Affedilmek için ne yapsam?

Haklısınız onlar çok iyi insanlar ben hak edemedim. Ah bende parayı geri alacak akıl olsa zaten kaptırmazdım sanırım Yine de şansımı deniycem tekrar
Yaomaniz gereken cok basit parami getirin sikayetimi geri cekecegim diyeceksiniz , yok oyle bedavaya sikayet cekmek .anasini basisini degil parayi gondersinler

Yaomaniz gereken cok basit parami getirin sikayetimi geri cekecegim diyeceksiniz , yok oyle bedavaya sikayet cekmek .anasini basisini degil parayi gondersinler
Haklısınız bu kadar basitti ve sağlam duramadım. Yalnız ben bir defa geri çekmiş bulundum ya şimdi ikinci şikayetimde de o kişinin eli daha güçlü olur mu ki?

100bin tl kaptırmışsın anası 4 saatlik yoldan gelip yalvardı diyosun
Ya SABIR!!!
Sanırım orda yanlış yazmış olabilirim, benim dayım yengem benim davam için benimle konuşmak beni savcılığa götürmek için 4 saat gitti ve bir hafta bizde kalıp döndüler. Ben de şikayeti geri alarak onları boşuna yordum diye üzüldüm. Şikayeti de karşı tarafın ailesinin gelip gitmesinden arayıp huzursuz etmesinden bıktığım için geri almıştım.

Kesinlikle haklısınız aklın yolu bir. Size yardım etmeye çalıştığını düşünürüm ben de, kardeş nihayetinde kötü olun istemez. Ancak yardım şekli baştan sona yanlış. Bu geçti gitri ama bundan sonra sınırlarını aşmalarına izin vermeyin.

Kaç kadın arkasında böyle sahip çıkan ailesi olmadığı için perişan hayatlar yaşıyor siz de pasifliğinizden jer şeyi yanlarına bırakıyorsunuz.

Konu siz değilsiniz şerefsiz oğulları, bunu söyleyip kesip atamadınız mı? "Oğlunuzdan hesap sorun beni taciz etmeye devam ederseniz sizden de şikayetçi olurum, oğlunuz düşünseydi sağlığınızı sorumlusu ben değilim" diyemediniz mi?

Her arayanı her yanınıza geleni pasifçe dinlemişsiniz, daha ilk arayan kişide tavrınızı koyacaktiniz, sanki oğulları bi tek size yaptı bunu, bilmiyordur onlar ne mal olduğunu. Dayınız ve yengenizin yerinde olsam asla konuşmam sizinle.

Kardeşim telefonumu karıştırdı dayımlara haber verdi vs dediğiniz yerde kardeşinize çok sinirlendim yalnız mesajlarınızı okudukça kafamı duvarlara vurasım geldi. Kusura bakmayın kırmak için söylemiyorum asla ama burdan görünen siz hakkını aramayı bilmeyen, kolayca sindirilen bir insana benziyorsunuz. Genel karakteriniz sebebiyle de kardeşiniz ablam yine beceremez ben el atayım dedi muhtemelen. Hiçbir şey yoksa o insanlara paramı getirin şikayetimi çekeyim derdiniz olurdu biterdi. Bence karşı taraf bile sizin karakterinizi anlamış olmalı ki hiç para teklif etmemiş. Arkanızda dağ gibi duran bir dayınız olduğu için de çok şanslısınız.
Ek olarak ülkede kadınları çatır çatır öldüren adamlar serbest geziyor, tehdit etti diye kimseyi hapse atmazlar.

bu senı bağlamaz ki kazık kadar herif çalışsın ödesin tehtid etmemeyi öğrenmesi gerek bu kadar yumuşak kalpli olmaa. Seninde annen baban var size acıyan yok
sağolun beni iyi gözle gördüğünüz için, bir anlık panik ve düşüncesizlikle büyük hata yaptım, geri almaya çalışacağım.

ilk baskıda yıldığım için pişmanım, panik anında kafam çalışmadı, dayımla yengemin beni affetmesi için uğraşacağım ama affetmeyebilirler de malesef

100 bini nasıl verdiniz ki yani dolandırıldınız ama bile isteye verip ardından ayrıldı mı . Biraz müge izleyin

Teşekkür ederim birinin benim öfkeye hakkım olduğunu düşünmesi benimle aynı şeyleri hissetmesi çok değerli benim için. Benim imajımın da onun olayı duyurmasında payı olabilir ama yine de herkes bir kere fikrinin sorulmasını biraz gizliliği hak ederdi. İşin sonunda dayımı yengemi kaybedeceğimi bilsem valla telefonu yutardım. Bende biraz akıl olsa zaten ülkede adalet yok bari paranın birazını kurtarayım diye akledebilsem belki onların gözünden düşmeyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…