Saç Uzatma Yöntemleri Adım Adım Saç Uzatma (resimli)

Saçlarım bukadar kızlar inşallah bir karş daha uzar Sa iyi Olur

Canım saçların çok güzel çok begendim su sıralar sacima hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu çok yoğun olduğum için, sadece kendi yagigla besleniyo su sıralar :110:

Canım saçların çok güzel çok begendim su sıralar sacima hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu çok yoğun olduğum için, sadece kendi yagigla besleniyo su sıralar :110:
Teşekkür ler tatlım yaa çok çaba harcdm rüyma dahi giriyordu bence bir atak yap ve kürüne devam et uzun saçlı olmak çok iyi kadının hoş gösteriyor akşamları yapablr sin sonra yemek derken bulaşık derken banyo yapıp yatar sn gündüz vakit in yoksa canım benim ben uzun saçlı olmasını istiyorum herkez in :KK49::KK52:

Teşekkür ler tatlım yaa çok çaba harcdm rüyma dahi giriyordu bence bir atak yap ve kürüne devam et uzun saçlı olmak çok iyi kadının hoş gösteriyor akşamları yapablr sin sonra yemek derken bulaşık derken banyo yapıp yatar sn gündüz vakit in yoksa canım benim ben uzun saçlı olmasını istiyorum herkez in :KK49::KK52:

İnşallah canım belki bugün yaparım biseyleer, ne güzel dusunuyosun :KK200:

Yoğunluktan saçlarıma hiç bişey yapamadım kendi halindeydiler hep ama bugün vaktim olduğu için yemekten önce saçıma çam terebentin ve tatlı badem yağı sürdüm saç uclarimaysa elseve mucizevi yağı sürdüm yikadiktan sonra fotolarim sizi :KK49:

IMAG0092_1.jpg
IMAG0090_1.jpg

Su an saç diplerim bu uzunluktalar fotoğrafı yağlı karışımı saçıma sürdükten sonra çektim sert taradigim için biraz saç derim soyulmuş kusura bakmayın :110:

Eki Görüntüle 1668900 Eki Görüntüle 1668901

Su an saç diplerim bu uzunluktalar fotoğrafı yağlı karışımı saçıma sürdükten sonra çektim sert taradigim için biraz saç derim soyulmuş kusura bakmayın :110:
Yorum yapabilnek icin konunu basdannn sona kadar okudum :))) gayet guzel uzama basarili yani seninle de hemen hemen ayni bakimlar yapiyoruz bende restorex kullanmaya basladim inşallah sonuç alirim bu kafayi egipp.masaj yapma isini bende yapiyorum bugun 3. Gun bu arada restorex , ne kadar sure kullanmak lazim sence mesela iki kutuyu bitirmelimiyiz birde benim e vitaminli prozincim vat elimde acaba bitince ona mi donsem tekrar sonra o bitincede restorexe alismasin diye bu arada diplerin sanırım bir bucuk aya yaki. Bi surede gelmis superSin canimm devam

Yorum yapabilnek icin konunu basdannn sona kadar okudum :))) gayet guzel uzama basarili yani seninle de hemen hemen ayni bakimlar yapiyoruz bende restorex kullanmaya basladim inşallah sonuç alirim bu kafayi egipp.masaj yapma isini bende yapiyorum bugun 3. Gun bu arada restorex , ne kadar sure kullanmak lazim sence mesela iki kutuyu bitirmelimiyiz birde benim e vitaminli prozincim vat elimde acaba bitince ona mi donsem tekrar sonra o bitincede restorexe alismasin diye bu arada diplerin sanırım bir bucuk aya yaki. Bi surede gelmis superSin canimm devam

Güzel yorumların için teşekkür ederim canım ben aldığım sampuanlari 1 kutu alıp bitirince değiştiririm şuan gliss kullanıyorum o bitince başka birseye geçerim sende öyle yap istersen elindeki bitince farklı sampuana geç ki saçın alismasin ama ben saclarimi hergün yikamiyorum 2 günde bir bazen 3 günde bir saclarimin kirlenme durumuna göre hergün yikiyosan eğer saçını bence 2 kutu kullanabilirsin

