• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afet bölgesindeki bir benden..

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Bu nasıl bir bedduadır? Hiç utanmıyor musunuz böyle bir temennide bulunurken?
Tüm Kadınlar Kulübü şahittir, bu üye bir daha deprem yaşanmasını temenni etmiştir. Ama öyle değil vs. deyip alıntılayanın kalbini kırarım. Mune Mune Allah'ımın aşkına buna bir şey yapın. Bir cezası yok mu insanların ölmesini dilemenin?

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Sen bana mi söylüyorsun bu cümleyi ! Sen ne yaşadığımızı biliyomusun ! Yüreğin kaldırıyorsa gir izle nasıl parlıyor gokyuzu bari şu günlerde haddini bil !

Siz bunu bana mı dediniz? Neden duygularıyla oynayayım bilimsel açıklanan bir video izlediğim için anlattım 🤷🏼‍♀️ uğultu ve ışık enerjisi ile atıyormuş fay çoğu enerjiyi
O yorumu yazan kişinin eğitiminden, zeka düzeyinden şüphe ettim zaten. Azıcık araştırsa görürdü o ışıklar niye var.

Çok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin su an nerede kaliyorsunuz peki iyi misiniz ? Işık yok falan diyenler olmus ama var 23 kasımdaki depremde ben de gördüm odayı aydinlatacak kadar bir ışık depremin enerjisiyle olgili bir şeymis ruhani bir sey degil simsek cakmasi gibi bir nevi

Hepinize binlerce kez teşekkürler dua edin nolur sizden bunu istiyorum Rabbim sizleri korusun..
Çok çok geçmiş olsun şükürler olsun sağ sağlim kurtulmuşsunuz🙏

Acınızı deşmeyecekse eğer kediniz nasıl kurtulamadı anlatmak istermisiniz

Benim de kedi kızım var onu da nasıl kurtarırım diye plan yapıyorum ama anlattıklarınızı okuyunca ayakta bile durulmayacak durumda insan kimi nasıl kurtarsın😞

Hepinize binlerce kez teşekkürler dua edin nolur sizden bunu istiyorum Rabbim sizleri korusun..
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın🙏 İlk günden beri hepimizin yüreği de duaları da sizlerle.

Hanımlar, sizlerde lütfen sakin olun, deprem anında gökyüzünde görülen deprem ışıkları denen ışık sismik enerjinin ısıya dönmesi sonucu oluşur ve bu bilimsel bir gerçektir, deprem öncesi veya deprem anında enerjinin ısıya dönmesi ve fay hattı kırılırken ortaya çıkan radon gazının etkisidir.
Büyük depremlerin olduğu zamanlarda depremzedeler gökyüzündeki ışıklardan bahseder, ki 1999 yılında biz de gökyüzünde deprem ışıklarını gördük.

Eklentiler

• 198F058C-04E6-42AA-9233-BDC44939C253.webp
    198F058C-04E6-42AA-9233-BDC44939C253.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 06FB0516-E587-4427-8E3B-4A96EDE8BEE7.webp
    06FB0516-E587-4427-8E3B-4A96EDE8BEE7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
  • B3306FDB-160E-41F1-BA71-CB71DB908C4E.webp
    B3306FDB-160E-41F1-BA71-CB71DB908C4E.webp
    6 KB · Görüntüleme: 68
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın🙏 İlk günden beri hepimizin yüreği de duaları da sizlerle.

Hanımlar, sizlerde lütfen sakin olun, deprem anında gökyüzünde görülen deprem ışıkları denen ışık sismik enerjinin ısıya dönmesi sonucu oluşur ve bu bilimsel bir gerçektir, deprem öncesi veya deprem anında enerjinin ısıya dönmesi ve fay hattı kırılırken ortaya çıkan radon gazının etkisidir.
Büyük depremlerin olduğu zamanlarda depremzedeler gökyüzündeki ışıklardan bahseder, ki 1999 yılında biz de gökyüzünde deprem ışıklarını gördük.
Teşekkür ederim .. bu yazımı okuyorsanız burada hava çok soğuk köylerde mont ihtiyacı çok fazla bu bölgeye mont ve çocuklar için kilotlu çorap lütfen hala dışarıda çok insan var çok fazla çocuk var,eğer yardım gönderiyorsaniz özellikle çocuklar için kilotlu çorap mont onceliginiz olsun tekrar binlerce kez tesekkurler

Teşekkür ederim .. bu yazımı okuyorsanız burada hava çok soğuk köylerde mont ihtiyacı çok fazla bu bölgeye mont ve çocuklar için kilotlu çorap lütfen hala dışarıda çok insan var çok fazla çocuk var,eğer yardım gönderiyorsaniz özellikle çocuklar için kilotlu çorap mont onceliginiz olsun tekrar binlerce kez tesekkurler
Hangi şehirdesiniz? Paylaşalım hemen

Ben bu mesajınızı hemen duvarımda paylaşıyorum ki bölgedeki halihazırdaki yardımlardan derhal yararlanma imkanınız olsun, siteden bazı üyelerimiz bölgede gönüllü olarak çalışıyor, duvarımda göreceklerdir.

Hangi şehir? Benim elimden gelmez ama sosyla medyada paylaşırım,elinde olanlardan sizin için rica ederim. Çok geçmiş olsun.

Hangi şehir? Benim elimden gelmez ama sosyla medyada paylaşırım,elinde olanlardan sizin için rica ederim. Çok geçmiş olsun.
Galiba Hatay :( o bölgeye giden yardımları yönlendirebilirsek daha hızlı ulaşır.

Deprem bölgesinde gönüllüleri tanıyanlara bağlantı kurabilecek herkese ihtiyacımız var, ben yenGEnC yenGEnC ’e yazdım döndü mü bilmiyorum ama deprem bölgesinde çalışan gönüllülerle bağlantısı vardır diye düşünüyorum.

Galiba Hatay :KK43: o bölgeye giden yardımları yönlendirebilirsek daha hızlı ulaşır.

Deprem bölgesinde gönüllüleri tanıyanlara bağlantı kurabilecek herkese ihtiyacımız var, ben yenGEnC yenGEnC ’e yazdım döndü mü bilmiyorum ama deprem bölgesinde çalışan gönüllülerle bağlantısı vardır diye düşünüyorum.
Abla ilk mesajında kahramanmaraş yazmış sanki.

İhtiyacı olan henüz eline yardım ulaşmamış depremzede arkadaşlarımız için hızlı ve çabuk olması açısından bölgeye giden yardımları yönlendirirsek çok iyi olacak.

Ben paylaştım biraz takipçim var yardımlara kilotlu çorap ve montlara ağırlık verelim , elden ele yayılıyor suan 🙏🏻

Mune Mune abla,Osmaniye de fazladan yardım tırları var ve artık depremden etkilenmeyen insanlara da dağıtılıyor. Tam adresi öğrenebilsek acaba arkadaşımızın köyüne yönlendirebilir miyiz?

Z Zerre iletişim bilgisi yok tam yer de bilmiyoruz :( üye aktif olunca konusundaki yazıları görecektir.
H huysuzsdo aktif olunca konunuzu okuyun, özelden gelen mesajlarda var, ayrıca Freddy Freddy arkadaşımızın mesajını da ileteyim.

Freddy Freddy
Deprem İmece Platformu - deprem.io bu platform üzerinden başvuru yapma imkanı var mı? Yoksa bilgilerini paylaşırsa adına ben başvuru yapabilirim.

Back
X