Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

ben herkese hakaret yağdırmıyordum ukala ukala konuşup saygısız kırıcı ve ( salak aptal bilmem ne gibi ) konuşanlaraydı tepkim.
insan gibi konuşana hiç kimse tepki vermez .
bak bu konumda da kızanlar oluyor ama yine haklısınız evet diyorum kızmanın yada uyarmanın bi usulu adabı vardır bence . o adabı bence aşanlara bende hakaret ederim
demek o adaptan sen de yoksunsun.. oyle olmasa hakaret de etseler ayni karsiligi vermezsin.. agir agir (dayak yemis, aldatilmis, bosanmis kadinlar diyerek hakaret etmeye calismistin) konusmazsin.. kisi once kendine bakmali..

ben mi saygısızlık yapıyorum ????
evliliğimin iyi gitmesini isteyen güzel akıllarda bulunur ben hadi gncim bilinçsiz davranıyorum evliliğimin güzel gitmesini isteyen tavsiye verir insanca
tutupta ay kişiliksiz ay senle aynı havayı solumak istemiyorum bilmem ne diyemez .
derse bende okuma yazarım benim ki saygısızlık oluyor onlarınki olmuyor öyle mi . tek taraflı yüklenmeee lütfen
nedense hep sen haklisin, o nedenle bu sorunlari yasiyor olabilir misin acaba? normal bir birey yazdigin olaylara bakinca hic bi sorun olmadigini gorur.. ama hep senin basina yikik dunya..

demek o adaptan sen de yoksunsun.. oyle olmasa hakaret de etseler ayni karsiligi vermezsin.. agir agir (dayak yemis, bosanmis kadinlar diyerek) konusmazsin.. kisi once kendine bakmali..

evet taş atana çiçek atacak olgunluğa erişemedim ayem soriiii
ben o lafları neye niçin dedim ne diye dedim . öncesi sonrasına bakılmalı lütfen ya !
nlur siz benim evliliğimin iyi gitmesi için uğraşmayın hatta bukadar beni görünce deliriyorsanız göz ardı etsenize ? hı olma mı

nedense hep sen haklisin, o nedenle bu sorunlari yasiyor olabilir misin acaba? normal bir birey yazdigin olaylara bakinca hic bi sorun olmadigini gorur.. ama hep senin basina yikik dunya..

ben haklı olsam burda benle farklı düşünenlere haklısınız teşekkür ederim demem.
ben okadar edepsiz olsam burda bana yapma etme yazanlara haklısınız çok saolun deemem .
uzatmak istemiyorum ..
konu hakkın da fikriniz varsa saygı duyarım .
yoksa dediğim gibi beni görmeye tahammülünüz yoksa göz ardı et diye bi seçenek var

Aaaa eşin sensiz yıllardır onu büyüten gözeten annesiyle nasıl nasııl gider nasııııl??

Aman Allahım bu bir skandal şok şok şok...Ayıp ayıp karın mecburren onca yol çekip kız istemeye gitsin (karın olmadan kız vermezler ya o bakımdan zorunlu), bayramda seni tek bıraksın (teksin ya zırt pırt su içse tuvalete gitse aramış daha napsın) sen git ananla denize eğlen, ye, iç. Eğlenmek senin ne haddine bre zındık, otursana evinde bayram bayram karını bekle kır dizini.

Sen 9 ay karnında taşırsın, gözün gibi bakarsın, yemez yedirirsin, onunla ağlarsın gülersin, kendinden kısar ona verirsin, okutursun, kocaman edersin sonra elin kaprisli hatunu gelir oğlunla bir denizi sana çok görür... İnşAllah oğlun olur ve gelinin bir denize gitmenizi sana çok görür. Etme bulma dünyasıı bu eden bulur...

ben haklı olsam burda benle farklı düşünenlere haklısınız teşekkür ederim demem.
ben okadar edepsiz olsam burda bana yapma etme yazanlara haklısınız çok saolun deemem .
uzatmak istemiyorum ..
konu hakkın da fikriniz varsa saygı duyarım .
yoksa dediğim gibi beni görmeye tahammülünüz yoksa göz ardı et diye bi seçenek var
tabi canimm, sen oyle olsa oyle demezsin.. ama sana hatali oldugunu soyleyip, pohpohlamayanlari 'siz cok mu iyisiniz, dayak yemis aldatilmis bosanmis kadinlar' diye haince vurmaya calisirsin..
neyse, neyse ki zerre olgunlugun olmadigini biliyorsun.. gozardi etmeyecegim, aklini basina almadikca ayni konulari actiginda bakip icimi cekip uzulecegim hala duzelmeyisine.. gerci inşaAllah duzelirsin.. kolay gelsin..

