Sevgili Mune ciğimizin elcağızlarıyla yaptıgı muhteşem hamur kızartmalarını löp löp mideye götürdüğünüzü,masayı silip süpürdüğünüzü biliyoruz Kazen bey ...Zeytin ekmege raziydim bu cok kotu oldu..
Acim ac ...
Ben boyle eziyet gormedim, yemekte ayran verdiler (zaten gece 3 ten beri yollardayiz uzerine birde daldik) uykumuz geldi bu sefer dayadilar cayi...bir dahami tobeeee
Soylemesi ayip denize gidiyoruz...
Ayıp ayıp, sofrada ne var ne yok süpürdüler, üstüne mis gibi demli çay yaptım ama yine yaranamıyorum, fotoğraf makinesini mahsus ortaya çıkarmadılar, çekip koysalardı ya, ahhh ahhh yaptıklarımı tek tek fotoğraflamam lazımmış demek ki
Kendi yaptığı mangalı etleri nasıl paylaştı burda, sen de nasıl övdün nasıl memnun kaldın ama işte görcurly bari gerçekleri söylesin
Olmayan birseyi nasil koysun ki ?
Bu açıkça bir savaş ilanıdır biliyorsun değil mi
Hamile falan vardır canı çeker diye şurda rahat rahat yazamıyorum, en son çok yemekten midene kramp girmişti
Hamile falan vardır canı çeker diye şurda rahat rahat yazamıyorum, en son çok yemekten midene kramp girmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?