diğer konularını bilmeden cevap veriyorum. bak valla sevdiğin adama sarılıp uyumak var ya, hakikaten büyük hediye. bozmayın şu huzuru eften püften sebeplerle. uğraşacaksanız bişeyle karşılıklı birbirinizi ne kadar mutlu edebiliriz diye paralayın. kusura bakma ama cidden çok kızıyorum seviyorum deyip de karşısındaki adamın/kadının ağzına s...n insanlara. ben başımdaki onca belaya rağmen adamın bi gülmesini göreyim diye kaç takla atıom (karşılıklı tabi), kıymet bilin arkadaşım..dertlendim yausorun arıyorum kendi kendime işte ... of haklısınız
diğer konularını bilmeden cevap veriyorum. bak valla sevdiğin adama sarılıp uyumak var ya, hakikaten büyük hediye. bozmayın şu huzuru eften püften sebeplerle. uğraşacaksanız bişeyle karşılıklı birbirinizi ne kadar mutlu edebiliriz diye paralayın. kusura bakma ama cidden çok kızıyorum seviyorum deyip de karşısındaki adamın/kadının ağzına s...n insanlara. ben başımdaki onca belaya rağmen adamın bi gülmesini göreyim diye kaç takla atıom (karşılıklı tabi), kıymet bilin arkadaşım..dertlendim yau
Sen eşinin ailesini sevmiyorsun ki. İnsanlar neden sana göre program yapsınlar? Bu adamın sabrı çok pis taşacak ya hayırlısı...
Valla düşün düşün için işinden cikamadim simdi Eşiniz sizi su veya bu nedenle kız istemeye yolluyor bayramda yanın da olmak varken eeee ne yapsın siz gidince onlarda denize gitmiş ne var bunda tek başına bayram geçirmekten iyidir bence yani kusura bakmayin ailesinden kıskanıyor sunuz bunun adi bu yazık ediyorsun kendine eşine evliliğine bu kadar sıkarsan adam ilerde daha fena konular acarsin eşim eve gelmiyor beni Dinlemiyordu gibi uzatmayin mutlu mesut ayrılmışsiniz devam edin haftaya da birlikte gidin olsun bitsin
Telefondan yazmasam zopalardım ben
akşama git sarıl kocana, öp kokla doya doya. yok kendimi tutamam yine trip atarım gibi hissedersen git bi elini yüzünü yıka bu dediklerimi düşün. canın o senin, kalp kırmayın :)
Adam sen yokken evde tek başına ne yapacak Allah aşkına.
Yabancıyla mı gidiyor, ailesiyle yaaa. Yapma lütfen biraz mantıklı ol.
Adamın evde canı sıkılır tek başına, bırak nefes alsın. Neden göndermiyorum diyorsun? Haftaya bi daha gidersiniz, ne var bunda. Her şeyin altında bişey ararsan çok başın ağrır senin.
Aramamasına gelince, sen zaten trip atmışsın, adamın da üç kuruşluk bi keyfi var, denize girip çıkarken telefon elinde seni arayamaz heralde. Ben mesela birinden telefon istemeye utanırım kontörüm olmayınca. Hep kendi tarafından bakma, az eşini de düşün.
Sorunu tam olarak anlayamadım. Mecburi veya değil ailenizle kız istemeye gitmişsiniz. Eşiniz ailesinin olduğu şehirde kalmış ( eşinizin ailesi ile aynı ildesiniz sanırım ).
Bayramın son günü hava müsaitken ve tatilken denize gidelim demişler , siz de burnundan getirmişsiniz.
Denize gitmesini bu kadar büyütme nedeniniz nedir ?
valla kusura bakma ama çok bencilsin. ne var ailesini denize götürmişse.
ben de daha evlenmedim bile ama ailesi konusunda takıntım şimdiden oluşmaya başladı.işte sorun annesine olan düşkünlüğü yani bi önceki konumda vardı sürekli araşırlar falan bundan artık midem bulandı ve nefret geldi ailesine karşı . eşimle başka sorunumuz yok ben annesinin adını artık arama kaydında görünce bile sorun çıkarabilcek hale geldim....
ben de daha evlenmedim bile ama ailesi konusunda takıntım şimdiden oluşmaya başladı.
psikoloğa gitmeni tavsiye ederim psikoloji konusunda çok derin bilgim yok ama obsesif ve takıntılı bir durum gibi gözüküyor çünkü aynı durum bende de var yazını okuduğumda bende senin yaptıklarını yapacağımı anladım. yalnız değilsin
ben de daha evlenmedim bile ama ailesi konusunda takıntım şimdiden oluşmaya başladı.
psikoloğa gitmeni tavsiye ederim psikoloji konusunda çok derin bilgim yok ama obsesif ve takıntılı bir durum gibi gözüküyor çünkü aynı durum bende de var yazını okuduğumda bende senin yaptıklarını yapacağımı anladım. yalnız değilsin
niye sen yokken ozellikle plan yapilmjs olsun ki? sen de bayramda esinden ayri bi yerdeymissin, zaruri veya keyfi.. gitme de diyebilirdi senin gibi.. senin tek sorunun esinin ailesiyle gorusmesi, nerde nasil oldugu onemli degil ama..Yine ben evet nolmuş hıh . burdaki ablalarımdan azar işitmeden mutlu olamıyorum ben
şimdi diyceksiniz ki binkere dedik yapma etme diye yine aynısın diyceksiniz evet ama tamam ben akşam eşimle kavga etmeden tavırlarımı belirmemde yarıdmcı olun lütfen .