Güzel yorumların için teşekkür ederim canım ben aldığım sampuanlari 1 kutu alıp bitirince değiştiririm şuan gliss kullanıyorum o bitince başka birseye geçerim sende öyle yap istersen elindeki bitince farklı sampuana geç ki saçın alismasin ama ben saclarimi hergün yikamiyorum 2 günde bir bazen 3 günde bir saclarimin kirlenme durumuna göre hergün yikiyosan eğer saçını bence 2 kutu kullanabilirsin
Yok canim.bende haftada iki defa yikiyorum :)) rica ederim.ne demek

Gayet güzel uzamış canım baştan sona kadar baktimda .Tatlım birşey sorcam sogan suyu kurunu sen saçlarını yıkadıktan sonra son durulama suyu gibi kullanıyordun degilmi.ben bu sekilde haftada 2 gün yapmayı düşünüyorum.yalnız kokarmi acaba diye düşündüm ben durulama yapıp tekrar yikamiycam bir sonraki banyoya kadar

Gayet güzel uzamış canım baştan sona kadar baktimda .Tatlım birşey sorcam sogan suyu kurunu sen saçlarını yıkadıktan sonra son durulama suyu gibi kullanıyordun degilmi.ben bu sekilde haftada 2 gün yapmayı düşünüyorum.yalnız kokarmi acaba diye düşündüm ben durulama yapıp tekrar yikamiycam bir sonraki banyoya kadar

Canım ben yaptığım zaman hiç koku duymadım cevremdekilerde fark etmedi kokuyu.. bende sürdükten sonra durulamiyordum saçımı

soğan kürünü bende uyguluyorumm ancak 1 saat saçımda tutup yıkıyorumm yani saçımdayken kokusu çok net hissediliyor şimdi siz böyle diyince şaşırdımmm:KK57:

ben duştan çıkmadan lavanta suyu kullanıyorumm durulamıyorumm yani onun bile hafif kokusu kalıyor ama hoş bir koku olduğundan lavantadan rahatsız olmuyorummm ancak soğanı düşünemedimmmmm

Merhaba herkese, herkesin ortak sorunu olan saç uzatmak artık benim içinde gündeme gelmeye başladı, bundan 4 sene önce saçlarım kalçam hizasında ve v kesimdi çok güzel bakımlı kırık olmayan şaçlara sahiptim sonra taşındık ve başıma bazı olaylar geldikten sonra saçımı belimden 1 karış yukarıda bi hizada kestirmek zorunda kaldım, ama kuaför öyle kötü kesmişti ki eşit değildi neyse belli bir süre kullandım saçlarımı daha sonra bi tarafı uzun bi tarafı kısa şekilde kestirdim gerçekten hoş duruyordu ve memnundum ondan sonra saçlarım uzadı ve ben her uzayışında kestirdim en sonunda küt şekilde arkası ensemde önü ise çenem hizasında kestirdim aradan 1 yıl geçti ve benim saçım uzamıyordu sinameki kürü uyguladım bıraktım havuç maskesi yaptım bıraktım sonunda saçımı eşitlettirmeye karar verdim ve kestirdim şuanki boyu atacağım resimdeki gibi dün akşam saçıma barcelino saç bakım yağı sürdüm içine 1 adet bemix ampul kırdım iki saat beklettikten sonra restorex marka saç sampuanımı kullandım (2-3 gün önce içine 5 diş sarımsak ve 1 tatlı kaşığı kadar saf zeytinyağını içine döküp beklettim) 2 kez yıkayıp duruladım, korktuğum olmadı ve saçım hiç kokmuyor aksine yumuşacık ve dolgun, bundan sonra pazartesi perşembe günleri bakım günüm olucak, pazar günleri sinamekili karışımımı perşembe günleri ise sarımsak sürüp bekleticem bakalım sonuç ne olacak :oops: Eki Görüntüle 1366492
Tatlım şimdi saç nerde foto atar misin

selam arkadaşlar bende bugün saç bakımı yapacam yılan yağı havuç yağı sarımsakyağı çamyağı babaob yağı ben aktardan bunları aldım bu karışımlar saç uzatıyor arkadaşlar siz bana inanın

X