Siz oradan alışveriş yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Soyadınız değiştiği için sizi bulamadılar, anneniz kefil olduğu için annenize gönderdiler büyük ihtimalleYazıyor o yön avm diye bir yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz oradan alışveriş yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Soyadınız değiştiği için sizi bulamadılar, anneniz kefil olduğu için annenize gönderdiler büyük ihtimalleYazıyor o yön avm diye bir yer
Bana gelen bişey yok e devletten de gözükmüyor 2012 senesi diyor. Kızlık soyadımla gözüküyor ve annemin adı soyadı yazıyor tutar banka hesap numarası falan anlamadım
Elimde değil şu an eşimde avukata gitti istanbul 17.icra memurluğundan gelmiş maliyeye gitmiş istanbuldan bilgi veremeyiz demişlergelen icra a4 kağıdınami basılmış bunlarida soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim
Ama 15 yada 16 yaşındayım küçük bir ilçede yaşıyoruz öyle bir ömrümde duymadım. Annemin olabilir diye düşünüyorum. Yoksa hiçbir açıklama bulamıyorum.Siz oradan alışveriş yapıp yapmadığınızı bilirsiniz. Soyadınız değiştiği için sizi bulamadılar, anneniz kefil olduğu için annenize gönderdiler büyük ihtimalle
Annem böyle bir borç yok diyor bilmiyorum ama ben öyle bir imza vermiş olamam versem bilirim ama o zaman reşit değilimAnneniz kefil olmuş mu öyle bir borca?
Önce annenizle görüşün, e devletine bakın
Size yollamalarının sebebi belki endişelenip ödersiniz diye. Resmen dolandırıcı bu hukuk büroları bana da arayıp polis telsizi dinletiyorlardı guya icraya geliyorlarmis, benim adliyede memur olduğumdan haberleri yoktu tabii :)
155 i arayıp sikayet ettim dolandırıcılar diye, ceza yediler yüklü bir miktar. Dava da açardım ama uğraşmadım
Hayır yön avm diyorbir telefon operatörüne ait icra belgesimi ?
Hanim efendi bu bir dolandırıcılık yöntemi. Sistemin açığından yararlanıp insanları dolandırıyorlar. Mesela ben hiç alakası olmayan birine icra takibi baslatsam ve o kişi eger itiraz süresinde itiraz etmezse borcu kabul etmiş oluyor ve borç kesinleşiyor. O yüzden siz de ihmal etmeden, tebligatin elinize geçtiği tarihten itibaren yedi gün içinde borca itiraz edin.Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.
Annem böyle bir borç yok diyor bilmiyorum ama ben öyle bir imza vermiş olamam versem bilirim ama o zaman reşit değilim
cok onceleri annemede boyle bir borc cikti antalyada bir bayrakciya borcluymuş kadin hayatinda hic antalyaya gitmemis hadi gitti bayrak ne alakaElimde değil şu an eşimde avukata gitti istanbul 17.icra memurluğundan gelmiş maliyeye gitmiş istanbuldan bilgi veremeyiz demişler
Vakit ayırıp bakmanız bile büyük incelik çok teşekkür ederim bende baktım fazla şikayet var eşimi bekliyorum icra dairesine gideceğiz böyle bir borcum yok ona eminimnetten baktim simdi bu uön avm evkur gibi her turlu zimbirtiyi satan bir magaza ve cok fazla sikayet var bu konuda
Ben almadım hiç duymadım o avmyi ama annem yapmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim çok sever almayı ödemediği birkaç yer vardı ama ben ne alaka onu bilmiyorum.Zamanında yön avmden çeyiz için bir şeyler alıp ödeme yapmayı aksatmis olabilirmisiniz yoksa orayla bir ilişkiniz olmasa gelmezdi böyle bir şey
uyaptan dosyalariniza baktiniz mi?Vakit ayırıp bakmanız bile büyük incelik çok teşekkür ederim bende baktım fazla şikayet var eşimi bekliyorum icra dairesine gideceğiz böyle bir borcum yok ona eminim
Bulunduğum yerde öyle bir avm yok küçük bir ilçe bilmiyorum gidip öğreneceğizYön avm bilindik bir yer, sahte bir takip düzenleyeceğini sanmıyorum. Anneniz yada siz zamanında almışsınız bence ve bu zamana kadar faizle miktar artmış. Eşiniz maliyeye değil, adliyeye gidip 17. icra müdürlüğüne soracak. Ve bulunduğunuz yerde hala yön avm varsa gidip bilgi alabilirsiniz. Zaten size icra takibi ile birliklte, zamanında avmde yaptığınız senedi de göndermeleri gerekir.
Size gelen belgenin resmini bana ozelden gonderirseniz ne oldugu hakkinda size detayli bilgi verebilirim.Öyle bir ödeme yapmadım kesinleşmeden kimseden bilgi alamıyoruz. E devletten baktığımda sadece kyk borcum var ve onu düzenli ödüyorum. Ama icra dosyası yok icra takibi yok anlamadım.
Yön avm dedin Aynısı annemin başına geldi Aylık 10 TL taksidi olan bişey almış her zaman aldığı yer az diye bi daha ki ay toplu öderim demiş Orası avukatla anlaşmış ve annemin adını bile doğru yazmadıkları bi icra kağıdı geldi babam araştırdı ve geriye dönük aldığı tüm eşyaların parasını ödemek zorunda kaldı Allah’a havale ettik Mecbur ödedi babam öyle bişey olabilir belki...Arkadaşlar şöyle başlayayım. Şu an 23 yaşındayım. 1 2 saat önce anneme icra takibi gelmiş benim adıma evlenmeden önceki soyadıma ait 8 küsür milyarlık borç.
Şöyle ki 2012 senesine aitmiş ve annemde kefil gözüküyor. Şok oldum evliyim bi kızım var ve hamileyim. Elim kolum titriyor. 16 yaşındayken bana yapılan bir borç nasıl olabilir şu zamana kadar hiçbir talep arama olmadı. Bi anda çıkmış gelmiş sadece hesap numarası var ve avukat isimleri. Ne yapmam gerek avukat olan var mı aranızda borç sorgulama yaptığımda da öyle bir borç gözükmüyor e devletten gözükmeme ihtimali var mı eşim araştırıyor ama henüz bir bilgi edinemedi