Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekler bunlar canım :) ne güzel bakımlarını yazarak fotoğraflarını paylaşarak bir çok arkadaş da umut oluyorsun teşekkür ederiz :)
gerçekler bunlar canım :) ne güzel bakımlarını yazarak fotoğraflarını paylaşarak bir çok arkadaş da umut oluyorsun teşekkür ederiz :)
Memnun musun vazelinden? bende duymuştum ama acaba ağırlık yapar, yağlı kalır ve ya arınmaz diye korktumHerkes pazar bakımı yapar ama ben ramazan dolayısıyla fazla dışarı çıkamadığımdan istediğim gün yapabiliyorum
Bugün saç uçlarıma yağlandırmıycak kadar vazelin sürdüm çünkü uçları kurudu ve kırılmasından korkuyorum
Memnun musun vazelinden? bende duymuştum ama acaba ağırlık yapar, yağlı kalır ve ya arınmaz diye korktum
önceki fotolara baktımda saçlarına bi renk parlaklık gelmiş zaten baya uzamışlar sırtının ortalarına gelmişler maşallah
güzel güzel uzatıyorsunuz da keşke bu kadar takmasanız kafaya,göremeyeceksiniz çünkü fark oluşsada..
bende sureklı okuyorum , yorumlar bırakıyorum fakat duşta bile saçımın boyuna bakmamaya çalışıyorum, sürekli gözünüzün bu kadar onunde tutarsanız farkı göremezsiniz ki..keşke sadece ayda 1 fotoğraf paylaşımı yapsanız, o zaman fark çok daha net belli olurdu
bir de tavsiyem şu ki bu kadar farklı ürünler kullanmayın, saçınız alışır, yorulur vs.. örnegin barcelinoyu bitirin 1-2 hafta verin tekrar elinizdeki diger yaga baslayin gibi..
Çok teşekkür ederim öyle yapmak daha mantıklı bence de elimdeki yağı bitirmeliyim o zaman ilk önce Fotograflarida ayda bir atarım artık
Yalnız bişey diycem çok güzel uzadı saçların ben bayıldım :)