Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

Jayjaycım şöyle düşün bir kere.
Diger topiklerde düzenli olarak elle yapılan masajların bile cok etkili oldugunu söylüyorlarken ki; bu alet bunun için programlanmış cok daha fazla etkisi olacaktır kesin.Ben netten ürün yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.Ama haplarla ilgili yorumları da okudum kimisine etki etmiş kimisine etmemiş.
Ürün yorumlarına inanılmaz diyorsan eger olumsuz yorumlarıda koyuyorlar ama bu aletle ilgili olumsuz yorum bulamadım ben.Ama şu gercek ki yeni ürün oldugu için sanırım cok fazla kullanan da yok.
Ben kesin alıcamda senemin yorumunu bekliyorum malum işsizim şimdi buna para verilmez diye emin olayım hemen alıcam.Ben de kullanayım bende çekerim fotoları ne olacak herkesler görsün:dance:

anam cıhaz geldı de bu benım goguslerıme olmuyor kı
benım gogusler cıhazın yuvasının 2 katı -tatlicadiarzu-
yanı ıcıne gırmıyor napsam kı haha
galıba almamalıydım buyutmek ıcın bu cıdden
tıtreyıp duruyor acaba dıklestırır mı hay allahım napim ben ya kızlar
bisi söyleyin
gögüslerim icine katiyen girmiyor bu mınnacık lımon kadar yuvası var
benım gogusler 85 mı 90 mı bılemıyorum kı hıc sıgmadımirmirmirmir

salak gibi gittim 100 milyona aldım 79 a satan var acık arttırma sitelerinde benneyaptımki

salak gibi gittim 100 milyona aldım 79 a satan var acık arttırma sitelerinde benneyaptımki

49 ytl ye bile vardı 15-20 gün önce acık arttırma fiyatıydı sanırım kapanmış olabilir.
Aslında bende gördüm resimde gögüs yerleri ufak benimkilerde ufak oldugunda rahatlıkla olur.Ama bu ürünü sadece gösü küçük olanlar kullanmıyor ki.
Gögsü büyük olup defarmasyon olanlar da kullanacagına göre neden o kadar küçük yapmışlar hepsini anlayamadım.Cok saçma olmuş yani.Bence ürünü aldıgınız yeri arayın.Belkide gögsünüzün iyice oturması gerekmez.Etrafına geldigi titreşimde yeterli olabilir.Bilemiyorum sacmaladım galiba...:eek:

49 ytl ye bile vardı 15-20 gün önce acık arttırma fiyatıydı sanırım kapanmış olabilir.
Aslında bende gördüm resimde gögüs yerleri ufak benimkilerde ufak oldugunda rahatlıkla olur.Ama bu ürünü sadece gösü küçük olanlar kullanmıyor ki.
Gögsü büyük olup defarmasyon olanlar da kullanacagına göre neden o kadar küçük yapmışlar hepsini anlayamadım.Cok saçma olmuş yani.Bence ürünü aldıgınız yeri arayın.Belkide gögsünüzün iyice oturması gerekmez.Etrafına geldigi titreşimde yeterli olabilir.Bilemiyorum sacmaladım galiba...:eek:
merhaba kızlar bu urunu aldım goguslerım sıgmamasına ragmen kullanıyorum
sabah aksam takıyorum kapanana kadar calıstırıyorum 20 dk suruyor galıba
ben memnun kaldım daha cok az sure gecmesıne ragmen
etkılı bır urun
ınanmayarak almıstım ama goguslerım daha dık ve dolgun duruyor
eskı sonuk sünmüş hali yok simdi
ilerleyen günlerde daha da iyi olacaktır büyüdü bile diyebilirim
cok ilginc.. kısaca önerebilirim
benım gıbı 100 mılyon vermeyın ucuza bulursanız alın derimhihoyyyt

Anam Anam sahi mi gercekten?
Ben büyütmek için kullanmayı düşünüyorum.
Kullananı tam olarak kaç gün oldu?
Ve kac günden sonra etkisini hissettiniz?
İşe yarıyorsa 100 tl cik de verilir.
Haplar bir dünya para işe bile yaramıyorlar siz düşünün...

