- 24 Ocak 2021
- 12.529
- 28.868
- 548
- Konu Sahibi Benneyapicam
Vazgeçin artık, hala msj atıp laf sokuyorsunuz, msj atmaniz bile onunla hala ilgilendiğinizi gösterir...Eşimden ayrılmıştım belki hatırlayanlar vardır. Baristiktan sonra 1 konu hariç herseyini düzeltmisti bana olan ilgisi xocuklara vs hersey güzeldi. Ama çalışmak ve ayrı eve çıkmak konusunda bir türlü düzeleceğine inanamadım ve evi terk etmiştim çok yalvarmisti o sinirle gelmiştim. Bana gidersen ölürsün vs dedi. Wp da 3 e kdr cevrimici olduğunu gördüm gece dayanamadım mesaj attım.
Ben = Hani bana dedin ya ayrılıp barıştığımiz seferlerde kendini kandırma biz ayrılamayız vs. 2mizden birinin hayatında biri olursa biter diye bende sana evet demiştim. Geçen sefer sana yazdığımda Tuğçe benim icin öldün ciddiyetin farkına var demiştin, bana her seferinde sözler verip tutmayan ve güçlü olan taraf sen. Sana bu mesajı atıp atmamakta çok düşündüm ama aklında hiç bir kuşku kalmasin sende benim için şu dakika öldün. Bu saatlere kadar uykusuz kalıp konuşacağın birileri varsa demekki evet bi defteri kapamanjn vakti gelmiş. Bende bu saatten sonra kendime yol cizicem.Ben senin icin öldüğümü kabullendim, sende şu saatten sonra emin ol ki adının c si hayatımda geçmeyecek desen ki ben ölüyorum şu saatten sonra tanımıyorum der geçerim bu saatten sonra seninde yolun acik olsun bak sende bugünü asla unutma.
Oda şunu yazmış
Birincisi sana hesap verecek degilim ikincisi hayatimda kimse yok olamazda zaten benim icin o defter kapandi son olarak ben 7 yıldır ilk defa senin onune durdum gitme dedim sen beni o gun çiğnedin sen benim için öldün ne yaptigin hayatina mi baktigin hic bisey beni ilgilendirmiyor su saatten sonra yolun açık olsun bir daha asla cevap vermeyecem sana.
Bundan sonra cevP atmadım. İçimde gelgitlerim vardi ama bende bu defteri burda kapadım.. içimde.birseyler koptu sanki. Ne yapacağını bilemeyen nereye uçsam bilemeye kuşlar gibiydim günlerdir.. Sanki bir anda düşüverdim. Şimdi içinizde beni aşağılayanlar olacak eminim.. ama bende ne halt edicem hiç bilmiyorum.