- 11 Mayıs 2024
- 405
- 693
- 18
- 29
Hala geç değil bir avukata danışın tekrar şikayetçi olun peşini bırakmayın. Parayı geçtim hadi size yaşattıkları yanına kar kalmasın bu kadar kolay sıyrılamasın bu iştenHaklısınız engelleyip geçsem bunların hiçbiri olmayacaktı. Ben şikayeti geri çekmeden önce buraya yazsaydım keşke.
Utanacak olan siz değilsiniz zaten aslında ama ne yazık ki kadınlar utanıyor.Yorumunuz için teşekkürler. Aslında geri adım atmak hataydı ben de bunlar 7 den 77 ye başbelası gelip gidip huzursuz edecekler diye korktum. Ay siz onlara ahlaksız deyince iyi hissettim neden bilmiyorum :) peki sizce tehditle verilen bir para için yapılan şikayet sonucu parayı tehditte bulunan geri ödemeye mahkum olur mu? yoksa hapse mi girer?
Kardeşime çok sinirliyim. "Bu kadar reklam etmene gerek yoktu" dedim. "Senin hakkını geri alalım diye uğraştım" dedi. Uzlaşamıyoruz. Benim gibi düşündüğünüz için çok teşekkürler. Karşı tarafa teslim olmakta hatalıyım tabi. Olayın sıcaklığıyla kafam çalışmadı.Vicdanınıza oynuyorlar farkında mısınız? Hem de her iki taraf da oynuyor.
Kız kardeşiniz telefonunuzu karıştıramaz, sizin sırrınızı size sormadan sağa sola anlatamaz, insanları bu şekilde ayaklandıramaz.
Diğer taraftan da anne kalp krizi geçirecek vs geçeceksiniz onları. İki tane osmanlı tokadı çaksaymış sıpasının suratına. Oh ne güzel elalemin evladının parasını ye, tehdit et, anneni gönder bitsin.
100bin ödenmeyecek borç değil.
Haklısınız onlar çok iyi insanlar ben hak edemedim. Ah bende parayı geri alacak akıl olsa zaten kaptırmazdım sanırımParaniniade ettiler minonemli olan bu .bide dayinla yengene helal olsun valla .cok sanslisin fatkinda degilsin bu devirde kimse kimseyle ugrasmaz
Geri dönmeyi ima ederse, siz kandırmaya çalışırsa da aman diyim kanmayın. Dönse de daha çok yemek için yada kandırıp davayı çektirmek için gelir o pislikHaklısınız onlar çok iyi insanlar ben hak edemedim. Ah bende parayı geri alacak akıl olsa zaten kaptırmazdım sanırımYine de şansımı deniycem tekrar
Sağolun fikir için. Bir avukata sorayım bakalım böyle bir evrağı nasıl imzalatabilirim diye.senet oluştur durumu yoksa parça parça ödeyecek. senin paranı almayı biliyor ödeyecek tabii.
Maalesef. Ben bir an baskıya dayanamadım teslim oldum. Şansımı tekrar deneyeceğim.Ne kadar olay olmuş. Peki bu kadar yalvaran aile paranızı ödedi mi
Teşekkürler yorumunuz için. Ay buradaki arkadaşlar ona ve ailesine kötü şeyler yazdıkça rahatlama hissediyorum neden bilmemBu kadar yalvaran insanlar etrafa yalvarıp borç bulabilirdi. 100 nbin neki ayrıca yalvaranlar toplanıp bir ay çalışsa öder. Dilenci gibi gelmiş gitmişler yanınıza. İnsan az utanır. Bari parayı vereyim der. Ne arsızlar
Allah yardımcınız olsun :))sağolun desteğiniz için. şikayetimi tekrar edeyim diye düşünüyorum yorumları okudukça.
Şikayeti mart sonu yaptım nisan ortası geri aldım. İnşallah tekrar şikayet için geç kalmamışımdır. Haklısınız tek zararı parasal değil, ben tekrar uğraşmalıyım onunla.Hala geç değil bir avukata danışın tekrar şikayetçi olun peşini bırakmayın. Parayı geçtim hadi size yaşattıkları yanına kar kalmasın bu kadar kolay sıyrılamasın bu işten
Çok sağolun desteğiniz için bakış açınız için, sizin yetiştireceğiniz bir çocuk gerçekten adaletli biri olur bence. Bu sefer avukatla ilerliycem inşallah.Utanacak olan siz değilsiniz zaten aslında ama ne yazık ki kadınlar utanıyor.
Dolandıranlar, paranızı kandırıp çalanlar utanmalı.
Dediğim gibi iyi bir avukata danışın. O yönlendirir sizi. Dayınıza da arar avukatla görüştüğünüzü söylersiniz
Aslında bunca olaya ödü patlamıştır ama para için herşeyi yapabilir tabi tetikte olmam gerek haklısınız.Geri dönmeyi ima ederse, siz kandırmaya çalışırsa da aman diyim kanmayın. Dönse de daha çok yemek için yada kandırıp davayı çektirmek için gelir o pislik
teşekkür ederim hepimizin olsun inşallahAllah yardımcınız olsun :))
Çok kolay geçen sene Müge Anlı'da gördüm, şikayetini geri çekiyor kadın senet imzalamak şartıyla. 10 senede bölüyor borcu. Parça parça al paranı. 1 kuruş bile olsa niye yediresin ki? Para kolay kazanılmıyor. Hapse de girmez hem sen de paranı alır kurtulursun.Sağolun fikir için. Bir avukata sorayım bakalım böyle bir evrağı nasıl imzalatabilirim diye.
Çok sağolun desteğiniz içinDilenciler hem de ne dilenci.
Yüzsüzlük arsızlık utanmazlık ne ararsan var.
Parayı da versin cezasını da çeksin.
Siz savcıya gidin çekincelerinizi anlatın şikayete devam etmek istediğinizi söyleyin anlayacaktır sizi.
Dosyaya gizlilik talep edin adresiniz numaranız gitmesin karşı tarafa.
Bence numaranızı da değiştirin ulaşamasınlar hiçbir yerden bu süreçte.
Umarım hak ettiklerini bulurlar
Birdaha rahatsız ederlerse duygu sômürüsüne, hepinizi şikayet ederim deyin. Paranızı da isteyin duruşmada.Maalesef. Ben bir an baskıya dayanamadım teslim oldum. Şansımı tekrar deneyeceğim.
Çok teşekkürler tam ihtiyacım olan bilgiydiÇok kolay geçen sene Müge Anlı'da gördüm, şikayetini geri çekiyor kadın senet imzalamak şartıyla. 10 senede bölüyor borcu. Parça parça al paranı. 1 kuruş bile olsa niye yediresin ki? Para kolay kazanılmıyor. Hapse de girmez hem sen de paranı alır kurtulursun.
Haklısınız maalesefHerkes arkasında sizinki gibi bir ailesi olsun ister ama siz... Kızmakta çok haklılar. Ben olsam ben de çok kızardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?