- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Bende anlamadım ki hani paraci bi insan olsam da korksa tamamNe var bizde anlamıyorum.sanıtım limitini doldururuz diye korkuyorlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamadım ki hani paraci bi insan olsam da korksa tamamNe var bizde anlamıyorum.sanıtım limitini doldururuz diye korkuyorlar.![]()
Endişeli demek ki.. Ya yaparsa.. Dediğin gibi eşeğini sağlam kazığa bsğlıyorBende anlamadım ki hani paraci bi insan olsam da korksa tamamama adamı hiç zorlamadim bile şimdiye kadar. Demekki baştan işini sağlam tutuyor
)
Hahha sanırım öyle bende bu durumda essek oluyorum sanırımEndişeli demek ki.. Ya yaparsa.. Dediğin gibi eşeğini sağlam kazığa bsğlıyor
Hahha sanırım öyle bende bu durumda essek oluyorum sanırım![]()
![]()
yok canım estağfurullah. :)
:) :)Yok canım takılıyorum sana
Aynen canım. Aslında bende sevmem... Kötü gün parası demeyelim o zaman acil çıkan ihtiyaç parası diyelim. :) yoksa öbür türlü sanki bazı şeyleri çağırıyormuşuz gibi oluyo... Yine kenarda bir miktar olması iyi olacaktır. Ekstra bişey çıktığında bazen maaş yetmeyebiliyor yada o an parasız olabiliyorsun.
Senin her mesajın benim favori listeme.
Ben bu ay ilk kez açtırdım ama biraz tereddütteyim neden bilmiyorum
Fiziki almak istiyorum aslında, saklamak problem.
Kuveyttürkte hesap ücreti falan hiçbirşey kesilmiyormuş.
Ilk kez açtırdım altın hesabı, tl hesabım akbankta var
Ama ben artık aylık birikimlerimi altın hesabıma yatırayım diyorum, ne dersin doğru olur mu?
Üşenmeden, ayrıntılı olarak anlatıyorsun canım çok teşekkür ediyorum. Dediklerini kendi hayatımda uygulamaya çalışacağım, kıyafet alışverişlerinde çok daha dikkatliyim her gördüğüme sap olmuyorum ama dışarda çok yemek yiyiyoruz onu düzene sokmalıyım. Peşin paraya geçtiğimde bu kadar rahat veremeyeceğim için baya azalır heralde.
ATTRAENTE çok güzel fikirlerin var. senden öğrenenceğim çok şey var. sen hep yaz :)
Şımarttınız beni valla![]()
Tevazuya gerek yok istediğin kadar şımarabilirsin hakediyorsun
Canım senden mutfak konusunda da pratik bilgiler isteyelim o zaman, zaman buldukça yazarsan sevinirim.
ATTRAENTE ellerine emeğine sağlık şu bakliyat olayında yerli üretimi biri daha yazmıştı dikkat edicem bende artık
bu arada bende karadeniz geliniyim kayınvalidem fasulye turşusu verdi nasıl pişireyim?
Kizlar cok degil ama 350 tl param var bununla ne alayim sizce dolar altin
Tl de kalirsam harcanir gider
Evet bu lezzetli tarifi bir kez yemiştim. Çok güzel oluyor. Bu arada ben ksradenizli değilim arkadaşımın yengesi yapmıştı bize.Fasulye turşusu candır
Önce ılık suya koy biraz tuzunu atsın, sonra duru suyla bir kaç kez yıka
Bol bol soğan doğra, kaşığın ucuyla azıcık salça ekle ve kavur, içine turşunun sarmısaklarından iki üç tane de ekleyebilirsin =))
Bu arada kızartmasını da yapabilirsin, tuzunu çıkardığın turşuları bir kaba koy, üzerine biraz mısır unu ve çok az su koy karıştır iyice, fasulyeler ezilsin, sonra tavada önlü arkalı kızart. Bu yöntemi yumuşayan turşuları değerlendirmek içinde kullanabilirsin, kolay gelsin =)