Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hikayeyi okuyunca kendi hayatım canlandı gözümde bende sırf inat uğruna sevgili olmusdum sevemedim bitirdim suan sözlü olmama rağmen çocuk hala beni seviyo sözlümle her büyük kavgamızda acaba ah mı adım diye düşünüyorummm korkuyorummm
önceleri yoktu aralarında birşey okuldan arkadaşlar dedikodu çıkardılar iişte bunları yannyana görünce bende sürekli üsteleyince sonradan aralarında birşey oldu...... seviyordur bilemicem
inat olsun diye nişan yapmaz böyle bir midesizlik hiç beklemiyordum ondan, o karaktere sahip değildi kız arkadaşımdan beklerdim ondan beklemezzdim fazla güvenmeyecekmişsn
hikayeyi okuyunca kendi hayatım canlandı gözümde bende sırf inat uğruna sevgili olmusdum sevemedim bitirdim suan sözlü olmama rağmen çocuk hala beni seviyo sözlümle her büyük kavgamızda acaba ah mı adım diye düşünüyorummm korkuyorummm