Geçenlerde Show haberde bir kadın çıkmıştı Nijeryalıydı sanırım afrikalılar için kurmuş salonu ama türkler daha çok geliyor falan diye anlatıyordu. İstanbuldaymış salon ama tam olarak neresinde hatırlamıyorum, bir araştırın isterseniz :)
İzmir'de box braid yapan nereyi bulabilirim acaba? Bende yaptırmak istiyorum da. Birde o sentetik saçı (ek saçı) kendiniz mi alıyorsunuz? Ve nerden alıyorsunuz??Ben de yaptırmak istiyordum ama birkaç ay içinde saçınız dipten uzadığı için sarkma yapacak ve açmak zorunda kalacaksınız. Hızlı uzuyorsa daha bile kısa sürede açmanız gerekebilir.
Ben de birkaç ay kullanabileceğim bir şey için o kadar meblağ vermek istemedim. İzmir'de fiyatlar 400-500 tl civarı. Tanıdık aracılığıyla 300 tl'ye bulabildim ancak.
Yaptırmaktan vazgeçtim amaaa kendim yapmaya karar verdim(tabi ki arkadaşlarımın yardımıyla ) Youtube'da nasıl yapılacağını gösteren videolar var, çok kolay gözüküyor. Birkaç farklı yöntem var size en kolay yöntemi seçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken örgü için sentetik saç almak, toplamda 100 tl'yi geçmeyecektir. Sentetik saçı peruk satan yerlerden alabilirsiniz veya internet üzerinden sipariş edebilirsiniz.
Bahsettiğim videoları incelemek isterseniz Youtube'da "how to box braid" yazabilirsiniz.
Arkadaşlarımla yaparsak resmini atıcam, henüz saç rengine karar veremedim :)
İzmir'de box braid yapan nereyi bulabilirim acaba? Bende yaptırmak istiyorum da. Birde o sentetik saçı (ek saçı) kendiniz mi alıyorsunuz? Ve nerden alıyorsunuz??
Ben de yaptırmak istiyordum ama birkaç ay içinde saçınız dipten uzadığı için sarkma yapacak ve açmak zorunda kalacaksınız. Hızlı uzuyorsa daha bile kısa sürede açmanız gerekebilir.
Ben de birkaç ay kullanabileceğim bir şey için o kadar meblağ vermek istemedim. İzmir'de fiyatlar 400-500 tl civarı. Tanıdık aracılığıyla 300 tl'ye bulabildim ancak.
Yaptırmaktan vazgeçtim amaaa kendim yapmaya karar verdim(tabi ki arkadaşlarımın yardımıyla ) Youtube'da nasıl yapılacağını gösteren videolar var, çok kolay gözüküyor. Birkaç farklı yöntem var size en kolay yöntemi seçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken örgü için sentetik saç almak, toplamda 100 tl'yi geçmeyecektir. Sentetik saçı peruk satan yerlerden alabilirsiniz veya internet üzerinden sipariş edebilirsiniz.
Bahsettiğim videoları incelemek isterseniz Youtube'da "how to box braid" yazabilirsiniz.
Arkadaşlarımla yaparsak resmini atıcam, henüz saç rengine karar veremedim :)
Canım diplerini kendın ayıramazsın imkansız :)Bende kendim yapmak istiyorum uçlarını nasıl tutturuyoruz
İstediğiniz zaman açabılıyosunuz 6 ay kullananda var ama ben 4 ay kullanıyorum genelde hergün yıkanıyorum haftada en az da 3 gün şampuanlanıyorum bi güzel yıkanıyo valla temızlık konusunda sıkıntı yokCok begeniyorum ben de ama nasil yikiyorlar peki bu orugu? Tekrar mi aciyorlar??
Ben yaptırmıştım ama marmaristeişte orada tecrübe gerekiyor yaptırıp memnun olan birini bulmam lazım
çünkü ek saç takılıyor ve yapan kişi tecrübeceli değilse açılırken saça dolanıp saçları kestirmek gerekiyor.
gerçi benim saçım kısa uzasın uzun saçlı olayım diye istiyorum...