Affedemiyorum bi fikir verin nolur

sahra123

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
83
57
Çok güzel giden 3 senelik bir ilişkim vardı, bu sene mezun olduk uniden ve herkes memleketine döndü tabi. Okul bittikten sonra mesafeden kaynaklanan bazı sorunlar olmaya başladı, issizdi gergindi zor bi dönemdi yani geçen bikac ay, kavgalar vs. oldu. Bi kavgamızdan sonra bikac gün görüşmedik ve erkek arkadaşım o bikac gün icinde eskiden çalıştığı işyerindeki arkadaşlarına yemek sozu vermis onlar teklif etmisler o da kabul etmis. Sonra biz tekrar duzelince bunu bana soylemedi çünkü görüşmesini istemediğim bi kisi vardı. Biz kötüyken konusmuslar yemek icin ancak yemeğe biz baristiktan iki gun sonra gitmisler ve sevgilim bunu benden saklamış, işteyim şu an demis yalan soylemis. Ben onu o saatte çalışıyo işte zannederken yemeğe gitmiş kızlarla. Ben bi şekilde yakalayinca önce yalan söyledi reddetti, fakat itiraf etti, söz verdiğini o yüzden geri donemedigini herşeyi ona göre ayarladıkları için gelemiycem diyemedigini ama yeni düzelmişken aramız bozulur diye bana da soyleyemedigini söyledi, ama aynı kisilerle bu yemekten bir ay önce yine aramiz bozukken de yemege çıkmış, yine ben onu işte zannederken. Bizimle yasit olan kizlardan birinin sevgilime ilgisi olduğunu düşünüyordum bu yüzden o kızın bulunduğu ortama girmesini, onunla görüşmesini istemiyordum, ancak sevgilim bana sadece iş arkadaşım o da öyle görüyo merak etme diyodu, o yemekten sonra da sevgilime söylemiş zaten duygularını benim varlığımı bilmesine rağmen. Haklı çıktım yani. Çok pişman olduğunu görüyorum, şimdi o kızların hicbirisiyle gorusmuyo hatta bana itiraf ettiği gün hepsiyle bağlantısını kesti, ne istersen yaparım diyo. o dönem kötü günlerden geçtiğini soyluyo, sinav vardi stresliydi açıkçası bende ona çok destek olamamıştım, yalnız hissettirmisim. Pişman olduğuna inanıyorum, ancak bana yalan söylemesini, aptal yerine koymasını sindiremedim . Eskiden gün boyu konuşmasam hiç şüphe duymazdım yanlış bısey yapacağından, aslında bu karakterde bi insan hiç değil 6 senedir tanıyorum onu, son bikac ayda hiç yapmadığı şeyleri yapar hale gelmişti gerçekten (şimdi yine eskisi gibi, iş buldu, sınavı iyi geçti, stresi azaldığı için eski tanıdığım haline geri döndü ) biraz da bu yüzden hayal kırıklığım büyük oldu. Gelcem dedim ayıp olur diye geri adım atamadım diyo, ben açığını yakalayınca da beni kaybetmekten korktuğu için yalan söylediğini soyluyo, onu kaybetmek de istemiyorum fakat eskisi gibi olamıyorum, Sürekli bi şüphe bi güvensizlik var icimde, güvenim kırıldı yalan soyledigi için. Anneme bana yalan söyledi diyorum napmis gitmiş dokunmuş mu birine insanlar onu bile affediyorlar diyo. Çıkamıyorum işin içinden.

EDIT, arkadaşlar benim derdim iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmesi değil, eger o ortamda o kız olmasaydı ister 10 bayan olsun zaten saklamazdı da sorun etmiycegimi bilirdi. Benim derdim biz iliskimizi yalansız bi temel üzerine kurduk, o asla yalan söylemez diyebiliyordum şimdi diyemiyorum. Konuyu açma sebebim de bunu aşmak zaten, bu güven problemini aşmak istiyorum. Sorunu affetmek kısmını geçtik biz zaten, öyle büyük bısey de yok belki ortada ben sadece eskisi gibi güvenebilmek istiyorum. Bunun için yardim istedim, hakaretlerinizi değil

Son düzenleme:
Annene güldüm ya istemsizce, çok tatlı :)

Olay basit bir olay aslında
Ama yalan söylemesi, senden saklaması
Sebep olarak da sen şöyle yaptığın için, sen kötü davrandığın için vs demesi hiç hoş değil.

Hatalarının sorumluluğunu almalı insan

6 yıldır tanıyormuşsun.
Öğrencilik yıllarınız bitti
Şu anda stres ve geçim sorumluluğuyla başa çıkma yöntemini keşfediyorsun
İzlemeye, keşfetmeye devam et bence.
Baktın umut vaadetmiyor çaresine bakarsın.

Güven sorunu yaşamakta haklısınız ama çok pişman olduğunu ve bu olay yaşanırken kötü bir dönemden geçtiğini söylediniz. O yüzden bir şans daha verin derim.

