Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Kızlar yorumlar mısınız yeni ovulasyon testi yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 185
Bugün eczaneden aldım belki 3 eczaneye sordum yoktu en son birinde buldum oda tanesi 15 tlymiş sen nerden alıyorsun 2 tane idarelik aldım bugün kadın doğuma gittim kasıklarım çok ağrıyordu şimdi test yaptım atsam anlar mısın ben hiç yapmadım anlamıyorum

Anlarım tabi at canım ama netten al daha cok uygun olureczamede pahalı

Ne kadar oldu temizleneli silik çıkmış canım birde bir iki test ile olacak şey değil netten sipariş ver

Bugün yarın versen p.tesi gelir canim

Evet ona göre bakıcam cnm yine kiste çevirmesinden korkuyorum 2 ay önce de yumurtlama olmadığı için kiste çevirmişti ve şuan sağ yumurtalığım bugün çok ağrı yaptı inşallah yine aynı sorunla karşılaşmam benim hemen kist oluyor yada iltap o kadar dikkat etmeme rağmen

Evet ona göre bakıcam cnm yine kiste çevirmesinden korkuyorum 2 ay önce de yumurtlama olmadığı için kiste çevirmişti ve şuan sağ yumurtalığım bugün çok ağrı yaptı inşallah yine aynı sorunla karşılaşmam benim hemen kist oluyor yada iltap o kadar dikkat etmeme rağmen

InsAllah olmaz bebişin tutunur bu defa

Niye sessiz buralar yav nerelerdesiniz hanımlar nasıl gidiyor hayatlarını yeni hamileler varmı aramızda

Iyi çok şükür adına çok sevindim .. cinsiyeti belli oldu mu peki minnagin
Canım dün alerji oldum diye başka doktora gittim ikili testide o yaptı ultrasonlada bakto ama birşey demedi sordum da kendi doyorumda bunları baska doktorum yaptığını gördü kızdı ultrasonla bakmadı din bakt8rmışson dedi öyle ginderdi ultrasonu nub teorisinin oldugu yere attom erkek diyorlar kesin ama bilmiyorum şuanlok anloycağın Canım

X