adım adım birikim

Ben de sessiz kalamam ama sonra aciyorum profile konularina bakiyorum cevap vermeye ugrasamayacagimi anliyorum :))
Baban da biraz ataerkillik var sanirim insallah melek gibi bir insan bulur da evlenirsin canim sen her seyin iyisini hak ediyorsun
Cahil de değiller ki canım. Buradaki çoğu kişi lise mezunu ve üzeri.. Hatta çoğu kişi ikinci üniversiteyi okuyor. Saflık mı diyelim onların durumuna bilemedim ki :) valla canım bişey diyim mi... Babamın bana bazı yaptıklarından sonra beni kendisinden de, evden de, evlilikten de soğuttu oyle diyim. Yani evlenir miyim bilmiyorum.

Sana gercekten değer veren tüm kalbiyle seven birisiyle tanistiginda evlilikten sogumakla hata ettigini anlarsin.
Seni az cok anlayabiliyorum özelden de konusabiliriz benim babam da cok kötü olmasa da erkek hegamonyasini severdi
Iyi kötü beni okuttu bunu hic yapmayan babalar da var
Evi bana verdi kirasi her ay yatiyor kartima
Ben de evlenmekten nefret ederdim sonra birisi seni seviyor ve nefret ettigin her seyi silip atiyor
Insallah hayirlisi neyse o olsun canim
Ben inaniyorum senin cok güzel bir hayatin olacak

Yarım altın parası biriktirmistim yılbaşından sonra yeni tarihli alırım dedim bugün çarşıya çıktım yedi aylık kızıma at üç yaş hırka iki yaş pijama ne gerek varsa iki üç sene sonra giyecegi şeyler aldım65 lirasını harcadım çocuklu bayanlar siz nasıl yapıyorsunuz ben tutamiyorum kendimi kız bebek kıyafetleri görünce ki tutumlu biriyim ama bu konuda tutamiyorum tavsiyelerin izi bekliyorum

Benim oğlum var gerçi ama sadece ihtiyaçlarını alıyorum. Mesela bir tane ayakkabısı bir tane montu var. Zaten her şey hemen kuculuyor. Ben pek saklamayı sevmiyorum. Eski yeni atıyorum. Küçülen o belediyeye veriyorum. Bir daha annelik nasip olur mu bilemediğimden saklayamiyorum.

Sunen ben şimdi anne olmadığım için bişey diyemedim ama dediğin gibi çabuk buyuyolar. Fazla giyemiyolar. :) kayra12

şuan zeytinyağının piyasa fiyatı 20 tl.annemgilde 20 den satıyor.okulda bir arkadaş 25 ten sattı.
hep demişimdir iyiki zeytin bahçelerimiz var hem sağlıklı hemde yıl boyunca yağa hiç para vermiyorum

şuan zeytinyağının piyasa fiyatı 20 tl.annemgilde 20 den satıyor.okulda bir arkadaş 25 ten sattı.
hep demişimdir iyiki zeytin bahçelerimiz var hem sağlıklı hemde yıl boyunca yağa hiç para vermiyorum
Canım valla hep aklımdasınız... Kendi evime çıkarsam ya da evlenirsem zeytinimi ve yapımı sizlerden temin edicem. :) en azından bildiğim kişilerden almak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…