adım adım birikim

Herkese günaydınlar

Cok güzel ve pratik bilgiler var burada, cok tesekkurler. Merak ettigim; yumusatıcı kullanmıyorum demissin, yerine baska bir malzeme mi kullanıyorsun yoksa yumusatıcı yerine hicbir sey koymayıp mı yıkıyorsun?
Yumusatıcı kullanmamanın herhangi bir etkisi olmuyor diye anlıyorum burdan?
Merhaba,yumusatici yerine hic bir sey kullanmiyorum.Deterjanin kendi kokusu yetiyor,zaten yumusatici kullandigim zamanlar sirf güzel koksun diye döküyordum ama kokusu ucup gidiyordu.Bir de yumusatici son durulamada suya karistigi icin,kiyafetlerde kalinti kaliyor tam durulanmadigi icin ve cildime alerji yaptin bu durum.Ben kendi adima gerekli olmadigina karar verdim.

Bende eğer ki burayı unutur da birikim uapmazsam diye bi arkadaşımla iddiaya giriyorum. Napıyorum mesela geçen sene nisanda anlaştık aralığa kadar iki parça kıyafete bağladık iddiayı.. Bu sefer yine iddiaya girdik bu seferki 1 yıllık yaptık. Yine bişeye bağladık. Dedik kaybeden kazanana yemek ısmarlıcak.. En azından kaybetmiyim diye az çık demeden atıyorum :)

Çok iyi yapmışşınız canım iddayı kaybetmemek için sende heveslenirsin
Ben aslında dolar yada euro alıyorum birde altın hesabım var ama kumbarayı hep unutuyorum.
Burayı takip ederek kumbarayı da faaliyete geçiricem yavaş yavaş

Merhaba,yumusatici yerine hic bir sey kullanmiyorum.Deterjanin kendi kokusu yetiyor,zaten yumusatici kullandigim zamanlar sirf güzel koksun diye döküyordum ama kokusu ucup gidiyordu.Bir de yumusatici son durulamada suya karistigi icin,kiyafetlerde kalinti kaliyor tam durulanmadigi icin ve cildime alerji yaptin bu durum.Ben kendi adima gerekli olmadigina karar verdim.
Bencede gereksiz. Bende kullanmıyorum

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim kpssye ne zaman başlayacaksin canım
Ben 24 araliktan sonra 10 gün falan tatil yapip mayis sinavina çalışmaya basliycam
Beraber calisirdik :KK19:
Ne kpss si... Bi daha hayatta kpss ye girmem ben... Gerçi daha 4 yıllık mezun olmadığım için her dene yapılana giremiyorum

Ona daha var :) rahat bi iki senesi var onun için :) tabi bu arada formasyon için para biriktirmek lazım. Onu da 2018 e girdikten sonra biriktiririm.
Ben de kendime yol arkadasi ariyordum
Unideyken ögretmenlik icin arkadaslar 3. Siniftayken calismaya baslamislardi da ondan sordum
Formasyon ucreti ne kadar cok mu

wp_ss_20161209_0010.png

Ekonomi ile ilgili kitap... Borçları olan arkadaşlar okuyabilirler

X