Karınları doyunca böle oluyo demek.eline sağlık bile demedilerse yazık hakkettenbiz eminiz parmaklarını yalamışlardır. Yüzmeler yapıldı karınlar doydu şimdi horul horul uyku moduna geçildi sanırım sesleri çıkmadığına göre
Benim eşimde öyledir sen bize birşey yapmıyorsun derAllah'tan kanıtlarım var Sen de tedbirli ol bundan sonra resimlerini çek yemeklerin
Sahiden merak ettim neler vardı
Ay doğru daha gece çorbamızı içmedik de derler ayyy ne pis boğazlarmış hahshaaaaaaşimdi çıkıp ,açlıktan uyku mu tuuttu ki, derlerse şşamayın
durmunuzu hayal etmeye çalışıyom şimdi, mune elinde pc ile bir odada , kazen pc ile diğer odada, kılıçlar çekilmiş, diğerleri masada ne var ne yok götüryo
Durum daha da vahim, bir pc onda bir pc bende salonda karşılıklı oturuyoruz ve yüzüme baka baka karalama yapıyor
Bu atışmadan diğerleri yararlanıyor, biz atışırken diğerleri hapur küpür götürüyor
Mune Didim'demi yaşıyorsun
Ben sana diyeyim : gelirsiniz filan diye trabzon demezse bende ne olayim.
Ben size didim..
Kendini nasıl affettirirsin bilmem ama akyamıdır ahtopormudur her ne tuttuysan yarın için güzel bir masa bekliyoruz kazen.ee bir de foto . Hak nasıl yenilir biz de burdan izleyelim hahahaaa
Hemşerim denez öyle şey dimi Mune
desede şuan Samsun'dayım Trabzon olsa orayada gelirim
Trabzon bıcağıylan ucacak şimdi mune haklı mı haklı .
Yanlız yenek konuşmaktan öle doymuşym ki skşam yemeği yemeği unutmuşum ben de.şimdi aklıma geldi
Yahu 2 yumurta kırmayı biliyor mu diye sormuyorsunuz da istediğinize bakın : )
ben neler yazıyorum sabahtan beri 2 saat uyku ile kaç yüz km yol geldim uyutmuyorlar ki yarın ayrılalım diye buradan ....
ayran ile süründürüp çayla ayağa diktiler...
Yahu 2 yumurta kırmayı biliyor mu diye sormuyorsunuz da istediğinize bakın : )
ben neler yazıyorum sabahtan beri 2 saat uyku ile kaç yüz km yol geldim uyutmuyorlar ki yarın ayrılalım diye buradan ....
ayran ile süründürüp çayla ayağa diktiler...
Hay ağzınıza sağlık, sabahtan beri hizmet edeyim diye koşturmaktan oturmaya fırsat bulamadım, yokluğumdan istifade arkamdan dedikodumu yapıyorBencede haklı canım sofra kurmaktan toplamaktan cevap yazamıyor Mune.
Yemek konuşmaktan benimde karnım acıktı
Ben de acıktım Mune'nin ağızda tat bırakan sarmalarından çekti canım
Hay ağzınıza sağlık, sabahtan beri hizmet edeyim diye koşturmaktan oturmaya fırsat bulamadım, yokluğumdan istifade arkamdan dedikodumu yapıyor
Buyur gel, sizin gibi misafiri baştacı yaparım
Bir görseniz halimi, birgünde saçlarım dökülmeye başladı, strese girdim
Hay ağzınıza sağlık, sabahtan beri hizmet edeyim diye koşturmaktan oturmaya fırsat bulamadım, yokluğumdan istifade arkamdan dedikodumu yapıyor
Buyur gel, sizin gibi misafiri baştacı yaparım
Bir görseniz halimi, birgünde saçlarım dökülmeye başladı, strese girdim
Hahahahahaha DatluCadu bak bu hiç aklıma gelmemişti, evi pisti falanda der dimi
Komplolara gelmemem lazım, ben odaları kolaçan edeyim hatta peşlerinde gezeyim ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?