merhaba kızlar. aranıza yeni katılıyorum. yorumlarınızı takip ediyorum çünkü bende bu kemeri alanlardanım :) 2 gün önce elime geçti bu ürün. 2 gündür kullanıyorum. fakat işe yarayıp yaramayacağını henüz bilemiyorum :KK43: son çarem bu sanırım. buda işe yaramazsa bi daha uğraşmayacağım. gelişmeleri sürekli yazarım arkadaşlar sizde paylaşın. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Anam Anam sahi mi gercekten?
Ben büyütmek için kullanmayı düşünüyorum.
Kullananı tam olarak kaç gün oldu?
Ve kac günden sonra etkisini hissettiniz?
İşe yarıyorsa 100 tl cik de verilir.
Haplar bir dünya para işe bile yaramıyorlar siz düşünün...

valla sabah gozumu acıp sarj ettıgıme taktıgıma gore yarıyor
yanı nası oldu soyle dıyım
sünmüştü resmen uzamıstı böyle emziren keçi göğsü gibi:nazar::kızgın:
ulen bu hallere dusecek kadınmıydın sne dıyordum
cunku cok dolgundu cok yuvarlaktı
kg cok verdım ben eridi ustten bosaldı böyle saçma bişi oldu
kesınlıkle etkılı avonun gogus kremını de suruyorum ben sımdı
yuvarlaklastı yanı eskı sünük goruntu yok
sakın 100 milyon vermeyin o 49 a satan kımse onu bulun ondan alın

Cok sevindim ya moral oldu bana da...
Bana da sözlüm alacak madem yarıyormuş hemen harekete gecmek lazım.
Ayrıca cevabın için cok saol diger arkadası bekleye bekleye bir hal olmuştumÇok üzgünüm çoook.

Benimkilerde küçle epeyce büyüdüler ama daha cok yolum var gibime geliyor.
Gögüslerimde küçük oldugundan mı bilmem üstleri yok altlar var sende etki etmiş, inşallah demeyecegim yarayacak bana da öyle düşününce oluyor cünkühihoyyyt

Bende kemerden almak istiyorum ama kararsız kaldım:çok üzgünüm:

Aranızda 2 aydan fazla kullanan ve gerçekten etkisini hisseden var mı? Eğer işe yaramıyorsa insan boşu boşuna da para vermek istemiyor yani:)

hadi ama kızlar almak icin daha fazla yorum görmek istiyoruumhihoyyytbu arada 100tl den düşük fiyata bulamadım yaa!!

hepsi buradada çok iyi yorumlar yapmışlar herkes memnun kalmış
ama falla ben olsam kullanmazdım
bide bişe diycem
hani kimimiz dio ya benimkiler çok küçük hiç yok gibi falan
öle çok küçük olduğu zaman aletin göğüs yuvası var hani oturmaz tam açıkta kalır göğüsler
fayda etmes o yüzden

Son düzenleyen: Moderatör:
anam cıhaz geldı de bu benım goguslerıme olmuyor kı
benım gogusler cıhazın yuvasının 2 katı -tatlicadiarzu-
yanı ıcıne gırmıyor napsam kı haha
galıba almamalıydım buyutmek ıcın bu cıdden
tıtreyıp duruyor acaba dıklestırır mı hay allahım napim ben ya kızlar
bisi söyleyin
gögüslerim icine katiyen girmiyor bu mınnacık lımon kadar yuvası var
benım gogusler 85 mı 90 mı bılemıyorum kı hıc sıgmadımirmirmirmir

jayjay sen bana sat bana sana olmuosa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sağol canım şimdi araştırıyorum..
kullanan arkadaşa sordum, ailesinden gizli aldığı için ve gürültülü olduğu için doğru düzgün kullanamıyomuş ama kullanılırsa işe yarayacak gibi diyor. olumsuz yorum yapan tek bi kişi var ona da sordum o da kemerini değil hapını kullanmış.

göğüs büyütücü sütyen magic brava, aynı ürün farklı sitelerde daha ucuza var. 90a bile gördüm.. of yine kafam karıştı...
ben artık yüzsüzlüğe vurdum arkadaşlar, doktora sorayım mı edeyim mi diyosunuz ya ben kadın erkek kim olursa soruyorum ama malesef bugüne kadar tek bi kişi olumlu yaklaştı ve yardımcı olabileceğini belirli oranda büyüme sağlayacağını söyledi ona da özel sebeplerden dolayı bi daha gidemedim. diğerleri silikon başka çözümü yok diye başından savıyolar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senemden gelecek haberleri bekliyorum.Bende ona göre alıcam ama ses seda yok.
Zaten 2 ayde anca eki gösteriyormuş.Sanırım oda bu sürenin gecmesini bekliyor olacak ki birşey yazmamamış.

