- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Hasatvakti sınavın nasıl geçti? Girenler çok kolay olduğunu söylüyorlar herkes umutlu. Aklıma sen geldin hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol ablacım çok şükür iyi geçti aralik sinavlari zor oluyor demislerdi ama acayip kolaydi cok sasirdimHasatvakti sınavın nasıl geçti? Girenler çok kolay olduğunu söylüyorlar herkes umutlu. Aklıma sen geldin hemen.
Geçmiş olsun ne sınaviydiSinav dolayisiyla topige giremedim simdi hepsini okuyacam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Sinav sonucunun aciklanmasini istiyorum bir an önce belirsizlik beni bitiriyor.
Sagol canim hakimlik savcilik sinavGeçmiş olsun ne sınaviydi
Hay maşallah. Çok sevindim canim. Hadi inşallah o zaman.Sagol ablacım çok şükür iyi geçti aralik sinavlari zor oluyor demislerdi ama acayip kolaydi cok sasirdim
Insallah sinav sonucum da yüzümü güldürür.
İyi sonuçlar alırsın inşallah. Bir hafta bekleseydin bariSagol canim hakimlik savcilik sinav
Daha dün oldu ben hemen aciklansin istiyorum
Geçmiş olsun canım.. Biz iyiyiz canım asıl seni sormalı. :)Sinav dolayisiyla topige giremedim simdi hepsini okuyacam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Sinav sonucunun aciklanmasini istiyorum bir an önce belirsizlik beni bitiriyor.
Aşk olsun ablacım hiç bir birikim topiği sensiz olur mu :)Aaaaa bak burada da bir birikim topiği varmış... hem de içinde tanıdıklar varmış
Sanırım bende geldim
Acaba beni de aranıza alır mısınız
Aceleye mahal yok... Azıcık heyecan olsun hayattaSagol canim hakimlik savcilik sinav
Daha dün oldu ben hemen aciklansin istiyorum
Geçen hafta kumbara aldım açılamayanlardan şimdiden agırlastı 50 yi geçmiştir hemde bi hafta oldu:)Aceleye mahal yok... Azıcık heyecan olsun hayatta
Oooo... Maşallah.. Kumbarayı kırdığında resim isteriz artıkGeçen hafta kumbara aldım açılamayanlardan şimdiden agırlastı 50 yi geçmiştir hemde bi hafta oldu:)
Hoşgeldin canım aramızaSelam arkadaşlar ben de birikim delisi biri olarak aranizdayim artık.
Ne olsun canim iste sinava girdim ciktimGeçmiş olsun canım.. Biz iyiyiz canım asıl seni sormalı. :)
Maşallah canım sana Nazar değmesin :) elbette bekleriz tasarruf twdbirlerini :)Oldum olası tutumlu bir insandim ama evlenirken çok masrafımiz oldu..Benim ailem çok destek olsada yine de bayağı bir borcumuz vardı onları ödedik sonra çocuk onun okulu sonra ikinci çocuk derken epey acildik.2018 ağustos gibi tüm borçlarımızı bitecek inşallah.Ama ben 2 yıldır bu kadar borca rağmen artira artırma 21 tane çeyrek altın yaptım.Tasarruf tedbirler in vardır kendimce bir ara uzun uzun yazarim
Bende napıyım canım.. Her zaman ki gibi sınavlara koş (açıkoğretim) sınavlara çalış evdeki işlerde dışarıda yapılacak olan varsa hepsi bende... Oyle geliyo işte zaman... Ara ara atamamazlık da yapsam kumbaraya bişeyler giriyor. :) böyle işte :)Ne olsun canim iste sinava girdim ciktim
Cok kolay yapmislardi bakalim hayirlisi olsun.
Bir hafta kadar dinlenip ofiste calismaya basliycam sen neler yapiyorsun :))
Atarsin inşallah canimBende napıyım canım.. Her zaman ki gibi sınavlara koş (açıkoğretim) sınavlara çalış evdeki işlerde dışarıda yapılacak olan varsa hepsi bende... Oyle geliyo işte zaman... Ara ara atamamazlık da yapsam kumbaraya bişeyler giriyor. :) böyle işte :)