Hayır bakmadım bakıyorum hemenuyaptan dosyalariniza baktiniz mi?
umarım ödemek zorunda kalmam avukat annemin borcu olabileceğini beni kefil yada eklemiş olabileceklerini söylemiş o zaman yaşı küçük olduğundan feragat edebilirsiniz demiş tabi annemde öyle bir borç var mı yok mu onu öğrenmemiz lazım e devlet şifresi almaya gittiler şimdiYön avm dedin Aynısı annemin başına geldi Aylık 10 TL taksidi olan bişey almış her zaman aldığı yer az diye bi daha ki ay toplu öderim demiş Orası avukatla anlaşmış ve annemin adını bile doğru yazmadıkları bi icra kağıdı geldi babam araştırdı ve geriye dönük aldığı tüm eşyaların parasını ödemek zorunda kaldı Allah’a havale ettik Mecbur ödedi babam öyle bişey olabilir belki...
Büyük ihtimal annenin borcu ama isim olarak seni yazdılar dediğim gibi anneme isim Farklı gelmişti ona rağmen ödedik ihmal etmeyin belki ödememenin bir yolu vardır...Hayır bakmadım bakıyorum hemen
umarım ödemek zorunda kalmam avukat annemin borcu olabileceğini beni kefil yada eklemiş olabileceklerini söylemiş o zaman yaşı küçük olduğundan feragat edebilirsiniz demiş tabi annemde öyle bir borç var mı yok mu onu öğrenmemiz lazım e devlet şifresi almaya gittiler şimdi
umarım zorunda kalmam bakalım bakmaya gittiler.Büyük ihtimal annenin borcu ama isim olarak seni yazdılar dediğim gibi anneme isim Farklı gelmişti ona rağmen ödedik ihmal etmeyin belki ödememenin bir yolu vardır...
Yani tam anlamadım biraz daha açar mısınızAnnen kefil olmasaydı tek taraflı bağlamazdık hükmü geçerliydi. Yani velayet altında bulunan birinin velilerinin onayını almadan hukuki bir işlem yapması o işlemi hükümsüz kılar. Annen gidip sözleşme yapmasaydın kardeşim bu daha çocuk banane borçtan diyebilirdi. Ama annenin kefil olması durumunda ne olur bilmiyorum.
18 yaşından küçük Yani velayet altında bulunan birinin ailesinden habersiz yaptığı sözleşme anne babayı bağlamaz. Sizin aileniz gidip satıcıya “çocukla anlaşma mı yapılır yapmasaydın ödemiyorum” diyebilir. Ama anne kefil o durumda ne olur bilmiyorum hukukun temel kavramları dersinde böyle öğrendik.Yani tam anlamadım biraz daha açar mısınız
Yön avm evkur gibi bir mağaza zinciriYazıyor o yön avm diye bir yer
Şöyleki borç annemin e devletinde gözüküyor. İcra dairesine gittiğimizde de bende de gözüküyor. Ve dilekçe vermezsem bu borçla alakam yok diye annemde ödemezse otomatik bana geçiyormuş. Ama ben nerden 3. Vekil olarak borça ortak oldum hala onu anlamıyorum çünkü dosya 2010 senesinde açılmış. Ve ben o zaman 13 14 yaşlarındayım. İmza falan almış olamazlar. Alsalarda geçerli olacağını sanmıyorum. Dilekçe yazdım yarın vereceğiz.18 yaşından küçük Yani velayet altında bulunan birinin ailesinden habersiz yaptığı sözleşme anne babayı bağlamaz. Sizin aileniz gidip satıcıya “çocukla anlaşma mı yapılır yapmasaydın ödemiyorum” diyebilir. Ama anne kefil o durumda ne olur bilmiyorum hukukun temel kavramları dersinde böyle öğrendik.
Şöyleki borç annemin e devletinde gözüküyor. İcra dairesine gittiğimizde de bende de gözüküyor. Ve dilekçe vermezsem bu borçla alakam yok diye annemde ödemezse otomatik bana geçiyormuş. Ama ben nerden 3. Vekil olarak borça ortak oldum hala onu anlamıyorum çünkü dosya 2010 senesinde açılmış. Ve ben o zaman 13 14 yaşlarındayım. İmza falan almış olamazlar. Alsalarda geçerli olacağını sanmıyorum. Dilekçe yazdım yarın vereceğiz.
Hiç hatırlamıyorum hala anlamıyorum nerden çıktı bu yön avm bi mantığını koyamıyorum.İmza alsalar da bir hükmü Yok onun. Hatırlamıyor musunuz bununla ilgili hiçbir şey?
O zaman sahtedir belki. Bazı yerler yapıyormuş bunuKardeşimin arkadaşının amcası avukat ve
Hiç hatırlamıyorum hala anlamıyorum nerden çıktı bu yön avm bi mantığını koyamıyorum.
Yazıyor o yön avm diye bir yer
E devletten icra dosyalarınıza bakmadan kimseye ödeme yapmayın, tahsilat yapmaya çalışan hukuk büroları böyle tebligatlar düzenliyorlar, ailenizden birilerinin borçlarını size ödettirmek için.
Adliyedeki icra müdürlükleri dışında hiçbiryere ödeme yapmazdım ben olsaydım.
E devletten araştırın mutlaka
Int sitesi degil orasi yanlisiniz var. evkur gibi magaza zinciri.Geçmiş olsun öncelikle. Aras Kargo da çalıştım 4 yıl oradan biliyorum. Yön avm dolandırıcı bir internet sitesi. Hani bu telefon sipariş edip salatalık, taç nevresim takımı siparişi verip tekstil çöpleri, kahve makinesi sipariş edip 1.5 litrelik su çıkanlardan. İtirazınızı ediniz.