Adıma gelen icra belgesi

uyaptan dosyalariniza baktiniz mi?
Hayır bakmadım bakıyorum hemen
Yön avm dedin Aynısı annemin başına geldi Aylık 10 TL taksidi olan bişey almış her zaman aldığı yer az diye bi daha ki ay toplu öderim demiş Orası avukatla anlaşmış ve annemin adını bile doğru yazmadıkları bi icra kağıdı geldi babam araştırdı ve geriye dönük aldığı tüm eşyaların parasını ödemek zorunda kaldı Allah’a havale ettik Mecbur ödedi babam öyle bişey olabilir belki...
umarım ödemek zorunda kalmam avukat annemin borcu olabileceğini beni kefil yada eklemiş olabileceklerini söylemiş o zaman yaşı küçük olduğundan feragat edebilirsiniz demiş tabi annemde öyle bir borç var mı yok mu onu öğrenmemiz lazım e devlet şifresi almaya gittiler şimdi

Hayır bakmadım bakıyorum hemen

umarım ödemek zorunda kalmam avukat annemin borcu olabileceğini beni kefil yada eklemiş olabileceklerini söylemiş o zaman yaşı küçük olduğundan feragat edebilirsiniz demiş tabi annemde öyle bir borç var mı yok mu onu öğrenmemiz lazım e devlet şifresi almaya gittiler şimdi
Büyük ihtimal annenin borcu ama isim olarak seni yazdılar dediğim gibi anneme isim Farklı gelmişti ona rağmen ödedik ihmal etmeyin belki ödememenin bir yolu vardır...

Annen kefil olmasaydı tek taraflı bağlamazdık hükmü geçerliydi. Yani velayet altında bulunan birinin velilerinin onayını almadan hukuki bir işlem yapması o işlemi hükümsüz kılar. Annen gidip sözleşme yapmasaydın kardeşim bu daha çocuk banane borçtan diyebilirdi. Ama annenin kefil olması durumunda ne olur bilmiyorum.

Annen kefil olmasaydı tek taraflı bağlamazdık hükmü geçerliydi. Yani velayet altında bulunan birinin velilerinin onayını almadan hukuki bir işlem yapması o işlemi hükümsüz kılar. Annen gidip sözleşme yapmasaydın kardeşim bu daha çocuk banane borçtan diyebilirdi. Ama annenin kefil olması durumunda ne olur bilmiyorum.
Yani tam anlamadım biraz daha açar mısınız

Canım ablama da gelmişti böyle bişeyy araştırdık ve isim benzerliği hatta anne babanın bile isimleri benziyordu o derece düşün yani,,, biz Adanadayız mahkeme konya da oldu ablam yeni Doğum yapmıştı o haliyle oralara kadar gittik bi mahkeme oldu herşey açıklandı,,, araştırın bakalım belki öyle biley olabilir 🤔🤔

Yani tam anlamadım biraz daha açar mısınız
18 yaşından küçük Yani velayet altında bulunan birinin ailesinden habersiz yaptığı sözleşme anne babayı bağlamaz. Sizin aileniz gidip satıcıya “çocukla anlaşma mı yapılır yapmasaydın ödemiyorum” diyebilir. Ama anne kefil o durumda ne olur bilmiyorum hukukun temel kavramları dersinde böyle öğrendik.

18 yaşından küçük Yani velayet altında bulunan birinin ailesinden habersiz yaptığı sözleşme anne babayı bağlamaz. Sizin aileniz gidip satıcıya “çocukla anlaşma mı yapılır yapmasaydın ödemiyorum” diyebilir. Ama anne kefil o durumda ne olur bilmiyorum hukukun temel kavramları dersinde böyle öğrendik.
Şöyleki borç annemin e devletinde gözüküyor. İcra dairesine gittiğimizde de bende de gözüküyor. Ve dilekçe vermezsem bu borçla alakam yok diye annemde ödemezse otomatik bana geçiyormuş. Ama ben nerden 3. Vekil olarak borça ortak oldum hala onu anlamıyorum çünkü dosya 2010 senesinde açılmış. Ve ben o zaman 13 14 yaşlarındayım. İmza falan almış olamazlar. Alsalarda geçerli olacağını sanmıyorum. Dilekçe yazdım yarın vereceğiz.

İcradan gelmiş olan kağıdın fotoğrafını çekip bana atabilir misiniz? İhbarname olabilir belki
İcra memuruyum yardımcı olabilirim

Şöyleki borç annemin e devletinde gözüküyor. İcra dairesine gittiğimizde de bende de gözüküyor. Ve dilekçe vermezsem bu borçla alakam yok diye annemde ödemezse otomatik bana geçiyormuş. Ama ben nerden 3. Vekil olarak borça ortak oldum hala onu anlamıyorum çünkü dosya 2010 senesinde açılmış. Ve ben o zaman 13 14 yaşlarındayım. İmza falan almış olamazlar. Alsalarda geçerli olacağını sanmıyorum. Dilekçe yazdım yarın vereceğiz.

İmza alsalar da bir hükmü Yok onun. Hatırlamıyor musunuz bununla ilgili hiçbir şey?

odeme yapmayın once e devletden bakın dogrumu emın olun
sonra hangı ıcra daıresıyse ona gıdın ıtırazınızı yapın hemen

gecen gun de bıze su faturası geldı 32 bın 500 :KK70: bu arada suyumuz kuyu suyu !!!

aradım memuru dedım az gırmıssınız onu yuvarlak hesap yapın 50 bın gırın yok mu arttıran . sız onu 50 bıne duzeltın bende sızı duzelttırıcem dedım kapattım .

yarım saat sonra gırdım kontrol ettım baktım komple sılınmıs

gercekten cok enteresan bır sıstemde yasıyoruz

Yazıyor o yön avm diye bir yer

Geçmiş olsun öncelikle. Aras Kargo da çalıştım 4 yıl oradan biliyorum. Yön avm dolandırıcı bir internet sitesi. Hani bu telefon sipariş edip salatalık, taç nevresim takımı siparişi verip tekstil çöpleri, kahve makinesi sipariş edip 1.5 litrelik su çıkanlardan. İtirazınızı ediniz.

E devletten icra dosyalarınıza bakmadan kimseye ödeme yapmayın, tahsilat yapmaya çalışan hukuk büroları böyle tebligatlar düzenliyorlar, ailenizden birilerinin borçlarını size ödettirmek için.
Adliyedeki icra müdürlükleri dışında hiçbiryere ödeme yapmazdım ben olsaydım.
E devletten araştırın mutlaka

Aynen öyle

ilamsız takip mi kambiyo mu senet mi varmış öyle bir borç olsa bile zamanaşımı süresine dikkat edin epey olmuş çünkü norcun nevine göre zaman aşımı süresi dolmuş olabilir

Geçmiş olsun öncelikle. Aras Kargo da çalıştım 4 yıl oradan biliyorum. Yön avm dolandırıcı bir internet sitesi. Hani bu telefon sipariş edip salatalık, taç nevresim takımı siparişi verip tekstil çöpleri, kahve makinesi sipariş edip 1.5 litrelik su çıkanlardan. İtirazınızı ediniz.
Int sitesi degil orasi yanlisiniz var. evkur gibi magaza zinciri.

X