Saç Uzatma Yöntemleri Adım Adım Saç Uzatma (resimli)

image.jpeg
image.jpeg

saçımın flashlı ve flashsız çekilmiş hali kuruttuğum için kabarmış biraz

yağ bakımlarımı o kadar çok aksatıyorum ki okul hastane arası gidip gelmek zorladığı için beni haftasonlarını kendi yağıyla beslenmesine fırsat veriyorum duş sonrası saç uçlarıma avonun saç onaran yeşil kapaklı yağını sürüyorum etkisi çok güzeel

Bu arada şampuanımı değiştirdim
komili aldım :KK16: ince telli olan saçlar için
içine yılan yağı ve 2 ampul bemix kattım sanki kepek yaptı gibi ama sıcak su kullanıyorum onun etkiside olabilir belki

Baştan sona okudum süpersin ! Harika uzamış saçının rengi de süper :nazar: Konuyu takipteyim. Saçlarının beline geldiğini görürüz inşallahhhh:KK200:

Kızlar şampuan olarak komili kullandım ama sonuç çok kötü.. Saçımda kepek yarattı, ve saç diplerim çok hassaslaştı hiç hiç tavsiye etmiyorum

Ben yeni aldım dün ilk kez kullandım çok güzel kokuyor yumuşak yaptı bir de biraz daha kullanırsam daha net bir şey söyleyebilirim ama ilk yıkamamda güzeldi bence :)

image.jpeg
Kızlar bugün watsonsa attım tutamadım kendimi watsons a özel satılan saç waxları ve sampuanları vardı indirime girmişlerdi kaçırmadım, saç uzatmak için etkili olanı biralı olanmış şampuanını ve cilasını(öyle geçiyor) kullandım saçımda kepeklenme yapmadı ve saçlarım şuan çok güzel hacimlendi gibi geldi bana tam olarak net bişeyler söyleyemesemde ilk izlenimim gayet güzel :KK200:
image.jpeg
image.jpeg

X