Yok sen şöyle yaptığın için bende yaptım gibi bi üslupla soylemiyo, seni kaybetmekten korktum o yüzden ne yapacağımı bilemedim nolur affet diyo hiçbi uste çıkma çabası uok. Daha önce hiç yalan söylememişti sürekli beraberdik söylese anlardim, o günden sonra da söylediğine rastlamadım yaklaşık 6 ay oldu. Ama nedense eskisi gibi gözüm kapalı güvenemiyorum. Yakında evlenmeyi dusunuyoduk, şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum

Hayır hayir yemek yemesi değil ki sorun, sosyal hayat bu neticede kız erkek bi çok arkadaşı var, geçenlerde başka bi grupla yine gitti yemeğe sorun tabiki dışarı çıkması değil, bunları benden gizli yapmaya çalışması. Yalan söylemesi. Ben o dönem düşünüp bi şans daha vereyim dedim zaten, ama hala boyle hissediyo olmak beni üzüyo

Hayır hayir yemek yemesi değil ki sorun, sosyal hayat bu neticede kız erkek bi çok arkadaşı var, geçenlerde başka bi grupla yine gitti yemeğe sorun tabiki dışarı çıkması değil, bunları benden gizli yapmaya çalışması. Yalan söylemesi. Ben o dönem düşünüp bi şans daha vereyim dedim zaten, ama hala boyle hissediyo olmak beni üzüyo
Siz tepki vereceksiniz, kıskanclık yapacaksınız, illa gitme falan diyeceksiniz diye saklamıştır. Aldatma tarzı bir sey oldugunu düşünmüyorum. Bir kere soğuduysanız ilişkiye devam etmek zorunda degilsiniz tabi ki.

Siz tepki vereceksiniz, kıskanclık yapacaksınız, illa gitme falan diyeceksiniz diye saklamıştır. Aldatma tarzı bir sey oldugunu düşünmüyorum. Bir kere soğuduysanız ilişkiye devam etmek zorunda degilsiniz tabi ki.
Aynen bu tarz bi tepki vermemden korktuğu için. Problem yasamak istemedigi icin

Çok güzel giden 3 senelik bir ilişkim vardı, bu sene mezun olduk uniden ve herkes memleketine döndü tabi. Okul bittikten sonra mesafeden kaynaklanan bazı sorunlar olmaya başladı, kpssye hazirlaniyodu, issizdi gergindi zor bi dönemdi yani geçen bikac ay, kavgalar vs. oldu. Bi kavgamızdan sonra bikac gün görüşmedik ve erkek arkadaşım o bikac gün icinde eskiden çalıştığı işyerindeki arkadaşlarına yemek sozu vermis onlar teklif etmisler o da kabul etmis. Sonra biz tekrar duzelince bunu bana soylemedi çünkü 5 kiz ve tek erkek o gitmisler yemege, onlarla görüşmesini istemiyordum, hicbirisine farklı bi gözle bakmadığını biliyorum ancak görüşmesini istemediğim kişilerdi. Biz kötüyken konusmuslar yemek icin ancak yemeğe biz baristiktan iki gun sonra gitmisler ve sevgilim bunu benden saklamış. Ben onu o saatte çalışıyo işte zannederken yemeğe gitmiş kızlarla. Ben bi şekilde yakalayinca önce yalan söyledi reddetti, fakat itiraf etti, söz verdiğini o yüzden geri donemedigini herşeyi ona göre ayarladıkları için gelemiycem diyemedigini ama yeni düzelmişken aramız bozulur diye bana da soyleyemedigini söyledi, ama aynı kisilerle bu yemekten bir ay önce yine aramiz bozukken de yemege çıkmış, yine ben onu işte zannederken. Fotoğraflarını gördüm yemekteyken absurd bi durum yok gayet seviyeli bu yemek, zaten üç dört yıldır gidip geldiği bi şirketti, iş arkadaslariyla bi yemek gibi yani. Biz 24 yasindayiz, 5 kiz diyorum ama ikisi bizimle yaşıt diğerleri evli çocuklu kırk yaşında insanlar. Çok pişman olduğunu görüyorum, şimdi o kızların hicbirisiyle gorusmuyo hatta bana itiraf ettiği gün hepsiyle bağlantısını kesti, sildi engelledi ne istersen yaparım diyo. o dönem kötü günlerden geçtiğini soyluyo, sinav vardi stresliydi açıkçası bende ona çok destek olamamıştım, objektif bakınca o dönem yapmamam gereken şeyle yapmışım yalnız bırakmışım, yalnız hissettirmisim. Bana sürekli kendini affettirmeye çalışıyo pişman olduğuna inanıyorum da, ancak bana yalan söylemesini, aptal yerine koymasını affedemiyorum. Benden uzakta yaşıyo, istese tekrar yapar gözüm gormuyo sonucta, güvenemiyorum, eskiden gün boyu konuşmasam hiç şüphe duymazdım yanlış bısey yapacağından, aslında bu karakterde bi insan hiç değil 6 senedir tanıyorum onu, son bikac ayda hiç yapmadığı şeyleri yapar hale gelmişti gerçekten (şimdi yine eskisi gibi, iş buldu, sınavı iyi geçti, stresi azaldığı için eski tanıdığım haline geri döndü ) biraz da bu yüzden hayal kırıklığım büyük oldu. O da kendisine sasiriyo ben nasıl yaptım bilmiyorum diyo, gelcem dedim ayıp olur diye geri adım atamadım diyo, ben açığını yakalayınca da beni kaybetmekten korktuğu için yalan söylediğini soyluyo, çok büyük yeminler etti, hayatta en değer verdiği şeyler üzerine, kalbim samimiyetine inaniyo onu kaybetmek de istemiyorum fakat eskisi gibi olamıyorum, sürekli bi şüphe bi güvensizlik var icimde, güvenim kırıldı. Tam kalbim eskisi gibi sevgi dolu oluyo, sonra birden buz gibi hissediyorum. Hala uzakta yaşıyoruz belki de yan-yana olmadigimiz için geçmiyo içimden.. Ne yapmalıyim arkadaşlar bi yorum yapin nolur. Anneme bana yalan söyledi diyorum napmis gitmiş dokunmuş mu birine insanlar onu bile affediyorlar diyo. Çıkamıyorum işin içinden

