Afyonlu anneler ve anne adayları

insanlar abartıyor gibi geliyor bana yedi düveli toplayıp götürüyorlar hastaneye. o kadarına gerek yok bence.
hastane çıkışı
yedek bir takım
ıslak mendil
bez
küçük şampuan ve yağ ( ben götürmedim ama hastanede kalınca istediler alıp götürdüm)
saracak kalın bi örtü
bir tane de penye örtü

zaten bunları almışındır. yıka koy çanta derdi de kafandan çıkar. dediğin gibi nolur nolmaz :KK70:

dahasına ne gerek var bilmiyorum çantayı doldurup geri getirmeye lüzum yok gibi geliyor bana

kendin için de sezeryan olacaksa alt üst bir pijama koy lastiği sıkı olmayan derim. doktor muayene gelince daha rahat oluyor.
.

insanlar abartıyor gibi geliyor bana yedi düveli toplayıp götürüyorlar hastaneye. o kadarına gerek ykadife ce.
hastane çıkışı
yedek bir takım
ıslak mendil
bez
küçük şampuan ve yağ ( ben götürmedim ama hastanede kalınca istediler alıp götürdüm)
saracak kalın bi örtü
bir tane de penye örtü

zaten bunları almışındır. yıka koy çanta derdi de kafandan çıkar. dediğin gibi nolur nolmaz :KK70:

dahasına ne gerek var bilmiyorum çantayı doldurup geri getirmeye lüzum yok gibi geliyor bana

kendin için de sezeryan olacaksa alt üst bir pijama koy lastiği sıkı olmayan derim. doktor muayene gelince daha rahat oluyor.
.

Süper ya senin liste :) cidden diğer listeler çok kalabalık. Olmadi Esim eve gidip getirir yetmeyenleri :) 10lu hastane cikisi, 4 tane citcitli badi , 2tane kadife tulum , 6tane çorap, 3tane ağız mendili, 2tane ayakli alt pijama aldim. Baska birsey almadik simdilik. en acil kalin battaniye almamiz lazim birde yedek penye battaniye ve yelek.

Burada kendime 3takim pijama aldim. İkisi hastaneye biri pembis biri gri lacivert. Birde ev için dantelli şık bisey aldim. Cok terliyo insan emzirirken.

Slm biz eve geldik. 14martta 17.20de spinal sezeryanle kizimi kucagima aldim. 3kilo 48cm doğdu minigim. Ama cok küçük yasa 2.5kilo anca kaldi sanirim sisligi inince :KK43: boyle küçük olacagini biliyorduk dokunmaya korkuyor insan. Geceleri sabahliyoruz uyku yok gündüz daha iyiyiz. Dikiş yerimde yanma var. Doktor normal dedi. Antibiyotik ve parol verdi. Göğüs ucum yara olacak gibi krem almam lazim. Simdilik bu kadar. Sonra yine yazarim

X