bayramda ailemle mecburi 3-4 günlük biyere gittim . gezmek için değil kız isteme mevzuları. eşim çalıştığı için gelemedi . bizim aramız iyiidi eşimle evden çıkmadan önce heryere notlaar bıraktımmmm öpüştük koklaştık seve seve ayrıldıkyani herşey yolundaydı .....
eşimin faturası kapandı faturası malum bayaaa yüksek geliyoroda kirayı ödiycem faturayı erteliyorum telefonum aramaya kapalı dedi bayramdan bi kaç gün önce , olsun ben ararım seni dedim gittiğimde . öylede oldu sürekli aradım aşkım geldik aşkım indik şuan yemek yedim su içtim mesajlar aramalar sürekli aradım mesaj attım gülüş oynaş iyidik yani . taaa ki c.tesi gecesine kadar. dün için yani pazar günü ailesiyle denize gideceklerini söyledi telefonda !!!! başımdan aşağı tabiki kaynar sular döküldü . annemleri şimdi alışverişe götürcem yarında denize gidicez çocuklara mayo falan alıcaz dedi . ben tabi bozum bozum bozuluyorum . bi an burda yazdıklarım sizin dedikleriniz aklıma geldi kendimi sıka sıka hı tamam canım peki ozaman iyi eglenceler falan dedim zar zor .
ama tabi piti piti durur mu ..... mesaj mesaj atıp durdum gitme istemiyorum neden ben yokken plan yapılıyorda bi hafta sonra yapılmıyor amaç ne yani dedim bekar çocuk gibi senide alıp götürüyorlar denize karın yok ne işin var bilmem ne saydırdım tabi. sonra aradım , diyor ki;
- neden böyle yapıyorsun , bak bende seni gönderdim bayram bayram yanımda yoksun bende göndermeseydim seni gidemezsin deseydim
+ ben plajda sahilde değilim ! ailemle mecburi biyerdeyim gezmeye gelmedik kız istemeye geldik ( ki 2 günüm yollarda geçti uykusuz yorgunnn gezmedik zerre kadar )
- olabilir gitmeye bilirdin ama ben seni kırmak istemedim ve yolladım ...
+ of tamam canım peki git
- burnumdan getirme nlursun hayatım yapma etme
+ tamaaam tamamm tammm .......
sonra yine aradım pazar günü bi kaç kez yola çıktık kahvaltıdayız falan diye söyledi ben hafif tavırlı bi şekilde konuştuk yine ama ... sonra benimde yola çıktığımı biliyordu 15 saatlik arabayla yoldaydık
aramadım ! denemek istedim öğlen 11 den sonra gece 12 e kadar hiiiç aramadım . bi insan hiç mi aramaz karısını ! burdan yukarsında o haklı olabilir ama bence artık değil.... aramadı ya adam 12 e kadar aramadı bahanesi telefonum kapalı biliyorsun olcaktır hayır bu bahane olamaz ya ben onun karısıyım insan babasından arar annesinden arar kardeşlerinden eniştesinden birinden arar ya mesaj atar çağrı atar bişey yapar allah aşkına ben mi büyütüyorum .
konuşmadık daha dün sabaha karşi geldim eve uyuyordu yattım yanına sarıldı sabah kalktım işe geldim. akşam gidip yüzüne bile bakmak istemiyorum eminimki kavga çıkartıcam . bişey diyin haksız mıyım yine ben ! ona sorsam diycek ki ailenleydin bilmiyor muyum nerde olduğunu kimle olduğunu . telefonum kapalı biliyorsun sen ara . seni benimi var arıyordun işte ne güzel o gün neden aramadın arasaydın yine. böyle böyle salakça sıralıycak. bende delircem 3 gün aramasam hiç mi aramıycaktın ozaman ailemleydim diye.
of ya basit bişey ama şuan çok büyüyebilir benim davrancağım şekle göre. hadi bişey diyin
yine saygisizlik yapma insanlara.. madem konu actin, biraz tahammullu ol.. sana yorum da yapilmazdi o hakaretlerinden sonra da biz yine evliliginin iyi gitmesi icin cabaliyoruz..ozaman başka evrene gidin alla allaa derdiniz ne ya çok rahatsız oluyorsan okuma olur biter aaaaa amma abarttınız sizeneeee
niye sen yokken ozellikle plan yapilmjs olsun ki? sen de bayramda esinden ayri bi yerdeymissin, zaruri veya keyfi.. gitme de diyebilirdi senin gibi.. senin tek sorunun esinin ailesiyle gorusmesi, nerde nasil oldugu onemli degil ama..
ha bi de en son hakaretler yagdiriyordun burdaki uyelere 'siz cok biliyonuz diye', niye merak ettin ki fikirlerini?
yine saygisizlik yapma insanlara.. madem konu actin, biraz tahammullu ol.. sana yorum da yapilmazdi o hakaretlerinden sonra da biz yine evliliginin iyi gitmesi icin cabaliyoruz..