Bozuk gibi duruyor kuzum tekrarla benceKızlar erken gebelik testi yaptım, daha önce kullanmadığım bir marka ama değişik çıktı çizgisi. Fotoğrafını ekliyorum test mi bozuk acaba?
Sağol kuzum cevabın için❤ çizginin ortada durması düşündürdü bana daha control çizgisi ortada diğerini gösterse bile ekranda gözükmeyecekBozuk gibi duruyor kuzum tekrarla bence
Kutusunu açıp içindeki kağıda bakabilirsiniz.. Kaymış gibiSağol kuzum cevabın için❤ çizginin ortada durması düşündürdü bana daha control çizgisi ortada diğerini gösterse bile ekranda gözükmeyecekYarın tekrarlarım artık
Rabbim kalbine göre versin canimmSağol kuzum cevabın için❤ çizginin ortada durması düşündürdü bana daha control çizgisi ortada diğerini gösterse bile ekranda gözükmeyecekYarın tekrarlarım artık
Siz dedikten sonra açtım testin içini, testte hata var kağıdı normal yerindeydi çünkü, elimde bir tane daha vardı onu yaptım, normal çıktı:)Testi ayirip icindeki kagidi cikarin, kagit kaymış olabilir
Yaptım canım ama kağıdı normal yerindeydi ortada duruyor çizgisi test hatalıymışKutusunu açıp içindeki kağıda bakabilirsiniz.. Kaymış gibi
Amin kuzum hepimize inşallahRabbim kalbine göre versin canimm
Gebelik var miSiz dedikten sonra açtım testin içini, testte hata var kağıdı normal yerindeydi çünkü, elimde bir tane daha vardı onu yaptım, normal çıktı:)
Silik birseyler çıktı kan testiyle netlestirilmeyi bekliyorGebelik var mi
Yaaa, fotografini atsana coook merak ettmmmmSilik birseyler çıktı kan testiyle netlestirilmeyi bekliyor
Canım görebilir misin bilmiyorum:) Ben çıplak gözle daha net görebiliyorum ama fotoğrafta bu kadar cıkartabildimYaaa, fotografini atsana coook merak ettmmmm
Evet gördümCanım görebilir misin bilmiyorum:) Ben çıplak gözle daha net görebiliyorum ama fotoğrafta bu kadar cıkartabildim
Allah razı olsun kuzum ama kanamam başladıEvet gördüminsallah artsin kopkoyu olsun o cizgi, saglikla al kucagina bebegini
Yogun kirmizi mi yoksa pembe - kahve gibi mi?Allah razı olsun kuzum ama kanamam başladı
Pembe-kahve arası birşey. Tam kırmızıya dönmedi, 4 gün oldu böyle geliyor. Bugünkü testim daha koyu çıktı ama az az gelen leke çoğalmaya başladıYogun kirmizi mi yoksa pembe - kahve gibi mi?
Yerlesme kanamasi olma ihtimali var. Testin daha koyu ciktiysa büyük ihtimal yerlesme kanamasi ama takipte olmak gerek tabii. En hayırlısı neyse o olsun insallahPembe-kahve arası birşey. Tam kırmızıya dönmedi, 4 gün oldu böyle geliyor. Bugünkü testim daha koyu çıktı ama az az gelen leke çoğalmaya başladı
Gebelik oldu muYerlesme kanamasi olma ihtimali var. Testin daha koyu ciktiysa büyük ihtimal yerlesme kanamasi ama takipte olmak gerek tabii. En hayırlısı neyse o olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?