tabi canimm, sen oyle olsa oyle demezsin.. ama sana hatali oldugunu soyleyip, pohpohlamayanlari 'siz cok mu iyisiniz, dayak yemis aldatilmis bosanmis kadinlar' diye haince vurmaya calisirsin..
neyse, neyse ki zerre olgunlugun olmadigini biliyorsun.. gozardi etmeyecegim, aklini basina almadikca ayni konulari actiginda bakip icimi cekip uzulecegim hala duzelmeyisine.. gerci inşaAllah duzelirsin.. kolay gelsin..

neden üzülüyorsun bana mı ?
bu konuda da bana kaç kişi hatalısın dedi hangisinie öyle yazmışım okudunmu bilmem ama .
neyse tartışmak istemiyorum .
saol

Aaaa eşin sensiz yıllardır onu büyüten gözeten annesiyle nasıl nasııl gider nasııııl??

Aman Allahım bu bir skandal şok şok şok...Ayıp ayıp karın mecburren onca yol çekip kız istemeye gitsin (karın olmadan kız vermezler ya o bakımdan zorunlu), bayramda seni tek bıraksın (teksin ya zırt pırt su içse tuvalete gitse aramış daha napsın) sen git ananla denize eğlen, ye, iç. Eğlenmek senin ne haddine bre zındık, otursana evinde bayram bayram karını bekle kır dizini.

Sen 9 ay karnında taşırsın, gözün gibi bakarsın, yemez yedirirsin, onunla ağlarsın gülersin, kendinden kısar ona verirsin, okutursun, kocaman edersin sonra elin kaprisli hatunu gelir oğlunla bir denizi sana çok görür... İnşAllah oğlun olur ve gelinin bir denize gitmenizi sana çok görür. Etme bulma dünyasıı bu eden bulur...

eden bulur dediğin eski konularımı okuduysanız evet eden bulur benim huzurumu kaçıranlarında zerre hzuruu olmasın ......
olmuyorda zaten çok şükür !
evet eden bulur.
bende bunları yaparsam benim başımada gelsin buakdr büyük knşuyorum !

Ne zor insansınız ya... eşiniz camda sizi mi bekleyecekti? Evde tek başına oturup siz aradığında telefonda sizinle mi cilveleşip mutlu edecekti? Bu nasıl bir bencilliktir, nasıl düşüncesizliktir aklım almıyor. Sizin sonunuz boşanmak. Kimse sizin dayattığınız bu hayatı sonsuza kadar çekmez.

3. Kisiler yuzunden esinizle sorun yasamayi nasil beceriyorsunuz ben anlamiyorum.
Biz evlendigimiz ilk gun soz vermistik birbirimize bu ev ikimizin huzur yuvasi olacak, hic kimsenin iliskimizi etkilemesine izin vermeyecegiz diye. Boyle dusunmek cok mu zor? Annesiyleydi denize gitti yok beni aramadi ben yoldaydim falan kendinizi bos yere yoruyorsunuz.

Ayrica soylemeden edemeyecegim 'Evli erkek karisi yokken evde otursun, annesine kosmasin hemen' su ana kadar duydugum en garip dusuncelerden biri.

eden bulur dediğin eski konularımı okuduysanız evet eden bulur benim huzurumu kaçıranlarında zerre hzuruu olmasın ......
olmuyorda zaten çok şükür !
evet eden bulur.
bende bunları yaparsam benim başımada gelsin buakdr büyük knşuyorum !

Şu konunun geneline bakıp yorum yaptım açıkçası. Hani şu şekliyle gereksiz kapris yapan bir imaj çizmişsin. Eğer gitmesini istememe sebebi olarak kaynananın eski tavırlarını belirtsen bu kadar sert yorum yapmazdım. Sonuçta herkes senin eski konularını tek tek okuyup bi yorum yapayım demiyor. Kaynananı normal bir kaynana gibi düşününce cidden gereksiz ve kötü bir kapris gibi duruyor yaptığın. Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu takdir edersin ki..

