Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Bakalım cinsiyeti ne olacak buraya haber ederim size inşaallah çok erken belli oldu değrime göre yerleşme belirtilerini de hissettim zatwbaya zorladı beni annem bize hamileyken aynı şeyleri yaşamış akşam konuşurken öyle diyor ikizimben küçük kardesimde ikiz ya ikiz olduğu icin değr hemen yiksek yada erkekn yerleştiği icin ongünde değerbukadar olması normal mi orasınıda yarın doktora sormam lazım

Bakalım cinsiyeti ne olacak buraya haber ederim size inşaallah çok erken belli oldu değrime göre yerleşme belirtilerini de hissettim zatwbaya zorladı beni annem bize hamileyken aynı şeyleri yaşamış akşam konuşurken öyle diyor ikizimben küçük kardesimde ikiz ya ikiz olduğu icin değr hemen yiksek yada erkekn yerleştiği icin ongünde değerbukadar olması normal mi orasınıda yarın doktora sormam lazım
canim yerlesme belirtilerin neydi ?

Selam kızlar inşallah sağlıkla alırsınız bebişkerinizi kucaklarınıza İnşallah ben gibi bekleyen arkadaşlar da bizde hayallerimize kavuşuruz inşallah her ay hüsrana uğramaktan yoruluyorum biraz inşallah bu ay nasip olur bende adetten hemen sonra ilişki oldu 2 gün üst üste inşallah olur ama bu ay adetim 3 gün önceden geldi hiç böyle olmazdı yumurtlama Zaman'ımı hesaplamakta zorluk çekiyorum o yüzden adetim erken geldiği için yumurtlama Zaman'ım da değişmiştir dimi

canim yerlesme belirtilerin neydi ?
Belirtilerim baya fazlaydı daha adete 11 kala sağ kasığımda ağı batma olmaya başladı birde baş ağrısı ertesi gün bunlara ek olarak ateş basmaları falan oldu bu basmalar iki üç saat sürdü sonra baktm lekelenme oldu kahvemsi korktum baya ama ateş basması geçti bu lekelenmeden sonra ama masık ağrım bi türlü geçmek bilmedi bacağımda batmalar kasılmalar birde göbek deliğim o neydi öyle sanki damara iğne batırıyorlar bu belirtilerin hepsi çok zordu uyutmuyordu bile gece ertesi günde akontoyla yine hafif pembemsi bir leke gördüm ama nokta kadar dı herkes yerleşmedir dedi ama ben korktum başka birşeyse diye bir hafta kala idrartesti yaptım ikinci çizgi çıkonca acaba dedim hiç yasamadığım icin ikigün geçsin dedim bidaha yaptom bu defa ki çizgide netti sonra birginda daha geçti kan verdim ama hala o kasık şikayeerim devam ediyor yorulunca karnımın alt tarafı tamamen karıncalanma oluyor yol yüriyünce bu belriler artıyor eğilip birşey yapampyorum batmalardan

benim bu ay tutmadi sanirim arkadaslar. bugun adet belirtilerim basladi. canim tatli istiyor,belim agriyor,gerginlik var.adet belirtilerim bublar benim hepm bugun uzuldum biraz.

benim bu ay tutmadi sanirim arkadaslar. bugun adet belirtilerim basladi. canim tatli istiyor,belim agriyor,gerginlik var.adet belirtilerim bublar benim hepm bugun uzuldum biraz.
Rabbim en hayırlı zamanda nasib eder canım üzülme bizim elimizdemi sanki ol doyen var

Sadece 2 ay klomen ve duphaston kullandım . Aile geçmişimizde de ikiz var , artık Mevlam artık vesile kıldimi bilmiyorum , çok şükür nasip etti :)
Merhaba ikiz belietilerin nelerdi bende ikiz olabilir düşincesindeyim ben ikizim küçük akrdeşimde ikiz merak ettim hamile oldugunuzu erkenmi öğrendiniz nasıl oldu ikizler

mec zup mec zup sen ne düşünüyirsun benimki erken mi oldu yoksa hamilelik yumurtlama zamanı adetten sonra ama 3.,4. Ve5.günler yumurtlama belortisi vardıbir üç ve beşte ilişki oldu senin ankette ne olacak acaba meraktayım :KK76:

mec zup mec zup sen ne düşünüyirsun benimki erken mi oldu yoksa hamilelik yumurtlama zamanı adetten sonra ama 3.,4. Ve5.günler yumurtlama belortisi vardıbir üç ve beşte ilişki oldu senin ankette ne olacak acaba meraktayım :KK76:

Canim bende merakla bekleemdiyim durumunu yüksek çıkmış değerin muhtemelen adet sonrası tutunmustur ama geninde de ikiz var oda olabilir hayırlısı olsun inşallah da haberlerini bizimle paylaşmayı unutma :)

Selam kızlar inşallah sağlıkla alırsınız bebişkerinizi kucaklarınıza İnşallah ben gibi bekleyen arkadaşlar da bizde hayallerimize kavuşuruz inşallah her ay hüsrana uğramaktan yoruluyorum biraz inşallah bu ay nasip olur bende adetten hemen sonra ilişki oldu 2 gün üst üste inşallah olur ama bu ay adetim 3 gün önceden geldi hiç böyle olmazdı yumurtlama Zaman'ımı hesaplamakta zorluk çekiyorum o yüzden adetim erken geldiği için yumurtlama Zaman'ım da değişmiştir dimi
Zaten har ay yumurtlama aynı olmaz adet düzenli olsa bile hayırlısı olsun insAllah en kisa zamanda nasip olur

Canim bende merakla bekleemdiyim durumunu yüksek çıkmış değerin muhtemelen adet sonrası tutunmustur ama geninde de ikiz var oda olabilir hayırlısı olsun inşallah da haberlerini bizimle paylaşmayı unutma :)
İnşaallah canım benim yazmaya çalışırım

Adetin erken olduysa yumurtlamada erken olmuş olabilir canım akıntı felan olmadı mı?

Akıntım bazen sık oluyor cnm akıntıdan anlayamıyorum ben artık yine bu ay yalan olacak sanırım normal de iki güne bir ilişki oluyor zaten de bide benim prolaktin yüksekti ilaç kullandım bu ay adetim hem güzel geldi hem erken geldi yarın olmadı bu ovulasyon testi alıcam

Akıntım bazen sık oluyor cnm akıntıdan anlayamıyorum ben artık yine bu ay yalan olacak sanırım normal de iki güne bir ilişki oluyor zaten de bide benim prolaktin yüksekti ilaç kullandım bu ay adetim hem güzel geldi hem erken geldi yarın olmadı bu ovulasyon testi alıcam

Aynen öyle yap ben ovulasyon kullandığım ilk ay hamile kalmıştım insAllah sama da nasip olur

Aynen öyle yap ben ovulasyon kullandığım ilk ay hamile kalmıştım insAllah sama da nasip olur

Bugün eczaneden aldım belki 3 eczaneye sordum yoktu en son birinde buldum oda tanesi 15 tlymiş sen nerden alıyorsun 2 tane idarelik aldım bugün kadın doğuma gittim kasıklarım çok ağrıyordu şimdi test yaptım atsam anlar mısın ben hiç yapmadım anlamıyorum

X