Afyonlu anneler ve anne adayları

elameleduydumost: 42511252 .!.:
fondan giriyorum da alintilari yanlis yaptim smile :)
Evet haftalarimiz ayni canim

Halil guldeni duydum canim özellikle sorunlu gebeliği olanlar tercih ediyormuş. Hayirlisi bakalim kimi secicem :) burada ikili testini ysptirdim pazartesi günü. Ense kalinligi iyi cikti. 54 mm olmuş. Kan testinde iyi cikar inşallah. Ama ultrason resmini geri aldılar bu sefer. Sonuç kagidina zimbaladilar:KK43: bayagi büyümüş ya daha belirgindir sanki her yeri. esim evde inceleriz dedi yanina bir gittim husrana ugradi :) buarada sanirim sende 2016 mart bannelerine giriyorsun arada. Bir kac gundur pek giremiyorum ben. Felaket dis agrim var . Antibiyotik basladik. İki gun agladim agridan resmen. Bugun azalmaya basladi agrim. Bende durum bu :)

belden aşağı uyuşuktu. biraz belimden ağrı sallanıyormuş gibi oldu bi süre. bilmiyorum çok da anlayamadım hastane telaşı falan derken kaynadı benim lohusalık hiç dinlenemedim.tosbaam kuduruyor ya küvezde kalmanın acısını çıkartıyor : ))

belden aşağı uyuşuktu. biraz belimden ağrı sallanıyormuş gibi oldu bi süre. bilmiyorum çok da anlayamadım hastane telaşı falan derken kaynadı benim lohusalık hiç dinlenemedim.tosbaam kuduruyor ya küvezde kalmanın acısını çıkartıyor : ))

Maşallah canim . ne yapsin yavru kuvezde çok cani sıkılmiş Belliki :) bulmus simdi anne babasini durur mu hic :) bizde sabirsizlikla cinsiyetini merak ediyoruz. Bir kiz deseler saglikla sihhatle bizden mutlusu olmaz herhalde.

Slm afyonlu anneler nasilsiniz. Benim atamam belli oldu . zonguldak cikti. Dua edin benim için hem bebis hem oğlum ... Babamuz uzakta olacak. İnş herşey güzel olur

Canim gozunaydin ; )) Allah kavustursun simdiden sen de benim gibi esinden uzak bir hamilelik yasayacaksin demek. Sabirlar diliyorum sakin ve sogukkanli olmaya calis. Cok sevindim senin adina tekrar hayirli olsun.

Sağol canim allah razi olsun. Şimdiden kotu oldun ya ayrilik hüznü çoktu :KK43: burada ev bulamadim apart bulamadim zar zor oglum olma sa öğretmenevi kabul etti full doluymuş. Oğlumu anneme birakip pazar günü gidicem :KK43::KK43: artik kkalacak yer bulunca yankma alicam:KK43: en az 10 aylk sözleşme istiyorlar ben 4ay durup donucem. Bakaljm ne olacak

herkese merhaba en son benim mesajda kalmış. biz büyüdük 30+5 olduk. afyona gelmemize az kaldı. neler yaptınız bebişler nasıl

X