Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

Hugo Boss - Boss (cool adamlara - orta)
Nikos - Sculpter (seksi olmasını istediğiniz adama - orta ve apır arası)
Hugo Boss - In Motion (romantik adamlara - orta)
Bvlgari - Black (asi adamlara - orta ve ağır arası)
Chanel - Bleu (işe giden adamlara - ağır)
Narcisso Rodriguez - For him (Tam bir romantik akşam yemeği, ya da önemli iş toplantısı kokusu - ağır)
Diesel - Only the brave (Sadık ve güçlü bir adam - orta)
212 - VIP (Gece dışarıda gezmelere çıkmış bir adam - orta)
Joop - Classic (Tehlikeli ve çekici erkek kokusu - ağır)
Paco Rabanne - Black XS (Rock müzik seven adamın kokusu - orta)
Davidoff - Silver Shadow (Traştan sonra banyodan sonra sürülebilecek tipte bir koku - orta)
Dior - Higher (Günün her anı enerji verecek çekici bir koku - ağır değil)
Cerutti 1881 (Ağır ve dediğim dedik adam kokusu- ağır)
Azzaro Chrome (Aile babası kokusu- fresh)
Calvin Clein - One (Spora giden sporcu adam kokusu - hafif ve fresh)

(Rochas, One million, 212 man o kadar çok sıkan var ki çevremde, eskiden çok sevmeme rağmen artık birşey ifade etmiyor, çok popüler parfümler)

Bu listeden her zevke uyan ve en iyilerini yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz size ve sevdiğinize uyan bir tanesini

sana göre bizim beğendiklerimiz ayağa düşmüş ,bana görede senin yazdıkların ayağa düşmüş olabilir:)zevkler ve renkler tartışılmaz

TOM FORD ve TRUSSARDİ büyük harflerle yazdım kızlar eşim 2 gün önce geldi yurt dışından kendinede banada 2 şişe almış bana one mlion ve ck ephouria almış ama TOM FORD ve TRUSSARDi yi kafanda kırarım senin dedim valla :)))) ne biçim bi koku şişeye sarılıp yatcaktım

TOM FORD ve TRUSSARDİ nin hangi kokuları güzel :) kadın-erkek ikisini de soruyorum

armani açık ara alınabilir bence ama boss yeni bi parfüm sürecekmiş piyasaya, yasemin notaları olacakmış, yasemin notası fenomon özellik gösteriyor zaten kadınlar üzerinde

armani pour home bayıldımmmm.
klas, şık , zarıf ve erkeksi bır koku.
eşlerine almak isteyenlere tavsıye edebılırım.Bende nişanlıma aldım.:)

Sevgilimle Tom Ford Black Orchid hastasıyız:)
Rochas Man, Dior Homme Intense,One million kokularını da beğeniyorum..
Erkeksi fresh bi koku olarakta Diesel Only the brave beğeniyorum

Son düzenleme:
Sevgilimle Tom Ford Black Orchid hastasıyız:)
Rochas Man, Dior Homme Intense,One million kokularını da beğeniyorum..
Erkeksi fresh bi koku olarakta Diesel Only the brave beğeniyorum

Rochas Man Givenchy pi ye benziyormuş fikriniz var mı?Bende eşime alıcam yukarıdaki kokular da listemdeydi ama Dior edp olduğu için baskın

Zara Silver ya da Zara Black! Sevgilim ikisinide kullaniyor mukemmel kokular. Ayrica cok ucuzlar 50 tl ve cok kalici

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi biraz zevk meselesine giriyor..aslında soru güzel ama uygulama yanlış:) çünkü bana muhteşem gelen bir başkasına çok kötü gelebilir..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…