Canım,ben o günlerde 1000 2000 tlleri bir arada bile görmedim inan.Şöyle anlatayım,eşimin ailesiyle maddi bağlarımızı kopardık,çünki ne kimin belli değildi.Yeni baştan başladı eşim mütevazi bir işe.Bende ona yardım ederken çocuklarımı iş ev arası büyüttüm.İlk çocuğum doğduğu zamanda,imkansızlıklarım için üzgün değildim.Kararlıydım sadece.Oğlumun yüzüne bakarken,arsa almaya karar vermiştim,3 günlüktü.
Eski bir evde kiradaydık.Bebeğime gelen bütün takıları az çok demeden altın yada döviz yaparak kenara koydum.Azsa 5 mark aldım,yine de aldım yani
Çocuklarımın doğum ve sünnet takıları,düğünden kalan bir kaç bileziğim derken,belli bir birikim oldu.Eşimin harcamam için verdiği kısıtlı paralar,benim yaptığım küçük hediyelikler de katıldı işin içine.5 10 liraları sakın az görmeyin kızlar.Neler birikiyor onlarla bilemezsiniz.Bir arsa buldum,aileme yakın hemde.Oysa ben dağbaşından bile alsam razıydım.3 te 1ini borç alarak o arsayı aldım.
Üstelik cesaretsiz davranan eşime tapuya giderken söyleyerek kendi başıma gittim tapuyu da aldım.Aldığım borcuda ona yıktım,ama o kadar mutlu oldu ki.Şimdi der,sen öyle kararlı,gözükara olmasaydın asla alamazdık diye
Arsa hikayem böyle.1kuruşu bile az görmeyin,azminiz kırılmasın.Deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle.İnşallah planlarınız, hayalleriniz gerçek olur.