Afyonkarahisar///03

nazancım buyuyoruz yavas yavas 2.5 aylık olmak uzereyız senınkı napıyor nasıl

maşallahhh onaa. bizde büyüyoruz inatlaşmalar başladı bide iştahımız olsa mızmızlığına razıyım :) çok cadı oldu teyzesi. elimizden tutup yürüyor oturmak bilmiyor. bel falan kalmadı artık bende :)) öpüyoruz sizi

canım vajinismusla ilgili giletgelen diye bir kırem önermişsin,bu kremi kullanmadan önce egzersiz yapmışmıydın hiç bende vajiyim ve 2 senedir evliyim bu siteyi yeni buldum:)daha doğrusu hastalığımı yeni kabul ettim.ama dayanamıcam artık lütfen banada yardımmmm:)

canım benım ıyıyız ızındeydık 1 ay tatılımızı yaptık geldık pasam masallah sakın uzmuyor yormuyor benı yeterkı karnı tok olsun :)) senınkı nasıl bızım ıkı dısımız cıktı ve emeklemeye basladık bu arada

maşallah sizeee 41 kere bizim hala dişimiz yok hiç. dr normal olduğunu söyledi eşimde geç çıkarmış. biraz bana benzeseymiş cadı şimdiye 15 dişi olurdu :) sağlık olsun diyorum ama kafama çok takıyorum malum çevreden herkez bişi söylüyor. yürümeye başlamıştık ama son düşüşünden beri çok korkuyor. tek elimi tutuyor. yürümeyede hevesleniyor bi yandan da korkuyor. böyle böyle büyüyecekler galiba. öpüyorum paşayı.

merhabalar ben eskişehirliyim ve eskişehirde yaşıyorum..mesafenin yakın olmasından dolayı afyona çok gittim geldim..

afyonu ve afyonluları çok beğeniyorum

herkese selamlar

canım benım nıye kafana takıyosunkı cıkarır merak etme her cocugun bunyesı farklı ve genetıkmıs bu dıs cıkarma

merhabalar ben eskişehirliyim ve eskişehirde yaşıyorum..mesafenin yakın olmasından dolayı afyona çok gittim geldim..

afyonu ve afyonluları çok beğeniyorum

herkese selamlar

a.s teşekkür ederiz cnm bende eskişehire gidip geliyorum bende görümcem orada eskişehirde çok güzel çok gelişmiş bi şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…