adım adım birikim

Hasatvakti Hasatvakti sınavın nasıl geçti? Girenler çok kolay olduğunu söylüyorlar herkes umutlu. Aklıma sen geldin hemen.
Sagol ablacım çok şükür iyi geçti aralik sinavlari zor oluyor demislerdi ama acayip kolaydi cok sasirdim
Insallah sinav sonucum da yüzümü güldürür.

Oldum olası tutumlu bir insandim ama evlenirken çok masrafımiz oldu..Benim ailem çok destek olsada yine de bayağı bir borcumuz vardı onları ödedik sonra çocuk onun okulu sonra ikinci çocuk derken epey acildik.2018 ağustos gibi tüm borçlarımızı bitecek inşallah.Ama ben 2 yıldır bu kadar borca rağmen artira artırma 21 tane çeyrek altın yaptım.Tasarruf tedbirler in vardır kendimce bir ara uzun uzun yazarim

Oldum olası tutumlu bir insandim ama evlenirken çok masrafımiz oldu..Benim ailem çok destek olsada yine de bayağı bir borcumuz vardı onları ödedik sonra çocuk onun okulu sonra ikinci çocuk derken epey acildik.2018 ağustos gibi tüm borçlarımızı bitecek inşallah.Ama ben 2 yıldır bu kadar borca rağmen artira artırma 21 tane çeyrek altın yaptım.Tasarruf tedbirler in vardır kendimce bir ara uzun uzun yazarim
Maşallah canım sana :nazar: Nazar değmesin :) elbette bekleriz tasarruf twdbirlerini :)

Ne olsun canim iste sinava girdim ciktim
Cok kolay yapmislardi bakalim hayirlisi olsun.
Bir hafta kadar dinlenip ofiste calismaya basliycam sen neler yapiyorsun :))
Bende napıyım canım.. Her zaman ki gibi sınavlara koş (açıkoğretim) sınavlara çalış evdeki işlerde dışarıda yapılacak olan varsa hepsi bende... Oyle geliyo işte zaman... Ara ara atamamazlık da yapsam kumbaraya bişeyler giriyor. :) böyle işte :)

Bende napıyım canım.. Her zaman ki gibi sınavlara koş (açıkoğretim) sınavlara çalış evdeki işlerde dışarıda yapılacak olan varsa hepsi bende... Oyle geliyo işte zaman... Ara ara atamamazlık da yapsam kumbaraya bişeyler giriyor. :) böyle işte :)
Atarsin inşallah canim
Disardaki isler neden sana kaldi
Ben de sinav sonucu aciklanana kadar biraz yds calisayim diyorum hem degisiklik olur.
Her sey birbirine girdi staj hakimlik yds...
Senin de durumlar karisik benim gibi :KK70:

X