- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimden gizli zulam vardı ve ben kötü gün parası diyordum.Günaydın herkese,
ATTRAENTE tüm yazdıklarına katılıyorum, aynı yolda ilerliyoruz : )
İnşallah israfsız bir yaşam süreriz hep birlikte.
Para her ne kadar önemli değil dense de, olmayınca çok önemli oluyor. Babam çok rahatsız, kaç gündür hastanede ordan oraya koşturuyoruz, mesela tomografi çekinmesi lazım, normal şartlarda 2 ay sonraya gün veriyorlar, ama özelde yada mesai saatleri dışında ücretli yaptırınca ertesi gün işini halledebiliyorsun. Ben en çok hastalık - ölüm gibi anlarda kenarda param olsun istiyorum. İnsan çok bunalıyor olmayınca...
Mekanı cennet olsun inşallaheşimden gizli zulam vardı ve ben kötü gün parası diyordum.
2,5 yıl önce babam vefat etti. evden çıkarken tüm paramı yanıma aldım ve eşim işten çıkıp, geldi beni evdn aldı.para çekmek için yolda hiç durmadık (farklı şehirlerdeyiz) ve eve bir an önce varmak için
benim kötü gün param babamın cenaze işlerine gitti, kefan, mezar vs.
kızlar sürekli yazıyor ya kötü gün parası yazmayın diye günlerdir yazacağım bunu, bir türlü fırsat olmuyor.
ben de iyi şeylere niyetlenip param olsun istiyorum artık
Selam kızlar
Cüzdanımda hala 4 tl var hesapta tutuyorum Paramı.
Çekersem elimde çok para olup da harcamak istemiyorum en son market alışverişini de eşime yaptırdım.
Benim böyle kafam da rahat oldu valla eşimle maaşlar ayrı olması benim Herşeyi daha iyi takip etmemi sağladı.
Tavsiye ederim hem birikim de yapıyorum ona da herhangi birşeyin hesabını vermiyorum, daha da tekrar birleştirmem maaşları.
Biraz da o sıksın kendini acımıyorum.
Önceden hep bendeydi hesap işleri o zannediyordu ki bende çok harcıyorum ama o benden daha çok harcıyorduDoğru yolda gidiyorsun sen =))
Bizde de ayrı maaşlar
Ortak ödeyeceğimiz şeyleri ayarlarız kalanı herkes kendi bilir
Gerçi eşim tüm hesaplarını ve maaş kartlarını bende bırakıyor harcamamak için
Ama ayrı hesap en iyisi bencede
Önceden hep bendeydi hesap işleri o zannediyordu ki bende çok harcıyorum ama o benden daha çok harcıyordu
Örneğin, şunu alalım Hayatım çok güzel, arabanın bakım muayene servisi lastiği geldi canım, şunları alalım lazım bize, sigarası var elekronik merakı var.
Hal böyle olunca önüne geçip birikim vs.yapamadım
Neden bir allahın kulu çıkıp da bana demedi ki ayırın maaşları diye.
Artık zırnık koklatmıyorum.
Diyorum ya canım azıcık gaddar oldum ben.
Kendimi ve çocuklarımı düşünmek zorundayım.
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese,
ATTRAENTE tüm yazdıklarına katılıyorum, aynı yolda ilerliyoruz : )
İnşallah israfsız bir yaşam süreriz hep birlikte.
Para her ne kadar önemli değil dense de, olmayınca çok önemli oluyor. Babam çok rahatsız, kaç gündür hastanede ordan oraya koşturuyoruz, mesela tomografi çekinmesi lazım, normal şartlarda 2 ay sonraya gün veriyorlar, ama özelde yada mesai saatleri dışında ücretli yaptırınca ertesi gün işini halledebiliyorsun. Ben en çok hastalık - ölüm gibi anlarda kenarda param olsun istiyorum. İnsan çok bunalıyor olmayınca...
Allah rahmet eylesin canımeşimden gizli zulam vardı ve ben kötü gün parası diyordum.
