Adıma gelen icra belgesi

bir telefon operatörüne ait icra belgesimi ?

Bana gelen bişey yok e devletten de gözükmüyor 2012 senesi diyor. Kızlık soyadımla gözüküyor ve annemin adı soyadı yazıyor tutar banka hesap numarası falan anlamadım

Anneniz kefil olmuş mu öyle bir borca?
Önce annenizle görüşün, e devletine bakın
Size yollamalarının sebebi belki endişelenip ödersiniz diye. Resmen dolandırıcı bu hukuk büroları bana da arayıp polis telsizi dinletiyorlardı guya icraya geliyorlarmis, benim adliyede memur olduğumdan haberleri yoktu tabii :)
155 i arayıp sikayet ettim dolandırıcılar diye, ceza yediler yüklü bir miktar. Dava da açardım ama uğraşmadım

gelen icra a4 kağıdınami basılmış bunlarida soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim

Siz oradan alışveriş yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Soyadınız değiştiği için sizi bulamadılar, anneniz kefil olduğu için annenize gönderdiler büyük ihtimalle
Ama 15 yada 16 yaşındayım küçük bir ilçede yaşıyoruz öyle bir ömrümde duymadım. Annemin olabilir diye düşünüyorum. Yoksa hiçbir açıklama bulamıyorum.

Annem böyle bir borç yok diyor bilmiyorum ama ben öyle bir imza vermiş olamam versem bilirim ama o zaman reşit değilim

Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.
Hanim efendi bu bir dolandırıcılık yöntemi. Sistemin açığından yararlanıp insanları dolandırıyorlar. Mesela ben hiç alakası olmayan birine icra takibi baslatsam ve o kişi eger itiraz süresinde itiraz etmezse borcu kabul etmiş oluyor ve borç kesinleşiyor. O yüzden siz de ihmal etmeden, tebligatin elinize geçtiği tarihten itibaren yedi gün içinde borca itiraz edin.

Annem böyle bir borç yok diyor bilmiyorum ama ben öyle bir imza vermiş olamam versem bilirim ama o zaman reşit değilim

Siz en iyisi o elinizdeki kağıtta icra müdürlüğü filan yazıyorsa oraya gidin hangi müdürlükse.
Yön avm yi biliyorum iflas edip dosyaları borçluları hukuk bürolarına devrettiler, hukuk büroları da ne koparsak diye bakıyorlar.
Direk icra müdürlüğüyle görüşün kafanızı bulandırmayın daha fazla

Elimde değil şu an eşimde avukata gitti istanbul 17.icra memurluğundan gelmiş maliyeye gitmiş istanbuldan bilgi veremeyiz demişler
cok onceleri annemede boyle bir borc cikti antalyada bir bayrakciya borcluymuş kadin hayatinda hic antalyaya gitmemis hadi gitti bayrak ne alaka
meger annem zamaninda bir magazadan taksitle nevresim aliyor 50 liraya senete dikkat etmiyor
adamlar ciktiktan sonra 50 lirayi 5.000 e cevirip kapatiyorlar o senetide kendi alacaklilari birine devrediyorlar borclarina karsilik yaklasik 15 20 kisiye daha ayni seyi yapiyor bizim oturdugumuz yerde herkes bir birini tanir yada bir tanidigi mutlaka bir baskasinin akrabasi falandir bu sekilde diger kisileride bulup mahkemeye verdiler dolabdiriciliklari ispatlandi
hemen odemeyin boyle bir yerden alisveris yapmadiysaniz eger

netten baktim simdi bu uön avm evkur gibi her turlu zimbirtiyi satan bir magaza ve cok fazla sikayet var bu konuda

Zamanında yön avmden çeyiz için bir şeyler alıp ödeme yapmayı aksatmis olabilirmisiniz yoksa orayla bir ilişkiniz olmasa gelmezdi böyle bir şey

Yön avm bilindik bir yer, sahte bir takip düzenleyeceğini sanmıyorum. Anneniz yada siz zamanında almışsınız bence ve bu zamana kadar faizle miktar artmış. Eşiniz maliyeye değil, adliyeye gidip 17. icra müdürlüğüne soracak. Ve bulunduğunuz yerde hala yön avm varsa gidip bilgi alabilirsiniz. Zaten size icra takibi ile birliklte, zamanında avmde yaptığınız senedi de göndermeleri gerekir.

netten baktim simdi bu uön avm evkur gibi her turlu zimbirtiyi satan bir magaza ve cok fazla sikayet var bu konuda
Vakit ayırıp bakmanız bile büyük incelik çok teşekkür ederim bende baktım fazla şikayet var eşimi bekliyorum icra dairesine gideceğiz böyle bir borcum yok ona eminim

Zamanında yön avmden çeyiz için bir şeyler alıp ödeme yapmayı aksatmis olabilirmisiniz yoksa orayla bir ilişkiniz olmasa gelmezdi böyle bir şey
Ben almadım hiç duymadım o avmyi ama annem yapmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim çok sever almayı ödemediği birkaç yer vardı ama ben ne alaka onu bilmiyorum.

Vakit ayırıp bakmanız bile büyük incelik çok teşekkür ederim bende baktım fazla şikayet var eşimi bekliyorum icra dairesine gideceğiz böyle bir borcum yok ona eminim
uyaptan dosyalariniza baktiniz mi?

Bulunduğum yerde öyle bir avm yok küçük bir ilçe bilmiyorum gidip öğreneceğiz

Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.
Size gelen belgenin resmini bana ozelden gonderirseniz ne oldugu hakkinda size detayli bilgi verebilirim.

Yön avm dedin Aynısı annemin başına geldi Aylık 10 TL taksidi olan bişey almış her zaman aldığı yer az diye bi daha ki ay toplu öderim demiş Orası avukatla anlaşmış ve annemin adını bile doğru yazmadıkları bi icra kağıdı geldi babam araştırdı ve geriye dönük aldığı tüm eşyaların parasını ödemek zorunda kaldı Allah’a havale ettik Mecbur ödedi babam öyle bişey olabilir belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…