adım adım birikim

Siz ne kadar calistiniz ydsye
Ben daha once kursa gittim üstüne biraz daha eklemem gerekecek
Yuksek lisans icin hangi üniversite oldugunun bir onemi var mi ben hepsine basvurmayi dusunuyorum
Kusura bakmayin cok soru sordum ama uygulamadan bilgi alacagim kimsem yok.
İyi bir universite daha iyi olur. Daha fazla imkan sunar sana. Ama o imkanlardan yararlanmayacaksan çok da önemli değil hangi üniversite olduğu. Tamamen senin çalışma azminle ilgili yüksek lisansı bitirmek. YDS ye düzenli çalışmak geeekiyor. Ben hala calisiyorum

Birikimlerinizi, tasarruflarınızı okuyunca çok beğenmiştim.
Ama bu duyarlı haliniz gerçekten takdire şayan Özellikle sokak hayvanlarına bu kadar iyi davranan insanlar olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor..Rabbim sizin gibi insanların sayısını arttırsın inşallah.

Sağolun çok teşekkür ederim
Küçük şeyler aslında yaptıklarım ama mutlu ediyor beni. Dünyada hala bir şeylerin güzel olabiliceğine inanıyorum. İyi insanların çoğalacağına inanıyorum. Dualarınıza amin diyorum Rabbim duysun sesimizi

Günaydın hanımlar..sabah sabah sinir oldum kendime. biriktiriyorum onuda hemen söylüyorum. Eşimin hali vakti yerinde. Asla benim üç kuruşuma ihtiyacı yok biliyorum ama ne hikmetse söylediğim gibi en fazla 3 gün içinde buluyo benim parama bi yer. Hatta akşam bi 100 liram daha vardı adam künefe söyledi yaa. İnanamıyorum..hayır diyemiyorum hiç sonrada kendimi kötü hissediyorum.
Anlamıyorum benim para biriktiriyo olmam neden rahatsız ediyo onu bu kadar. Ben neden bile bile her seferinde ona söylüyorum
Tamam çalışmıyorum,evet onun parası. Ama bende para var nasılsa deyip alışverişe,kuaföre şuraya buraya saçmıyorum ki. Gezmeyi bile sevmem fazla.
Çok sinirlendim,en çokta kendime
Siz biriktirdiğinizi söylermisiniz?sizinde eşiniz böylemidir,yoksa benimkimi bu çeşit çıktı şansıma
onuda alıştırmaya çalış
benimki de başta sevmemişti bu işi
ama şimdi bana, maaşımı sana göndereyim sen bana harçlık ver diyor

Eşimde gecen gün sen ne kirli çıkısın söyle bakim ne kadar biriktirdin diyor :KK57:ne birikimim var ki keske olsa dedim.
Sanki her ay ceyrek alıp atıyorum :KK11:
Varsa sen bana versene de :KK70: :KK70: babam bazen bana da diyo da oyle. Az kirli çıkı değilsin sen gibilerinden... Bende diyorum ki "hani para?" "hani, nerde para?" Diyiveriyorum :KK70:

Evet kizlar bugünü marketlerde gecirdik.
Öyle gezdik boş boş
Patates aldim baya şu elma işini deneyecem filizlenmesinler diye
Evde yemedigimiz nohut yemegi vardi icine ekmek dograyip parka götürdük
Normalde köpeklerden korkan ben hicbirinden korkmadim öyle güzel bir duyguymus ki bu
Sonra biraz kartopu oynadik disarisi epey soguktu hemen eve kactik
Yeni yila kötü başladik insallah bu yil terör belasindan kurtuluruz artik.

Evet kizlar bugünü marketlerde gecirdik.
Öyle gezdik boş boş
Patates aldim baya şu elma işini deneyecem filizlenmesinler diye
Evde yemedigimiz nohut yemegi vardi icine ekmek dograyip parka götürdük
Normalde köpeklerden korkan ben hicbirinden korkmadim öyle güzel bir duyguymus ki bu
Sonra biraz kartopu oynadik disarisi epey soguktu hemen eve kactik
Yeni yila kötü başladik insallah bu yil terör belasindan kurtuluruz artik.
Köpekler sen onlara bişey yapmadığın sürece sana bişey yapmazlar canım... Birde korktuğun zaman yanlarına yaklaşma yeter. Çunku sen köpekten korktuğun zaman başından duman çıkar ve Köpekler bunu görür.. :)

Bugün hiç bir şey yapasım yok, ne mutfağa girdim ne de evde bir iş yaptım. Moralsizim, umutsuzum, insanlar öldü ve bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Daha iyi yarınlar için çabalıyoruz hepimiz ama şu ortamda çabalamak bana hiç anlamlı gelmiyor... Bu tür olaylar çok sarsıyor beni...
Kısacası sınanıyoruz ablacım. Başka bir açıklaması yok.

Kısacası sınanıyoruz ablacım. Başka bir açıklaması yok.
Ya böyle bir açıklama olabilir mi? Kaderciliğe sığınıp, çözüm aramamak olabilir. Daha iyi dünya içiN kim elinden geliyorsa yapmalı. Bu bireysel bir sorun değil ki. Sınavımız bu deyip oturalım
İnşallah en kısa sürede pkk, ışıd, fetö gibi örgütlerle kalıcı çözümler olur

@AATRAENTE bir şey soracağım. Dün hayvanlar yesin diye sokakta herhangi bir yere ekmek ve et bıraktım. Kokusunu alıp gelir diye düşündüm. Her taraf karlı. Bu gün geçerken baktım yoktu, yemişler sanırım
Eski evimin orada biliyordum aynı yere bırakıyordum, şimdi gelişigüzel atıyorum. Olur değil mi?
Önceden karşımızda inşaat vardı, oradaki köpeğe veriyordum, çöp karıştıramıyor bağlı diye. O köpek gitti. Geçen gün De balık attım işe giderken, geri geldiğimde kar kaplıydı, yedi mi bilmiyorum. Kokuyu bulurlar mı
Çöp konteynerı yok. Ben de bir köşeye rastgele bırakıyorum.

Canim aynen evin masraflarini esine kitle
Hic olmazsa ona verecegin parayi kumbarana atarsin
Caninin istedigini söyle gelirken getirir misin bebegimiz istiyo de biraz kiymetlendir kendini.
Neden caninin istedigini yemeyecekmissin ki parasini ona ödettir.
Sakın strese girme bebegin etkilenir canim.

"biraz kiymetlendir kendini."

Bu sözü çok beğendim
Maalesef bu hiç yapamadığım birşey
İnsan kendisini nasıl kıymetlendirir ?
Biraz tüyo verin :KK66:

Ya böyle bir açıklama olabilir mi? Kaderciliğe sığınıp, çözüm aramamak olabilir. Daha iyi dünya içiN kim elinden geliyorsa yapmalı. Bu bireysel bir sorun değil ki. Sınavımız bu deyip oturalım
İnşallah en kısa sürede pkk, ışıd, fetö gibi örgütlerle kalıcı çözümler olur
Kaderciliği düşünüp asla böyle bile demem... Şuan fazla birşey yapamamamanın sonucu bu... Eminim çanakkale ruhu tekrar oluşacak... Sadece şuan "ya sabır" diyor fazla bişey ortaya koymuyoruz. Abdülhamid Kayıhan osmanoğlu çok güzel bir laf söylemiştir "biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz" diye.

X