bu olay olmasaymış da sizin güven problemininiz varmış bence
kızlarda bir şey yoktu ama yine de görüşmesini istemiyordum diyorsunuz
adamın çevresinden her kadını uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana
yorucu bir insansınız sanki...

Siz sorun yapmadığınız a eminmisiniz? Yoksa niye saklama gereği duysun?! Benim eşim gerekse 10 iş arkadaşıyla Altını çiziyorum iş arkadaşıyla yemeğe çıkabilir. Ama bunu benden saklamasina gerek olmadığını da bilir...
Niye gerek duysun böyle birşeye ... Sizin ilişkiniz çok gizli saklı mi kimse bilmiyor mu?

Ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum canım, eğer fikrimizi soruyosan, şahsen bence affedilmeyecek bir durum değil. Issız kalmak erkekler için zor bi psikoloji oluyo, sen de o ara hataliydim diyosun zaten, o dönemden önce ve sonrasinda da bi sorun yaşanmamış bence o donem bi çalkantı dönemiymiş üzerinde durma niyeti de kötü değil seni kaybetmek istememis affedilmeyecek ihanet denilebilecek bisey değil canım bence

Biraz fazlaca abartıyorsunuz. Kızlarla görüşmesini sebepsiz yere yasaklamışsınız. Bu kadar baskı yaparsanız tabi yalan söyler olay çıkaracaksınız diye. Yazdıklarınızı okuyan adam aldattı sanacak.

bu olay olmasaymış da sizin güven problemininiz varmış bence
kızlarda bir şey yoktu ama yine de görüşmesini istemiyordum diyorsunuz
adamın çevresinden her kadını uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana
yorucu bir insansınız sanki...
Şöyle soyliyim kızlarla ilgili bi sorun yoktu dediğim gibi 3u evli ve büyük zaten, yalnızca içlerinden birisinden hoşlanmıyordum hepsinden değil, kızlarla görüşmesini yasaklayan uzaklaştırmaya çalışan biri değilim. Sadece birinin davranışlarından hoşlanmıyordum, o da bu düşüncemin yersiz olduğunu sadece iş arkadaşı olduklarını söylüyordu ancak bu yemekten sonra kızın erkek arkadaşıma karşı farklı bi niyet taşıdığını hepimiz gördük anlatması detayli olur ama hani soylemek istedigim o kiz var diye benden saklamış, kuskularimin yersiz olduğunu düşündüğü için, ancak yemekten sonra hayatında benim olduğumu bile bile bikac adımı oldu kızın, suphelerim haklı çıkardı yani beni. Tekrar söylüyorum kadınlardan soyutlamaya çalışan biri değilim asla

Ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum canım, eğer fikrimizi soruyosan, şahsen bence affedilmeyecek bir durum değil. Issız kalmak erkekler için zor bi psikoloji oluyo, sen de o ara hataliydim diyosun zaten, o dönemden önce ve sonrasinda da bi sorun yaşanmamış bence o donem bi çalkantı dönemiymiş üzerinde durma niyeti de kötü değil seni kaybetmek istememis affedilmeyecek ihanet denilebilecek bisey değil canım bence
Çok teşekkür ederim evet gerçekten asıl sormak istediğim buydu. :KK43:

İş arkadaşlarıyla yemeğe de çıkamıyorsa bir insan, ne çalışma gereeek ne sevgili . Siz iyi misiniz?
Hırsızlık yapmayan birini hırsızlıkla suçlarsanız, günü gelir hırsızlık yapmayacağı olsa da yapmasa da yaptım çıktım der gururundan.

Yalan söylemeyi göze alıp 2 kere yemeğe çıkıyor sonra senin gerçeği öğrenmenle hepsini bir kalemde silmesi de pek dengeli gelmedi bana.

X