- 28 Ekim 2015
- 226
- 153
Ben de katılabilirim sana :) Ben de uzun zamandır diyet yapmaya çalışıyordum ama pek başarılı olamıyordum. En son karar aldım ve başladım 64 kg dan 63 e düştüm zar zor. 2-3 kere misafirliğe gidip bozmak durumunda kaldım ama ertesi gün dikkat edip yine indi kilom. 3. haftanın sonunda 64 kg ı gördüm diyete devam ettiğim halde nasıl kilo aldım anlamadım sonra 1 hafta boyunca gram gram kilom artmaya devam etti. en son 64.4 kg a kadar çıktım. Ayın 15inde tartıldım 64,4 geldim ve sonra dedim boşver diyeti işe yaramıyor. En son dedim pazartesi yani bugün başlayacağım diyete ve hiç tartılmama kararı aldım. Çünkü bir günde 1kg almış ya da vermiş görünebiliyorum bu da bir sevinip bir üzülmeme sebep oldu.
Pazartesi diyete başlayacağım diyince de haftasonu o kadar çok abarttım ki pizza yaş pasta cips kola pide börek kurabiye yedim Tabi bir kısmı arttı çöpe gitmesin diye yine abartmadan tüketmeye karar verdim bende. Hatta dün o kadar yemişim ki gece yattığımda zor nefes alıyordum Üstüne maden suyu içtim karnım midem ağrımaya başladı. Biraz da sinirden yedim diyet yapıp kilo veremeyince. Aşırı da bir şişlik oldu o kadar yiyince iki gün boyunca. Her ayın 15inde tartılcam sakıncası yoksa sana eşlik edebilirim ama kilo bildirimi yapamam her hafta.
Bugün yediklerimi de paylaşayım:
Sabah:
1 ince dilim yaş pasta
1 tane küçük elmalı kurabiye
1 haşlanmış yumurta
yarım kivi
(Elmalı kurabiye ve yaş pasta yememin sebebi çöpe gitmesin diye. Bitince bu tarz şeyleri hiç tüketmeyeceğim. Kilo almamak adına bitene kadar kahvaltıda tüketeceğim.)
Öğlen:
1 porsiyon etli mantar güveci yedim.
Ekmek yemedim.
Akşam:
1 kase yayla çorbası içmeyi planlıyorum. Yine ekmeksiz.
Pazartesi diyete başlayacağım diyince de haftasonu o kadar çok abarttım ki pizza yaş pasta cips kola pide börek kurabiye yedim Tabi bir kısmı arttı çöpe gitmesin diye yine abartmadan tüketmeye karar verdim bende. Hatta dün o kadar yemişim ki gece yattığımda zor nefes alıyordum Üstüne maden suyu içtim karnım midem ağrımaya başladı. Biraz da sinirden yedim diyet yapıp kilo veremeyince. Aşırı da bir şişlik oldu o kadar yiyince iki gün boyunca. Her ayın 15inde tartılcam sakıncası yoksa sana eşlik edebilirim ama kilo bildirimi yapamam her hafta.
Bugün yediklerimi de paylaşayım:
Sabah:
1 ince dilim yaş pasta
1 tane küçük elmalı kurabiye
1 haşlanmış yumurta
yarım kivi
(Elmalı kurabiye ve yaş pasta yememin sebebi çöpe gitmesin diye. Bitince bu tarz şeyleri hiç tüketmeyeceğim. Kilo almamak adına bitene kadar kahvaltıda tüketeceğim.)
Öğlen:
1 porsiyon etli mantar güveci yedim.
Ekmek yemedim.
Akşam:
1 kase yayla çorbası içmeyi planlıyorum. Yine ekmeksiz.