Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

tamam siz kendi kafanızla yaşayın o zaman sizi ilgilendirmez.

ozaman başka evrene gidin alla allaa derdiniz ne ya çok rahatsız oluyorsan okuma olur biter aaaaa amma abarttınız sizeneeee

ha bu arada ben bi psikoloğum ve sağlıksız davranışı şııp diye anlayıveriyorum:)

ozaman başka evrene gidin alla allaa derdiniz ne ya çok rahatsız oluyorsan okuma olur biter aaaaa amma abarttınız sizeneeee
buraya konu açıyorsan okurum ve dilediğimce yorum yaparım.kusura bakma ayy eşin çok haksız,sensiz nasıl iyi vakit geçirir hain adam diyemediğim için.

ha bu arada ben bi psikoloğum ve sağlıksız davranışı şııp diye anlayıveriyorum:)

olduki size geldim ben !! tutup size gelen birine böyle mi diyorsunuz siz ??
sizin gibi biriyle yaşamak istemem bilmem ne .
kadın size derdiniz anlatsa kafalara gel mi diyorsunuz
daha bilimsel yaklaşabilirdiniz ozaman böyle sokak ağzıyla değil

sizin gibi şımarık, birey olamamış kadınlarla ilgilenmiyorum çok şükür.gerçekten derdi olan insanlarla benim işim.onlar kim ki dersen tecavüz mağdurları,şiddet görmüş kadınlar.

benim düşüncem bana başkasınınki kendine.kimse kimseyi sen niye böylesin diye yargılayamaz.herkes nasıl mutluysa öyle yaşar,kişi bundan rahatsız değilse bu kimseyi ilgilendirmez.durup dururken sırf düşüncesi karakteri farklı diye insanlara laf atan biri de saygısızdır.saygısızlığınızla yaşamaya devam edin.laf atan saygısızlık terimnden bir haber olan kafanızı kullanmaya devam edin.cevap vermeyepolemiğe girmeye değmez.bende sırf kendisi gibi düşünmüyor diye insanları yargılayan tiplerle aynı havayı solumaktan hoşlanmıyorum ama neyse..

bende avukatım çok saygısız ve sağlıksız insan görüyorum ama hiç böyle saygısız tutum sergilemiyorum.neyse devam edin kişi mesleğini karakteri ve saygısıyla yaşatmalı diplomasıyla değil.hayırlı günler size.

sizin gibi şımarık, birey olamamış kadınlarla ilgilenmiyorum çok şükür.gerçekten derdi olan insanlarla benim işim.onlar kim ki dersen tecavüz mağdurları,şiddet görmüş kadınlar.

HERkesin yaşantısı kendine tecavuze uğramadığım için kusura bakma .. tövbe yarebbim yaaaaaaaaaaaaaa işine bak

ah,çok acıttı laflarınız.kendinizle yüzleşmeye cesaret edebildiğiniz günler dilerim

Bu ne şımarıklık yavrucum

Sen eşinin ailesini sevmiyorsun ki. İnsanlar neden sana göre program yapsınlar? Bu adamın sabrı çok pis taşacak ya hayırlısı...

siz balayında ailenizle konuşmadınız mı? ben uçağa bindim anne, indim baba, her gün konuştuk.
sizi ara-git-gel baskısı ile bunaltmıyorsa konuşur ailesiyle, konuşmamalı mı? telefonu da aramaya kapalıymış, siz de ben ararım seni demişsiniz?
sizi denizde kendi ailesinden arasa orda da tartışmaya devam edermiydiniz? bence siz fevri olmadan sakince düşünmelisiniz, kızdığınızı hemen dile getirmeyin... bir sonraki hafta denize gidelim ailece denseydi, geçen hafta zaten yoktum bu hafta başbaşa olalım derdiniz?

Canım bana daral geldi okurken, bi sal adamın iplerini az yahu gitme bu kadar üzerine ona da yazık sana da bak kendini helak etmişsin triplerden trip beğenmişsin yetmemiş akşama hangi tribe gireyim diye düşünüyorsun.
Ben sevdiğim adama kavuşayım diye dünyayı karşıma aldım kıçımı yırtıom tüm hayatımı sil baştan düzenliyorum, siz sevdiğiniz adamla uyuyorsunuz her gece, ne kadar büyük bir nimet elinizdeki ah bir bilseniz...

sorun arıyorum kendi kendime işte ... of haklısınız

Valla düşün düşün için işinden cikamadim simdi Eşiniz sizi su veya bu nedenle kız istemeye yolluyor bayramda yanın da olmak varken eeee ne yapsın siz gidince onlarda denize gitmiş ne var bunda tek başına bayram geçirmekten iyidir bence yani kusura bakmayin ailesinden kıskanıyor sunuz bunun adi bu yazık ediyorsun kendine eşine evliliğine bu kadar sıkarsan adam ilerde daha fena konular acarsin eşim eve gelmiyor beni Dinlemiyordu gibi uzatmayin mutlu mesut ayrılmışsiniz devam edin haftaya da birlikte gidin olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…