- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyet yapasım kaçtı resmen zaten bu aralar dünden razıyım ama aynı zamanda diyete de sürükeyen bir imza sonumuz böyle mi olacak olmasın diyeTelefondan göremiyordum sen diyince yan çevirip farkettim.Güzel imza.
Çok teşekkür ederim.Yeni gördüm hayırlı olsun topiğiniz
Her yöne gider o imza diyorsun yani.İnsan bazen bıkıyor diyetten ama yine de kontrollü olmakta fayda var.Ara ara ye ara ara diyet yap.Kafana göre takıl yani.diyet yapasım kaçtı resmen zaten bu aralar dünden razıyım ama aynı zamanda diyete de sürükeyen bir imza sonumuz böyle mi olacak olmasın diye
Aaa adra ne kırışıklığı lütfen daha nene olup yün örecez sallanan sandalyedeBir de kırışık maskesi mi versem.Vücuttan değil yüzden kurtarırız belki.Avakadolar elimde patlayınca yüzüme gözüme sürüyorum napim.
Avakado,bir çay kaşığı bal,çeyrek limon karıştırılır ve yüzde yarım saat bekletildikten sonra ılık suyla yıkanır.
Eki Görüntüle 1706329
Hani bizde yok da olanlar vardır belki diye verdim Dombik.Sallanan sandalyeyi beğendim de yün de öremem ben.Neyse öğreneceğim mecbur.Aaa adra ne kırışıklığı lütfen daha nene olup yün örecez sallanan sandalyede
Bende bilmiyorum çaktırmaHani bizde yok da olanlar vardır belki diye verdim Dombik.Sallanan sandalyeyi beğendim de yün de öremem ben.Neyse öğreneceğim mecbur.
Yok çaktırırmıyım hiç.Evet öğrensinler bak hizmette sınır yok.Bende bilmiyorum çaktırma
Evet ya öğrensinlerde yanımızda bizi utandırmasınlar ıyyy ne kırışıngiller
Umarım beğenirsiniz.Çok teşekkürler.Tariflerinizin bazilarini denicem ins. Ellerinize saglik
Bu çöreğin adı sütlü çörek.Ama bunu süt yerine suyla yaptım bu sefer.Hatta iki seferdir böyle yapıyorum.Gayet de güzel oluyor.Suyla da sütle de yapabilirsiniz.Biraz tatlı biraz tuzlu bir çörek.
SÜTLÜ ÇÖREK
MALZEMELER
2 su bardağı ılık su veya ılık süt
1 çorba kaşığı toz maya
1 su bardağı sıvıyağ
5,5 çorba kaşığı şeker
Yarım tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
YAPILIŞI
Ilık su ve maya bir kapta karıştırılır.Başka bir kaba biraz un,sıvıyağ,şeker ve tuz eklenir.Mayalı karışım eklenip iyice karıştırılır.Tekrar un eklenip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.Hamurun üstü kapatılıp sarıp sarmalanıp bir iki saat mayalandırılır.İstenen şekil verilip üzerine yumurta sarısı sürülür.Susam ve çörekotu serpilip yağlı kağıt serilen tepside pişirilir.
Davul fırın tepsisiyle bir tepsi çıkıyor.
Bardak klasik su bardağıdır.
Eki Görüntüle 1706183
Eki Görüntüle 1706186
Eki Görüntüle 1706189
Eki Görüntüle 1706192
Eki Görüntüle 1706193
Teşekkür ederim Nur'cuğum.Evet biraz işkence gibi oldu ama affet.Bunlar harikaymis adracim Gece gece bana iskence gibi
Ellerime saglik canim :*
Teşekkür ederim Nur'cuğum.Evet biraz işkence gibi oldu ama affet.
Veririm tabi nolacak. Sorma hem yemeyi seviyoruz hem kilodan yakınıyoruz.Bu süreç hiç bitmez kadınlarda.Benim kilo sorunum var canım olmaz mı her kadın gibi.Ben akşamları yemiyorum.Gündüz 2'de yedim bu saate açım işte.Bi tane verirsen affederim
Ne olcak biz kadinlarim hem mutfak hem kilo verme aski Muhtemelen senin boyle bi sorunun yoktur , her gun ayri bi ziyafet
Veririm tabi nolacak. Sorma hem yemeyi seviyoruz hem kilodan yakınıyoruz.Bu süreç hiç bitmez kadınlarda.Benim kilo sorunum var canım olmaz mı her kadın gibi.Ben akşamları yemiyorum.Gündüz 2'de yedim bu saate açım işte.
Alıştı midem dayanıyorum valla:)Çayın yanına bir dilim kek,fındık,birkaç bisküvi gibi şeyler oluyor tabi.Ama bu akşam yemedim. Midelerimizde in cin top oynuyor.2 den bu saate nasi dayaniyorsun ? tebrik ederim valla , mash iraden gucluymus
Bende aksam yemiyorum , saat 6 dan sonra kesiyorum genelde :) su an midem gurul gurul , sesi yankilaniyor resmen
Köfteye kim hayır diyebilir.
GÜVEÇTE KÖFTE
KÖFTE MALZEMELERİ
300 gr. kıyma
1 adet yumurta
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı galeta unu
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
8 diş sarımsak
Tuz
SEBZELİ HARÇ MALZEMELERİ
3 adet domates
3 adet patates
9-10 adet yeşil biber
3 diş sarımsak
Kızartmak için sıvıyağ.
1 tatlı kaşığı domates salçası
Bir buçuk bardak su
Tuz
Köftelerin üstü için kaşar rendesi
YAPILIŞI
Kıymayı derin bir kaba alıp rendelenmiş soğanı,yumurtayı,galeta ununu,sarımsağı,tuzu ve baharatları ekleyip güzelce yoğuruyoruz.Küçük köfteler yapıyoruz.Sonra patatesi ve biberi doğrayıp kızartıyoruz.Tavadaki fazla yağı alıp patates,biber,domates,sarımsağı ve tuzu ekleyip domates çok pişmeyecek şekilde soteliyoruz.Sotelediğimiz sebzeleri güveç kabına paylaştırıyoruz.Suyla açtığımız salçayı çok az miktarda güveçlere paylaştırıyoruz.Üstüne köfteleri diziyoruz ve 200 derece fırında pişiyoruz.Köfteler pişince üstüne kaşar rendesi serpip kaşarlar eriyinceye kadar tekrar fırınlıyoruz.
Eki Görüntüle 1706709
Eki Görüntüle 1706714
Eki Görüntüle 1706715
Eki Görüntüle 1706717
Eki Görüntüle 1706719
Eki Görüntüle 1706723
Eki Görüntüle 1706724
Eki Görüntüle 1706725
Eki Görüntüle 1706732
Teşekkür ederim Nurhayal.Benim de acıktı ama menüde kurufasülye var.Eline sağlık tatlım. harika görünüyor
Karnım acıktı galiba