilmiyorum ki hala kafam karisik. Bir ara burada arkadaşlarla bayagi konustuk ama gebeliğim sonlaninca kapandi gitti. Yanlis hatirlamiyorsam biri unvden fatih hocaya son anda gitti biri fuardaki mehmet sait beye gitti ki o devlete geri donmuş artik fuarda değil. Bir tanidigim telekte sevki bostanciya gitti. Sen kime gidiyorsun var mi bir tavsiyen.

[elamelek26, post: 42439369, member: 702966"]merhaba smile

hangi dr gidiyorsun[/QUOTE]

Buarada haftalarimiz ayni sanirim :)

[QUOTdevleteelek26, post: 42439369, member: 702966"]merhaba smile

hangi dr gidiyorsun

Ben devlette evren beye gidiyorum canim. Özeli arastirdim çok kafama uyan birini bulamadim. Belki universiteden bir hocayada bakabiliriz doğuma yakin bilmiyorum ki hala kafam karisik. Bir ara burada arkadaşlarla bayagi konustuk ama gebeliğim sonlaninca kapandi gitti. Yanlis hatirlamiyorsam biri unvden fatih hocaya son anda gitti biri fuardaki mehmet sait beye gitti ki o devlete geri donmuş artik fuarda değil. Bir tanidigim telekte sevki bostanciya gitti. Sen kime gidiyorsun var mi bir tavsiyen.[/QUOTE]
Canim ben halil guldene gidiyorum. Hakkinda iyi kotu cok sey duydum ama cok dikkatli garantici bir doktor.oyle diger doktorlar gibi guzel ve uzun konusmuyor. Hatta bircok kisi bebegin gramini vs kadar ogrenir doktorundan. Halil gulden bakar bakar saglikli der okadar buda bana yeter.bir dusugum vardi benimde. Ikinci gebeligimde halil guldene gittim. Simdi evladima kardes geliyor . Yine doktorum halil gulden.

Pazartesi günü kontrolumuz vardi. Minigimi gördüm. 10+6 olmuş Durumu iyi dedi. OÖnümüzdeki hafta ikili test yapmak için cagirdi. Bir daha gorucem bebisimizi :)inşallah test sonuclarimizda iyi cikar.

hadi hayırlısı. doktorunu soracaktım konuşmuşsunuz ben de hasan şahinere gittim ama memnun muyum bilemiyorum. 15 gün küvez, açılmamın olmayışını artan sancılarımı dayanamadığıma yorması bebeğin 10 gün fazla kalması vs vs diye uzayıp giden bir sürü şey. sorgalayacak halim oldu mu hayır sadece bebeğimi düşünebildim o kadar.

Hasan sahinerle ilgili buara çok olumsuz şey duyuyorum ya. Ona gitmeyecegim kesinleşti. Hatirliyormusun buradaki bir arkadaşona gidiyordu son zamanlarda tansiyon ssorunları falan oldu ünv hastanesine gitti. Burada sen normal mi yaptin doğumu sezeryan mi. Çok şükür bebisin şuan yaninda. Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…