Çok güzel yazmışsın!Ben başta kendi gibi görüp samimiyet kuruyorum sonra tanıyınca herşey batıyor ve sonu hüsran!Bunuda düzeltmeye başladım kendimde.slm kızlar.bende yaşım 28 ama işimden dolayı insanlar saygı vs...
baktım hizmetli bile geyigi kurdu yiş yaptıramıyorum hemen mesafeyi koydum yeni geldğim yerde.sonra hep hanım bey olarak kaldı.iş yaptırmak zorunda oludğum insanlara mesafeli ve soğuk davranıyorum arada bir iki espiri yapıp sonra yine mesafe.öyle olunca iş dolayısıyla onu yaptıgımı biliyorlar.yani baştan doğru tavır gerekli
eğer sonra ları sorun oluyorsa
arkadasımda büyüğümde olsa eger bişey konusulacaksa ben cekinmem kırmadan samimi ve iyiniyetli olduğumu belirterek söylerim.ama söyleyemedikçe insanın içinde kalıyor onu büyütüyor ve herşeyi batmaya başlıyor bu mesele küslüğe yada kavgaya kadar giderr.
vanilyakokanev canım eşinle sanki buzlar erimiş gibi yazmıssın umarım sende doğru taktiklerle bunu devamını sağlarsın ve inşallah o da buna meyillidir.
öpüyorum hepinizi...
Vanilya çok sevindim gelişmelere.Bakıcıya sohbet arasında söyle bence daha ileri gitmeden