- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Hergun dışarı çıkıyorum bana kitliyolar hemenAtarsin inşallah canim
Disardaki isler neden sana kaldi
Ben de sinav sonucu aciklanana kadar biraz yds calisayim diyorum hem degisiklik olur.
Her sey birbirine girdi staj hakimlik yds...
Senin de durumlar karisik benim gibi
Tamamdır:)Oooo... Maşallah.. Kumbarayı kırdığında resim isteriz artık
Selamlar ne guzel bir topik boyle en faydalisindan. :) Benim gibiler nasil birikim yaparlar bilemiyorum bu konuda ciddi anlamda sorunlarim var. biriktiremiyorum evimin alisverisi olsun kendi ozel ihtiyaclarim olsun surekli harcama pesindeyim ve ayrica surekli hediye ve kitap aliyorum sevdiklerime yedirmeyi cok seviyorum e boyle olunca ay sonunu getiremiyorum tabiii. bana da yardimci olun lutfennn...
oyyyy canım sağol....olmaz di mi...olmasın da zatenAşk olsun ablacım hiç bir birikim topiği sensiz olur mu :)
Hedef koyunca burayi takip edince gayet güzel oluyor. Maaşı alır almaz birikim yapmak istediğini kenara koy.Selamlar ne guzel bir topik boyle en faydalisindan. :) Benim gibiler nasil birikim yaparlar bilemiyorum bu konuda ciddi anlamda sorunlarim var. biriktiremiyorum evimin alisverisi olsun kendi ozel ihtiyaclarim olsun surekli harcama pesindeyim ve ayrica surekli hediye ve kitap aliyorum sevdiklerime yedirmeyi cok seviyorum e boyle olunca ay sonunu getiremiyorum tabiii. bana da yardimci olun lutfennn...
Sirkeli suyu fisfis şişesine doldur onunla sil cnm hatta içine bi iki damla gliserin damlatirsan buğulanma da olmayacaktirKızlar size bir şey sorucam. Bu duşakabin camlarında mı kirecleri nasıl çıkarıyorsunuz. Kireç çözücü döktüm ama istediğim gibi parilpatril olmuyor. Arkadan su tutmaz ile sildim.
Bir de sirkeyi deneyeyim. Çok teşekkür ederim tavsiye içinSirkeli suyu fisfis şişesine doldur onunla sil cnm hatta içine bi iki damla gliserin damlatirsan buğulanma da olmayacaktir
Kalem kalem nereye gittiğini yaz. Paranın nerelere gittiğini göreceksin.. İlk günler belki dwftere yazma işi aklına gelmeyebilir ama. :) hani en azından gittiği yeri görünce hemen bu gereksizmiş diyip bir sonraki zamanlarda onu rahatça kalfırabilirsin. Birde kumbaran oldun.. Senin gibi nereye gittiğini bilmiyorum diyenlere kumbarayı hep söylüyoruz. :)Selamlar ne guzel bir topik boyle en faydalisindan. :) Benim gibiler nasil birikim yaparlar bilemiyorum bu konuda ciddi anlamda sorunlarim var. biriktiremiyorum evimin alisverisi olsun kendi ozel ihtiyaclarim olsun surekli harcama pesindeyim ve ayrica surekli hediye ve kitap aliyorum sevdiklerime yedirmeyi cok seviyorum e boyle olunca ay sonunu getiremiyorum tabiii. bana da yardimci olun lutfennn...
Sana ne ettiler kiz mapusa mi düstünKalem kalem nereye gittiğini yaz. Paranın nerelere gittiğini göreceksin.. İlk günler belki dwftere yazma işi aklına gelmeyebilir ama. :) hani en azından gittiği yeri görünce hemen bu gereksizmiş diyip bir sonraki zamanlarda onu rahatça kalfırabilirsin. Birde kumbaran oldun.. Senin gibi nereye gittiğini bilmiyorum diyenlere kumbarayı hep söylüyoruz. :)