woow kazen çok karızmatık çıkmışsın
Mune senı evden kovar böyle gıderse demedı deme daha ne yapsın kadıncağız ne güzel bı kahvaltı sofrasıydı o öyle
Ayanıza pek yakışmış 50 numara olsa gerek....
:))) 50 değil 46
ben şaka yapmıştım 46 mı abowwww hay maşallah. Balık yakalayamaması ne kadan doğal :) o ayakları ben görsem ben de kaçarım .işte ancak ahtopot yakalar
iyi akşamlar herkese :)
savunmak bana düşmez ancak akya vurduk demişlerdi. akya ların boyutları değişken olmakla beraber zıpkınla avlanan ve sofraya konanların küçük deniz canlıları olmadığını düşünüyorum naçizane
malum bir de bulaşık makinesinde pişirecek esprisi olunca büyük boyutlu akyalardı sanırım :)
7mm çoraplarla gezdiğimiz için terlikler mecbur büyük bu arada terlikle değil ekte gözüken 1 metrelik paletlerle balıklarla yüzüyoruz ...Eki Görüntüle 802977
hehehehehe yine Kazen gizemi teninin dokusu yok ortalarda : )
falsh flash flash yoksa kazen zenci mi ?
Muhteşem yüzyıl sakalınız nerede kazen bey
iyi akşamlar herkese :)
savunmak bana düşmez ancak akya vurduk demişlerdi. akya ların boyutları değişken olmakla beraber zıpkınla avlanan ve sofraya konanların küçük deniz canlıları olmadığını düşünüyorum naçizane
malum bir de bulaşık makinesinde pişirecek esprisi olunca büyük boyutlu akyalardı sanırım :)
:))))))
Yok kovmam, kıyamam kardeşim onlar benim, başımın üstünde yerleri var fakat bugün sabahtan itibaren ki tempomu inkar edemezler, ederlerse yaptığım ahtapot pilakiyi boğazlarına dizerim
Onlar yakaladı ben pişirdim
Yalnız ne olur ne olmaz diye tırsıdan onlardan uzakta yüzdüm, balık adam kıyafeti giymiş iki adam üstelik ellerinde zıpkın, gelde yakınlarında yüz, gık desen şişlerler
5mm çoraplarla gezdiğimiz için terlikler mecbur büyük bu arada terlikle değil ekte gözüken paletlerle yüzüyoruz ...
Eki Görüntüle 802977
5mm çoraplarla gezdiğimiz için terlikler mecbur büyük bu arada terlikle değil ekte gözüken paletlerle yüzüyoruz ...
Eki Görüntüle 802977
Kiloluk ahtapotu kayalara vurarak yıkarken .....
Eki Görüntüle 802569
Bu akşamda Ahtapot pilaki olarak Mune pişirdi yarın biz gidince yesinler....
Bu arada kırmızı crocs giyen sadece benim sanırım .... bayılıyorum bu terliklere....
Bu saate kadar oturamadım, yemedim yedirdim, içmedim içirdim, çayı gıdımla şekersiz içtim ki misafirlerim rahatça yesin içsin doysun diye, koca cam fincanlarla çay doldurdum, sofrada herşey tastamamdı ama arkamdan demediğini bırakmıyor
Oysa şahitsiniz şu dakikaya kadar bir kelime bile yazamadım topiğe, niye çünkü misafirlerim rahat etsin, her istedikleri yerine gelsin diye uğraştım
Pehhhhh balık yapıyoruz yaranamıyoruz, size balığı fırında yapsak fırını ufak aç kaldı dersiniz, kocaaaa bulaşık makinesinde yapacağız işte, düşünün kızlar fırın bile yetersiz bunları doyurmaya
Çağıracaksanız bunu bir daha düşünün, derin tencere falan alın şimdiden hahhahahahahaa
Mune ortalıklarda olmadığı zaman genelde ya mutfakta ya da temizlik yapıyor oluyor. İnce belli bardaktan sallama çaya mı geçiş oldu hahahaaa .e bide plastik bardakta içiyorsunuzdur. Yuvaya dönme hazırlıkları başladı desene:)
Ne yuvasi daha tatil yeni basliyor, akyakaya cevirdik yonumuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?