2,5 yıl önce babam vefat etti. evden çıkarken tüm paramı yanıma aldım ve eşim işten çıkıp, geldi beni evdn aldı.para çekmek için yolda hiç durmadık (farklı şehirlerdeyiz) ve eve bir an önce varmak için
benim kötü gün param babamın cenaze işlerine gitti, kefan, mezar vs.
kızlar sürekli yazıyor ya kötü gün parası yazmayın diye günlerdir yazacağım bunu, bir türlü fırsat olmuyor.
ben de iyi şeylere niyetlenip param olsun istiyorum artık
Hani derler ya... Aileyiz biz.. Paramı kaçırıyorsuna filan getiriyor kimisi... Bence hiç alakası yok... Yaptığınız çok doğru bişey bence de :)Selam kızlar
Çekersem elimde çok para olup da harcamak istemiyorum en son market alışverişini de eşime yaptırdım.
Benim böyle kafam da rahat oldu valla eşimle maaşlar ayrı olması benim Herşeyi daha iyi takip etmemi sağladı.
Tavsiye ederim hem birikim de yapıyorum ona da herhangi birşeyin hesabını vermiyorum, daha da tekrar birleştirmem maaşları.
Tütün çok uygun gerçekten... Benim bir arkadaşım var... Maşallah ondan önce 4 abisi var ikisi evli ikisi bekar... Babası dahil toplam 5 kişi sigara içiyor. Ki o 4 erkekte sigarasını balarından otlanıyolar adam çareyi tütünde bulmuş yani :)Sigara ve araba çok büyük masraf kalemi
Biz sigarada tütüne döndük
2 kişi aylık sigara masrafımız tütün+makaron+ağızlık 120 lira tutuyor, eskiden 800 civarı veriyorduk
Çocuklarda olunca hesaplı gitmek şart, sonuçta fuzuli harcanan her şey onların geleceğinden harcanıyor, bu konuda çok haklısın
Sen şu an bekarsın canımHani derler ya... Aileyiz biz.. Paramı kaçırıyorsuna filan getiriyor kimisi... Bence hiç alakası yok... Yaptığınız çok doğru bişey bence de :)
Sigaraya güzel çözüm bulmuşsunuzSigara ve araba çok büyük masraf kalemi
Biz sigarada tütüne döndük
2 kişi aylık sigara masrafımız tütün+makaron+ağızlık 120 lira tutuyor, eskiden 800 civarı veriyorduk
Çocuklarda olunca hesaplı gitmek şart, sonuçta fuzuli harcanan her şey onların geleceğinden harcanıyor, bu konuda çok haklısın
Tütün çok uygun gerçekten... Benim bir arkadaşım var... Maşallah ondan önce 4 abisi var ikisi evli ikisi bekar... Babası dahil toplam 5 kişi sigara içiyor. Ki o 4 erkekte sigarasını balarından otlanıyolar adam çareyi tütünde bulmuş yani :)
bizimde oldum olası kesemiz ayrıdır , kazancımın hesabını vermek ya da sormak pek bana göre değil alışmamışım ... zaten ortak masraflar belli herkesin ödeyeceği kalemler belli , üstümüze düşeni yapıyoruz , geri kalana kimse kimseye karışmaz , evde hep 150- 200 tl nakit ve bi ek k.kartı bırakırız her zaman , kimde biterse olan verir ki ben istemem pek -- ya da evden alıp maaşı alınca geri koyar , hiç te sıkıntı olmadı aramızda bu konu , zaten eşimde tutumludur ve bana sormaz ne yaptın diye . çoğu kişiye garip geliyor ama oğlumun hesabı da ayrı gelen hediyelikler harçlıklar ayrı topluyorum ve ben tutuyorum küçük ağanın muhasebesini ... biraz fazla tuttum galiba bu sene zekat düştü verdik şükür :)
Evde kim hangi giderleri ödüyor sizde. ?Selam kızlar
Ben bir kredi ödüyorum 500 tlEvde kim hangi giderleri ödüyor sizde. ?