Adıma gelen icra belgesi

Asi582

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
87
73
Arkadaşlar şöyle başlayayım. Şu an 23 yaşındayım. 1 2 saat önce anneme icra takibi gelmiş benim adıma evlenmeden önceki soyadıma ait 8 küsür milyarlık borç.
Şöyle ki 2012 senesine aitmiş ve annemde kefil gözüküyor. Şok oldum evliyim bi kızım var ve hamileyim. Elim kolum titriyor. 16 yaşındayken bana yapılan bir borç nasıl olabilir şu zamana kadar hiçbir talep arama olmadı. Bi anda çıkmış gelmiş sadece hesap numarası var ve avukat isimleri. Ne yapmam gerek avukat olan var mı aranızda borç sorgulama yaptığımda da öyle bir borç gözükmüyor e devletten gözükmeme ihtimali var mı eşim araştırıyor ama henüz bir bilgi edinemedi

Alacaklı neresiymiş? Edevlette çıkıyor normalde icra dosyaları adınıza varsa, yada sadece annenize göndermişlerdir. Annenizin e devletine bakın

Benim esim icra müdürü. Gelen takipde hangi icra dairesinde oldugu yazar. Direk icra dairesine gidip dosya hakkında bilgi alın. Eger boyle bir borcunuz yoksa tebligat elinize gectigi tarihden itibaren 7 gun icinde itiraz edin. itiraz etmezseniz borcu kabullenmiş oluyorsunuz. Odemekten baska yapacaginiz birsey kalmaz.

E devletten icra dosyalarınıza bakmadan kimseye ödeme yapmayın, tahsilat yapmaya çalışan hukuk büroları böyle tebligatlar düzenliyorlar, ailenizden birilerinin borçlarını size ödettirmek için.
Adliyedeki icra müdürlükleri dışında hiçbiryere ödeme yapmazdım ben olsaydım.
E devletten araştırın mutlaka

Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.

Teşekkür ederim yorumunuz için ulaşmaya çalışıyorum.

Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.

O zaman hukuk bürosundakiler size ödettirmek için kendi kendilerine bir tebligat düzenlemişler
Bana da babamın borcunu ödetmeye çalışmışlardı öyle bir tebligatla, yırtıp attım zaten imzayla teslim almadım. Sorun yaşamadım

zaten anneme gelmiş diyorsunuz annenizin e devletine bakın var mı yok mu

Korkmayın. Dolandırıcılık olabilir. Hemen en yakın icra müdürlüğüne gidin. ORadan bilgi alın ve ona göre itiraz edin.

Bana gelen bişey yok e devletten de gözükmüyor 2012 senesi diyor. Kızlık soyadımla gözüküyor ve annemin adı soyadı yazıyor tutar banka hesap numarası falan anlamadım

Ayrıca benim bankaya borcum vardı olduğunu biliyordum yani kağıt geldi ama e devlette gözükmüyordu gözükmeyebilir.

Bana gelen bişey yok e devletten de gözükmüyor 2012 senesi diyor. Kızlık soyadımla gözüküyor ve annemin adı soyadı yazıyor tutar banka hesap numarası falan anlamadım
Alacaklı olarak neresi yazıyor? hangi icra dairesinden gelmiş bunlar hep yazar gelen ödeme emrinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…