Saç Uzatma Yöntemleri Adım Adım Saç Uzatma (resimli)

SI_20150624_234410.jpeg

Herkes pazar bakımı yapar ama ben ramazan dolayısıyla fazla dışarı çıkamadığımdan istediğim gün yapabiliyorum :KK200:
Bugün saç uçlarıma yağlandırmıycak kadar vazelin sürdüm çünkü uçları kurudu ve kırılmasından korkuyorum :110:

Herkes pazar bakımı yapar ama ben ramazan dolayısıyla fazla dışarı çıkamadığımdan istediğim gün yapabiliyorum :KK200:
Bugün saç uçlarıma yağlandırmıycak kadar vazelin sürdüm çünkü uçları kurudu ve kırılmasından korkuyorum :110:
Memnun musun vazelinden? bende duymuştum ama acaba ağırlık yapar, yağlı kalır ve ya arınmaz diye korktum

Kızlar az önce sampuanima 1 kapak cam terebentin ekledim birazdan da bakım yagimi sacima surerim yarın akşamda resim atarım :KK200:

Saçlarım uzadıkça daha çok fotoğraf çekmek istiyorum bilmem sizde de oluyor mu bugün ki vazelin su karışımını sacima sıktım şimdide fotoğraf çektim :KK200::KK200:

IMAG1027.jpg
IMAG1026.jpg

Ortalık dağınık kusuruma bakmayın :KK23:

önceki fotolara baktımda saçlarına bi renk parlaklık gelmiş :KK39:zaten baya uzamışlar sırtının ortalarına gelmişler maşallah:nazar::nazar::nazar:

Merak ettiğim bişey var kızlar ya bu saç bakım yağlarının son kullanma süresi oluyor, süre geçtikten sonra kullansam sıkıntı olur mu ki :KK17:

IMAG1028.jpg

Dün gece yılan yağı, karışık bakım yağı, bemix ve bepanthen karışımı var bu karışımı dün gece sacima sürdüm bugün iftardan sonra cam terebentinli sampuanimla yikiycam inşallah :KK25::KK25:

güzel güzel uzatıyorsunuz da keşke bu kadar takmasanız kafaya,göremeyeceksiniz çünkü fark oluşsada..
bende sureklı okuyorum , yorumlar bırakıyorum fakat duşta bile saçımın boyuna bakmamaya çalışıyorum, sürekli gözünüzün bu kadar onunde tutarsanız farkı göremezsiniz ki..keşke sadece ayda 1 fotoğraf paylaşımı yapsanız, o zaman fark çok daha net belli olurdu
bir de tavsiyem şu ki bu kadar farklı ürünler kullanmayın, saçınız alışır, yorulur vs.. örnegin barcelinoyu bitirin 1-2 hafta verin tekrar elinizdeki diger yaga baslayin gibi..

:KK51:

güzel güzel uzatıyorsunuz da keşke bu kadar takmasanız kafaya,göremeyeceksiniz çünkü fark oluşsada..
bende sureklı okuyorum , yorumlar bırakıyorum fakat duşta bile saçımın boyuna bakmamaya çalışıyorum, sürekli gözünüzün bu kadar onunde tutarsanız farkı göremezsiniz ki..keşke sadece ayda 1 fotoğraf paylaşımı yapsanız, o zaman fark çok daha net belli olurdu
bir de tavsiyem şu ki bu kadar farklı ürünler kullanmayın, saçınız alışır, yorulur vs.. örnegin barcelinoyu bitirin 1-2 hafta verin tekrar elinizdeki diger yaga baslayin gibi..

:KK51:

Çok teşekkür ederim öyle yapmak daha mantıklı bence de elimdeki yağı bitirmeliyim o zaman ilk önce Fotograflarida ayda bir atarım artık :KK52::KK52:

X