Saç Uzatma Yöntemleri Adım Adım Saç Uzatma (resimli)

Saçımın ilk kesildiği zamanlardaki hali

IMG-20150906-WA0006.jpg

Su anki bakım sonrası hali

IMAG1248.jpg

IMAG1243.jpg

IMAG1241_1.jpg

ayyy süpersiiiiiinnn :) çok güzel bir aşama kaydetmişsin inşallah senin de daha da uzar sağlıklı bir şekilde. :) peki bu ilk fotoğraf ne zaman tam olarak, yani ne kadar sürede oldu :) şimdi baktım ilk fotoğrafı 8 ocakta yayınlamışsın ama sanki ordaki hali burdakinden uzun geldi de bu daha mı eski diye sorayım dedim :)

ayyy süpersiiiiiinnn :) çok güzel bir aşama kaydetmişsin inşallah senin de daha da uzar sağlıklı bir şekilde. :) peki bu ilk fotoğraf ne zaman tam olarak, yani ne kadar sürede oldu :) şimdi baktım ilk fotoğrafı 8 ocakta yayınlamışsın ama sanki ordaki hali burdakinden uzun geldi de bu daha mı eski diye sorayım dedim :)

İlk hali yılbaşında kestirmistim sonra 8 ocakta esitlettirdim canım

peki buraya yazar mısın bakım yağtıgın günleri örnegin bugün bir sey yapmamıssındır ama yarın yaparsan bugun bunu yaptım diye bende seninle birlikte yapmak istiyorum da :)

peki buraya yazar mısın bakım yağtıgın günleri örnegin bugün bir sey yapmamıssındır ama yarın yaparsan bugun bunu yaptım diye bende seninle birlikte yapmak istiyorum da :)

Yaptığım günler yazarım canım merak etme :)

Eylül ayı bakımı #2#

Eşit miktarda karıştırdığım badem yağı ve cam terebentin yağını saç diplerime sürdüm

Sampuanimi bitirdim (elseve dökülme karşıtı) önceden kullandığım ama saçım alismasin diye ikinci kutuya gecmedigim restorex sampuanima devam edicem bugünden itibaren

bende çok beğendim canım ben geçen gün kendi rengine boyadım siyaha çünkü bir süre boya yapmak istemiyorum dinlensin diye gerçi bir yandan da kötü oldu çıkan diplerimi göremiycem ama biraz akarsa belki belli olur.

Hepinize çook teşekkür ederim, saçlarım iyice uzayınca esitlettirmeyi düşünüyorum kuaföre her ne kadar düz kes desemde sonuç içler acısı

Eve geçince sacima karisimimi uygulamayı düşünüyorum bayram vs erteledim hep o_O

İyi uzatmzsn canım saçını Ben de 12aydır saç uzatıyorum:KK76:omuz da idi ilk 12ay önce doğum yapmıştım o zaman ve başladım uzatmaya daha 22yaşındaym bu yıl dan sonra uzun saçlı olacağım dedim kendi kendime ve denemedgm yöntem kalmadı ilk sinameki ile başladım sonra yağ lar sonra şampuan a bilmem bir şey katma uzadı mi uzama var tabi bir de benim saçlar çok katlı v tipi kesim di oldukca kısa idi ucu omuza geliyor du sadece . şimdi ise soğan kürü yapıyorum kızlar saçımin uzunluğu şimdi bel boşluğun da falan göğsümdn aşağı 4parmak falan aşağıda yani ense den aşağı ölçüyorm ben saçımi tam 50santim kafa dan ölcersm daha uzun olur tabi ama ben ensemdn ölçüyorm benim için bu oldukca iyi soğan kürü çok iyi geçeken koku falan da yapmyor haftada 2kez yapıyorum bir buçuk ay oldu yapali bir de saçımin kırıklarıni kendim alıyorum 3ve ya 4kez aldım 2santim 3santim kesiyorum her almada yani ama çok çok iyi uzama var seneye yaz çok uzun saçlı olacağım inşallah :KK52:sizede inşallah yararm Olur asla saç uzatmak dan vazgeçmyn bir sürekli başka bakım kürü uygulayn saç alsmasin:KK14:öptüm :KK53:

X