Eski konularından hatırladım şu annesiyle vıcık vıcık ilişkisi olan adamdı senin eşin sanırım

Çok sorunlu ve çok problem çıkaran gereksiz şeylere konuşan herşeyi uzatan ve kesinlikle abartan birisiniz ne yazıkki.Bunları sizi kırmak için söylemiyorum ama,inanın bana aklı başında kime söylesek bunu ''delimi bu kadın'' derler.Herkesin doğruları kendine tabii ki,ama insanları bıktırabilicek bi yapınız var tek kelimeyle.Eşinizde doğru söylemiş ayrıca o da sen gitme desen gidemezdiniz.Onunki günlük deniz oluncamı sorun oluyor yani hayret gerçekten.Sorunsuz insanların sorun yaratma biçimi bu bence.Ve ne yazıkki resmen eşiniz sizi aramadığı için kızamadım.Başını dinlemek istemiş trip çekmeye hali kalmamış olabilir.Nitekim bende olsam,aramazdım kesinlikle :KK43: Bu ne yahu.Olgunluktan uzak,mantıktan uzak,anlayıştan zaten çok uzak.Anlayış dediğimiz şey ortada bi sorun olduğu halde alttan almaktır fakt ortada bi sorun dahi olmadığından bana göre,anlayışsızlıkla bile alakası yok.Sizin gibi bu derece ne konuda darladığının farkında olmayan insanlarla evlilik bence çok daha zorlaşıyor.Eşinizi bu kadar üzmeyin derim ben....

Yine ben evet nolmuş hıh . burdaki ablalarımdan azar işitmeden mutlu olamıyorum ben :KK53:
şimdi diyceksiniz ki binkere dedik yapma etme diye yine aynısın diyceksiniz evet ama tamam ben akşam eşimle kavga etmeden tavırlarımı belirmemde yarıdmcı olun lütfen .

bayramda ailemle mecburi 3-4 günlük biyere gittim . gezmek için değil kız isteme mevzuları. eşim çalıştığı için gelemedi . bizim aramız iyiidi eşimle evden çıkmadan önce heryere notlaar bıraktımmmm öpüştük koklaştık seve seve ayrıldık :KK48: yani herşey yolundaydı .....

eşimin faturası kapandı faturası malum bayaaa yüksek geliyor :KK67: oda kirayı ödiycem faturayı erteliyorum telefonum aramaya kapalı dedi bayramdan bi kaç gün önce , olsun ben ararım seni dedim gittiğimde . öylede oldu sürekli aradım aşkım geldik aşkım indik şuan yemek yedim su içtim mesajlar aramalar sürekli aradım mesaj attım gülüş oynaş iyidik yani . taaa ki c.tesi gecesine kadar. dün için yani pazar günü ailesiyle denize gideceklerini söyledi telefonda !!!! başımdan aşağı tabiki kaynar sular döküldü . annemleri şimdi alışverişe götürcem yarında denize gidicez çocuklara mayo falan alıcaz dedi . ben tabi bozum bozum bozuluyorum . bi an burda yazdıklarım sizin dedikleriniz aklıma geldi kendimi sıka sıka hı tamam canım peki ozaman iyi eglenceler falan dedim zar zor .

ama tabi piti piti durur mu ..... mesaj mesaj atıp durdum gitme istemiyorum neden ben yokken plan yapılıyorda bi hafta sonra yapılmıyor amaç ne yani dedim bekar çocuk gibi senide alıp götürüyorlar denize karın yok ne işin var bilmem ne saydırdım tabi. sonra aradım , diyor ki;
- neden böyle yapıyorsun , bak bende seni gönderdim bayram bayram yanımda yoksun bende göndermeseydim seni gidemezsin deseydim
+ ben plajda sahilde değilim ! ailemle mecburi biyerdeyim gezmeye gelmedik kız istemeye geldik ( ki 2 günüm yollarda geçti uykusuz yorgunnn gezmedik zerre kadar )
- olabilir gitmeye bilirdin ama ben seni kırmak istemedim ve yolladım ...
+ of tamam canım peki git :cry:
- burnumdan getirme nlursun hayatım yapma etme
+ tamaaam tamamm tammm .......

