Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

sorun arıyorum kendi kendime işte ... of haklısınız
diğer konularını bilmeden cevap veriyorum. bak valla sevdiğin adama sarılıp uyumak var ya, hakikaten büyük hediye. bozmayın şu huzuru eften püften sebeplerle. uğraşacaksanız bişeyle karşılıklı birbirinizi ne kadar mutlu edebiliriz diye paralayın. kusura bakma ama cidden çok kızıyorum seviyorum deyip de karşısındaki adamın/kadının ağzına s...n insanlara. ben başımdaki onca belaya rağmen adamın bi gülmesini göreyim diye kaç takla atıom (karşılıklı tabi), kıymet bilin arkadaşım..dertlendim yau

doğru valla .
bende işte sınırları zorluyorum du bakalım daha nekadar çekecek beni diye. ay ayy canımın içi ..
uyuz oluyorum ona ama çok seviyorum
akşam trip atmıycam atmamalıyım atmaaaaa

teşekkür ederimmm
sizde sonuna kadar haklısınız ne yazıkkı kendime vurasım geldi

akşama git sarıl kocana, öp kokla doya doya. yok kendimi tutamam yine trip atarım gibi hissedersen git bi elini yüzünü yıka bu dediklerimi düşün. canın o senin, kalp kırmayın :)

Adam sen yokken evde tek başına ne yapacak Allah aşkına.
Yabancıyla mı gidiyor, ailesiyle yaaa. Yapma lütfen biraz mantıklı ol.
Adamın evde canı sıkılır tek başına, bırak nefes alsın. Neden göndermiyorum diyorsun? Haftaya bi daha gidersiniz, ne var bunda. Her şeyin altında bişey ararsan çok başın ağrır senin.
Aramamasına gelince, sen zaten trip atmışsın, adamın da üç kuruşluk bi keyfi var, denize girip çıkarken telefon elinde seni arayamaz heralde. Ben mesela birinden telefon istemeye utanırım kontörüm olmayınca. Hep kendi tarafından bakma, az eşini de düşün.

bak böyle düşünmemiştim haklısınız
of ya çok mu ince detay düşünüyorum beeeeeeeeeeeeeen.
sürekli laf sokasım vaar sürekliiii en büyük kusurumda buuu herşeyde bi laf sokuyorum,
annesinde ya telefonu kapatırken uykum yok diyo adam diyorum olmaz tabi neden olsun ki sana çok muhabbetler diyip kapatıyorum...
bugün için şimdi eve gidip kusura bakma döndüm sende eve gelmek zorunda kaldın ayırdım anandan diyesim geliyooooooooooooor off offf

valla kusura bakma ama çok bencilsin. ne var ailesini denize götürmişse.

herşey normal olsa ailesiyle sorunum olmasa herşey seviyesinde olsa evet bende nolmuş boşver derim kendime ama benim evliliğimin başından beri her kavgam ailesiyse diyemiyorum ... ve bencillikse hadi bencillik olsun....

ben de daha evlenmedim bile ama ailesi konusunda takıntım şimdiden oluşmaya başladı.
psikoloğa gitmeni tavsiye ederim psikoloji konusunda çok derin bilgim yok ama obsesif ve takıntılı bir durum gibi gözüküyor çünkü aynı durum bende de var yazını okuduğumda bende senin yaptıklarını yapacağımı anladım. yalnız değilsin

o ney kız obsesif bişiler ay bide hastalık adım çıkmasın allah aşkına iyice deliye çıkacak adım sus sus
olma olma şimidden yenersin inşallah çnkü hiç güzel bi durum değilllll
benimki sonradan oldu malesef

Obsesif-kompulsif bozuklukta kişi aslında davranışının/davranışlarının anlamsız, gereksiz ya da saçma olduğunun farkındadır ancak kendini bu davranışı sergilemekten alıkoyamaz.
aman allahım ben

niye sen yokken ozellikle plan yapilmjs olsun ki? sen de bayramda esinden ayri bi yerdeymissin, zaruri veya keyfi.. gitme de diyebilirdi senin gibi.. senin tek sorunun esinin ailesiyle gorusmesi, nerde nasil oldugu onemli degil ama..
ha bi de en son hakaretler yagdiriyordun burdaki uyelere 'siz cok biliyonuz diye', niye merak ettin ki fikirlerini?

ozaman başka evrene gidin alla allaa derdiniz ne ya çok rahatsız oluyorsan okuma olur biter aaaaa amma abarttınız sizeneeee
yine saygisizlik yapma insanlara.. madem konu actin, biraz tahammullu ol.. sana yorum da yapilmazdi o hakaretlerinden sonra da biz yine evliliginin iyi gitmesi icin cabaliyoruz..

ben herkese hakaret yağdırmıyordum ukala ukala konuşup saygısız kırıcı ve ( salak aptal bilmem ne gibi ) konuşanlaraydı tepkim.
insan gibi konuşana hiç kimse tepki vermez .
bak bu konumda da kızanlar oluyor ama yine haklısınız evet diyorum kızmanın yada uyarmanın bi usulu adabı vardır bence . o adabı bence aşanlara bende hakaret ederim

yine saygisizlik yapma insanlara.. madem konu actin, biraz tahammullu ol.. sana yorum da yapilmazdi o hakaretlerinden sonra da biz yine evliliginin iyi gitmesi icin cabaliyoruz..

ben mi saygısızlık yapıyorum ????
evliliğimin iyi gitmesini isteyen güzel akıllarda bulunur ben hadi gncim bilinçsiz davranıyorum evliliğimin güzel gitmesini isteyen tavsiye verir insanca
tutupta ay kişiliksiz ay senle aynı havayı solumak istemiyorum bilmem ne diyemez .
derse bende okuma yazarım benim ki saygısızlık oluyor onlarınki olmuyor öyle mi . tek taraflı yüklenmeee lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…