- 5 Nisan 2015
- 54
- 7
- 23
Ya öyle mi canım çok sevindim su an da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle mi canım çok sevindim su an da
özellikle ilk haliyle karşılaştırınca efsane uzamış!!
Şimdi şunu sormak istiyorum en son düzenli olarak neler uyguluyorsun saçına çünkü deehşet uzamış
Böyle şeyler duydukça nasıl seviniyorum anlatamaam teşekkür ederiiim
İlk küt hali ne zamana ait
Nerde satiliyo o sey
Merhaba, fotoğraflarını gördükçe rahatladım diyebilirim gerçekten çok güzel uzamış ve sağlıklı görünüyor. :) Ben de saçlarımı bir çok kez açtırdım kısa bir sürede kötü kuaförlerin kurbanı oldum en sonunda da brezilya fönüyle saçım yandı o kadar yıpranmış bir saça o kadar sıcak bir fön+press uygulayınca böyle olacağını nasıl düşünemedim bilmiyorum hadi ben düşünemedim kuaför nasıl beni uyarmadı..Kısacası tam da onun üzerine tatile gitmiştim ve tatilde bir farkettim ki bildiğiniz saçlarım yanmış.Saçımı hep boya ve düzleştirici yaptığım için yıpranıktı ama hayatımda ilk defa yanmış bir saç gördüm kelimenin tam anlamıyla yanmış..Saman gibi kupkuru, ne yaparsanız yapın düzelmiyor..O bir haftalık tatilimden sonra hemen ilk işim geldiğim gün kuaföre gitmek oldu.Altları ensemde kestirdim ama üstleri katlıydı bu yüzden de yanık kısımları üstlerden kestirirsem bildiğiniz 3 cm falan kalcaktı herhalde aslanbaşı gibi.Bayağı bir kısaldı, ara makas da atıldı ama o yanık yerler geçmemişti tam olarak.Ben de bu süre boyunca sinameki, supergro, zeytinyağı, badem yağı, vitamin ampuller vs. bayağı bir uğraştım.Okumadığım şey kalmadı diyebilirim.2 ay olacak kestireli, uzama oldu ilk haline göre ama ben geçtiğimiz hafta artık dayanamayıp elime makası aldım ve yanık yerleri bildiğiniz kuzu kırpması gibi kestim.Nasılsa topluyorum diye.Arkalar toplanmıyor bile tel tokayla sabitliyorum.Şu an beni sinir eden şey üstlerin çok kısa ve kırpılmaktan dolayı katlı olması.Yani salınsa salınmaz öyle bir şekil bozukluğu.Bende geçen gün barcelino aldım ve internetten araştırdığım bi yöntemi denemek istedim.7 gün boyunca saçıma her gün ondan sıkarak, kafamı aşağı sarkıtarak masaj yapma yöntemini.Bu bitsin bir süre supergro yapıcam çünkü çok güzel işe yaramış sende.Bir de soğan suyunu yaptım bir kaç kere ama düzenli yapmak istiyorum.Duruluyor musun banyodan sonra saçına döktüğün soğan suyunu? :)