Evet birincisi Kocaeli'de yapilan KK bulusmasinin ikincisi Didim'de start aldi....
Fotograflar aksama.....
Evet birincisi Kocaeli'de yapilan KK bulusmasinin ikincisi Didim'de start aldi....
Fotograflar aksama.....
Soylemesi ayip denize gidiyoruz...
Ben evdeyim bu sıcak Istanbul gününde,siz denize gidin
Neyse,yarın hava daha sıcak olacakmış,yarınde ben gidiyim bariiyi eğlenceler
NE güzel biz de işteyiz. Muneeee ya bişey söyle çok nispet yapıyo Kazen bizee
Ahahahahhhhh :)))) Deniz'in içinden bir anda karşılarına çıkıp;marmaradan yüzerek geliyoruz o zaman deniz kızları olarak
Ahahahahhhhh :)))) Deniz'in içinden bir anda karşılarına çıkıp;
-Merhaba,biz Kadınlar Kulübünden Arzum ve Karazeytindediğimizi düşündümde bir an
Çok güzel olurduŞimdi denize inip yüzmeye başlasak yarına orada olurmuyuz acaba :44:
Hazır onlar yokken yazayım, geldiklerinde psikolojik baskıya uğrayabilirim
Mune bize birşey yedirip içirmedi derlerse inanmayın, ellerimle hamur açıp kızarttım, karbonhidrata mı boğacaksın bizi dediler, etmediklerini bırakmadılar, yediler mi derseniz afiyet bal şeker olsun valla onca lafı söyleyip böyle yiyen görmedim:))))
Fotoraflarda oynama yapıp kuru ekmek zeytin falan gösterirlerse kanmayın
:)) Biz kadınlar olarak tabiki senin yanındayız,sana inanırız Mune ciğimHazır onlar yokken yazayım, geldiklerinde psikolojik baskıya uğrayabilirim
Mune bize birşey yedirip içirmedi derlerse inanmayın, ellerimle hamur açıp kızarttım, karbonhidrata mı boğacaksın bizi dediler, etmediklerini bırakmadılar, yediler mi derseniz afiyet bal şeker olsun valla onca lafı söyleyip böyle yiyen görmedim:))))
Fotoraflarda oynama yapıp kuru ekmek zeytin falan gösterirlerse kanmayın
:)) Biz kadınlar olarak tabiki senin yanındayız,sana inanırız Mune ciğimAfiyet olsun ,seninde ellerine sağlık
Kazeni hamurları yerken fotoğraflasaydın keşke
ve sen hala onları davet ediyosun bizi çağır yemek temizlik yaparız sen de kraliçe gibi keyfine bakarsınayrıca emin ol kuru zeytin falan değil tadını çıkara çıkara canımızı istete istete yediklerini paylaşacak Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?