kızlar kusura bakmayın yazamadım. ben 1 ay kullandım eger gögüste sarkma varsa kesinlikle diklestirme oluyor. benim küçük olmasına ragmen kalktı baya :) ama cok ses cıkardıgı için kullanamadım pek. ailemden gizli aldıgım için :KK43:

baska takviyelerle birlikte uygulandıgında faydası görülebilir

kızlarr bana baya kızmıssınız cevap yazmadım diye :KK43:(( üzgünüm ama kullanmayı bırakınca unuttum bu konuyu. yaz geliyor ve bu sefer gizli gizli de olsa tekrar baslayacam yapmaya. ek olarak tvde kardesim cemen otu filizi ve avakafonun gögüsleri büyüttüğünü duymus. erkeklerde bile etki ediyormus ama tabi 30 yasına kadar. ben onlarada baslayacam. 2 aya kadar etkisini görürürüm gibime geliyor. cünkü ay kullanmamda bile daha yuvarlak görünüyordu

ben kuzenim doktor ona sordum almadan önce kalp ritmini bozarmı diye. yüksek tansiyonu olanlar ve hamile olanlar için tehlikeli olabilir ama kalbinde sorun olmayan kişilerde sorun olacagını sanmıyorum dedi.

Senem hoşgeldin cnm.
Gözüm yollarda kaldı.Sen aleti aldıgından beri neredeyse hergün girdim belki birşey yazmışsındır diye hatta dedim epey oldu bu kız niye yazmadı kızdımda biraz :)
Sözlüm alacaktı bana da hediye olarak ayrıca bende evde gizli gizli kullanmayı düşünüyorum.
Ama bu aralar alamayız heralde daha büyük bir dertle ugraşıyoruz sormayın.
Tek derdimiz küçük gögüslerimiz olsun arkadaşlar.
Öpüyorum herkesi bu arada bana küç epey etki etti suan adetimin 2. günü küçü tam uygulayamadım bu ay eskisi gibi karın agrılarım başladı.
Adet sancısı sorunu yaşayanlar küç-keten tohumu mutlaka yemeli cok faydası oluyor gögüs büyütmenin dışında bilgilerinize...

bi ara ankara göğüs büyütme diye bi reklam vardı, o sitede okumuştum. google da ara görürsün. nerden kapılmıştım o sitenin doktora ait olduğunu bilmiyorum ama gelen cevapla emin oldum.
Op. Dr. Orhan Murat Özdemir yazmış

Estetik Meme Büyütme Ameliyatı silikon protezlerle yapılır. Başka hiçbir tedavi seçeneği silikon protezler ile elde edilen sonuca ulaşamaz ve hiçbiri silikon protezler kadar masum değildir. Göğüs büyütücü haplar ve kremler size umut, para ve zaman kaybettirirler(Yan etkileri de cabası).

Brava veya diğer sizin söylediğiniz sistemler ile göğüsleriniz büyüyebilir ama maalesef formunu kaybetme ihtimali yüksektir. Çünkü vakumlu sistemler göğüs cildinizin uzamasına ve göğsünüzün deforme olmasına neden olacaktır.

Bundan sonra da uzun uzun estetik ameliyatın nası ne şekilde yapıldığını kendi sitesini falan yazmış...

Estetisyen olduğu için haliyle deforme olacak vs diyo ama bence olmaz çünkü kullanan arkadaşlar tam tersine, misal Senem, çok iyi dikleştirdiğini söylüyo. Brava'nın sitesini inceledim biraz (bu arada baya pahalı ebayde 250 dolar üzeri) siz de girin bakın özellikle 'brava success stories'e bakın. arkadaşla değerlendirdik, o önemli bi fark göremedim dese de bence baya bi fark var. tabi farklı mayolar, farklı çekim açıları kullanmaları gibi basit hileleri gözardı edip de değerlendirirsek yine de fark var gibi. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış diyor ve en az yarım beden en fazla 2 beden gelişme gösteriyomuş. Klinik olarak kanıtlanma ifadesi her yerde yazıyor ama doğru mudur pazarlama stratejisi midir onu da herkesin takdirine bırakıyorum.

Ben Aerofit'i, Brava ile karıştırmışım ama sonuçta değişen bişi yok çünkü aynı çalışma prensibine sahipler. Yani Brava etki ediyorsa, Aerofit de eder diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum...

Ama ben yine de bekleme kararı aldım, çünkü yasmin'i iki gündür kullanıyorum ve iki gündür göğsümde hafif sancı var, masajla falan etki edecekmiş gibi geliyo:nazar::nazar:

kullanan arkadaşlar lütfen bizi de düşünün, yorumlarınızı eksik etmeyin:1hug:

X