sonra yine aradım pazar günü bi kaç kez yola çıktık kahvaltıdayız falan diye söyledi ben hafif tavırlı bi şekilde konuştuk yine ama ... sonra benimde yola çıktığımı biliyordu 15 saatlik arabayla yoldaydık
aramadım ! denemek istedim öğlen 11 den sonra gece 12 e kadar hiiiç aramadım . bi insan hiç mi aramaz karısını ! burdan yukarsında o haklı olabilir ama bence artık değil.... aramadı ya adam 12 e kadar aramadı bahanesi telefonum kapalı biliyorsun olcaktır hayır bu bahane olamaz ya ben onun karısıyım insan babasından arar annesinden arar kardeşlerinden eniştesinden birinden arar ya mesaj atar çağrı atar bişey yapar allah aşkına ben mi büyütüyorum .
konuşmadık daha dün sabaha karşi geldim eve uyuyordu yattım yanına sarıldı sabah kalktım işe geldim. akşam gidip yüzüne bile bakmak istemiyorum eminimki kavga çıkartıcam . bişey diyin haksız mıyım yine ben ! ona sorsam diycek ki ailenleydin bilmiyor muyum nerde olduğunu kimle olduğunu . telefonum kapalı biliyorsun sen ara . seni benimi var arıyordun işte ne güzel o gün neden aramadın arasaydın yine. böyle böyle salakça sıralıycak. bende delircem 3 gün aramasam hiç mi aramıycaktın ozaman ailemleydim diye.
of ya basit bişey ama şuan çok büyüyebilir benim davrancağım şekle göre. hadi bişey diyin :KK23:
Adamın gırtlağında resmen iki el var. Boğuluyor.

Adamı bi rahat bırak gittiği yerde azıcık sensiz bi nefes bi tatilin tadını çıkartsın yazık adama kene gibi yapışma Adamı okadarr bezdirmişsin kendiliğine bırak aramayı senin aramandğın içinde çok mutlu huzurlu olmuştur acıdım adama ......

Evlenince kocalarınızı tapulu mal mı Görüyorsunuz ??? Yani siz nasıl mecburiyetten gitmişseniz o da ailesi ile elbette vakit geçirmek için sahile de gider oraya da buraya da Karım yok nasıl gidersin ne demek?? Nefes aldırsanıza kocalarınız eşleriniz ayrı bir birey ,yaşam Alanları ayrı olabilir ..çok ilginç burdaki çoğu Topic konusu ne yazık ki evlenince yapışık ikiz mantığıyla sürekli kontrol mantığıyla hareket eden (istisnalar üstüne alınmassın) kişilerle dolu .finonuz mu eşiniz?? Yazık !!

Özür dileyerek söylüyorum, tuhaf bir insansınız. Eşiniz sizi böyle seviyorsa tamam bize laf düşmez ama en peygamber sabrına sahip adam bile bi gün 'eh yeter be' der. Kalakalırsınız.

Şu konunun geneline bakıp yorum yaptım açıkçası. Hani şu şekliyle gereksiz kapris yapan bir imaj çizmişsin. Eğer gitmesini istememe sebebi olarak kaynananın eski tavırlarını belirtsen bu kadar sert yorum yapmazdım. Sonuçta herkes senin eski konularını tek tek okuyup bi yorum yapayım demiyor. Kaynananı normal bir kaynana gibi düşününce cidden gereksiz ve kötü bir kapris gibi duruyor yaptığın. Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu takdir edersin ki..

Eski konularından hatırladım şu annesiyle vıcık vıcık ilişkisi olan adamdı senin eşin sanırım
Aynen tam da oydu benim eşim . evet bende herşey normal doğrultuda olsa biri böyle davransa kocasına herkesin dediği gibi adamı bi bırak yaa derdim . nolcak gitse denize derdim ama malesef su durumda diyemiyorum.

Özür dileyerek söylüyorum, tuhaf bir insansınız. Eşiniz sizi böyle seviyorsa tamam bize laf düşmez ama en peygamber sabrına sahip adam bile bi gün 'eh yeter be' der. Kalakalırsınız.
Bende peygamber sabrıyla onun ailesiyle olan samimiyetini çekip bu noktaya geldim . eski konularimi bilseniz belki bu kadar atıp tutmazdiniz . bunun geçmişi var

X